Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 748
  • 619
  •   1
Отговори
# 165
Е, много ясно, че е по сценарий, смешен сценарий, целящ да покаже най-примитивните желания/черти у хората там... Щото интригите да се плетат около толкова прозаични неща като храна... тъпо и елементарно, и дразнещо.

# 166
  • SF
Аз пък мисля, че на Милена капацитетът й е толкова. Силни заявки, гръмки речи, а ето всъщност колко го може.
Всеки иска да командва, но нито Илиян успя, нито сега тая. Методите им са различни, подли, извън играта. Единият правеше каквото си иска и беше упрекван, че прави неща, за които електоратът му не го е подкрепил, а другата прави същото, за което го критикуваше, но не удря силно по масата, а шушу-мушу, ще му носиш вода, да ти напива водата, да ти открадне китката...

# 167
Според мен точно това си е Милена.Човек с име в професията,общински юрист,еврофондове,ала бала,а да позволиш да те режисират Иван и Андрей ?!Не го вярвам,специално тук.Мисля,че си е такава и в реалния живот.
   Пасти,луканки,картофи,няма значение,отношението е важно.
    Леко приятно съм изненадана от Дана.

# 168
  • London
И аз харесвам Дана, мисля, че е чиста душа.... ама страхлива се оказа. Тия обяснения пред Милена и мрън, мрън за ратайство и дуел. Очаквах да влезе мъжката в тия неща, а то....

# 169
  • SF
Иван и Адрей не я режисират, но добре им идват тези изцепки.
И на сценаристите. Получават си сценариите наготово, благодарение на хорската тъпотия.
А горкото кротко работливо Наде, с отрудените ръце, което прави мед, ще им подкскача през цялото време и ще прави ПР на глупостите им. Клюката си е доста ценна!

# 170
И аз харесвам Дана, мисля, че е чиста душа.... ама страхлива се оказа. Тия обяснения пред Милена и мрън, мрън за ратайство и дуел. Очаквах да влезе мъжката в тия неща, а то....
  Малко е детето,ще се обучи.Тя всъщност на колко години е?И мисля,че много точно усети  Милена,как само й каза сваляй маската тук и сега и бъди честна!/преразказвам/
    Само дето Милена има повече опит с думите,все пак адвокат е.
   Даяна-засега,с леки забележки ми харесва.Мисля,че просто е френдли настроена към вицето,а другите и продукцията зорлем ще ги изкарат гаджета.

# 171
Не знам, специално това с пастите не вярвам сама да го е измислила и решила Миленка, като е ясно, че така ще си навлече "народната любов" на почти всички женички там.
Очаквам да направи и женски дуел, въпреки дрънканиците, че щели да спазят "завета" на Габи, дрън, дрън. Но, ще видим, де. Simple Smile

# 172
  • SF

Само дето Милена има повече опит с думите,все пак адвокат е.

Милена няма никакъв опит с думите. Така се пъне и заеква, толкова й е накъсана мисълта, че е чак учудващо, че се опитва да говори. Опитва се да е манипулативна, да е интересна, иновативна, но не може да го облече с думи и да го представи така, че да бъде одобрено от "народа". Затова й се налага да играе тайно и да ги привиква на интимен разговор. За да даде сила на мисълта си, поради липса на ловкост с думите, се налага да им държи ръцете, да им заявява: "Виж ме, погледни ме в очите." Гледа ги остро и им внушава увереност, защото само със силата на словото не може.

Слънчев ензим, тя знае, че така ще си навлече омразата на жените, но пък ще спечели любовта на мъжете, което й е по-важно. Първо те са силния пол, ще може да се крие зад тях и при евентуална война мъже срещу кифлочета, ще спечелят мъжете (на чиято страна ще е и тя).

# 173
Какво да й харесвам на Дана - мрънкало, което се уплаши веднага от мисълта за дуел.
Подозирах, че Милена нарочно не им дава някаква смислена работа, за да не успеят да придобият почти никакви умения като рязане, коване и тем подобни и после по-лесно да ги събаря на дуелите. Но повече ми прилича на действия по сценарий това нейното. Особено пък и с това недопускане на Йордан в къщата...

# 174
Между другото, да купиш пасти заради жените е също толкова малоумно, колкото да делиш провизии според пола.
По-добре сирене на тройна цена или петорна цена, което да е част от основно хранене, отколкото пасти за отбрани, които няма да нахранят никого и са, общо взето, пари на вятъра.

# 175
  • Mediterraneo
Милена толкова си може, напълно посредствена личност. Ако е имало нещо мъничко, което да ми е харесвало в нея, след епизода снощи остана под нулата. Дъно! С големи претенции, а куха хралупа!

# 176
Как бе, тя е самата ор'гиналност - за Първи път в историята на Фермата ще имаме честта да гледаме компаньонки/съблазнителки около работещите мъже. По-интересно от това - накъде. tooth

# 177
Между другото, да купиш пасти заради жените е също толкова малоумно, колкото да делиш провизии според пола.
По-добре сирене на тройна цена или петорна цена, което да е част от основно хранене, отколкото пасти за отбрани, които няма да нахранят никого и са, общо взето, пари на вятъра.

Оня купи бира за мъжете и пасти за жените. Защо тея пасти седят половин седмица след като са купени, не ми е ясно. Бирата се изпи първият ден. Joy

# 178
  • SF
Какво да й харесвам на Дана - мрънкало, което се уплаши веднага от мисълта за дуел.
Подозирах, че Милена нарочно не им дава някаква смислена работа, за да не успеят да придобият почти никакви умения като рязане, коване и тем подобни и после по-лесно да ги събаря на дуелите. Но повече ми прилича на действия по сценарий това нейното. Особено пък и с това недопускане на Йордан в къщата...

Тя и там се показа като жрица на любовта. Да види какво ще направи Данчо с Даяна... Иска да изкара, че всички жени са лесни за манипулация, а тя е едиствено сериозната, здраво стъпилата, "Аз понеже съм юрист, нали..., нали..."
Тези умения от властта ли ги е придобила? Точно така си представям дамите във върховете. Чрез флиртчета и носене на вода се домогват до някакви постове, научават, че ето така става и после започват надолу по веригата със същите прийоми: ти ще спиш с тази, ти ще подслушваш онази, онзи, за да е доволен, ще яде пасти, другата, за да го мрази и да му прави номера, няма да яде, тези двете ще съблазняват мъжете, за да не са концентрирани и докато им текат лигите, аз да им ги бърша...

# 179
Дидичка е много права и това ми направи доста неприятно впечатление и тук в темата. Значи е дискриминация мъжете да ядат цяла паста, а жените по половинки ама не е никак дискриминативно тия продукти да са “купени за жените”. Мхм. Добре. Simple Smile

Аз друго искам да попитам - колко пасти са купили тези хора, че всеки ден се карат за тях? Не свършиха ли вече? Joy Промишлено количество пасти.

“Фермата” е интересна за мен от гледна точка на това, че в момента гледам реално как изглежда пирамидата на Маслоу и как фермерите се карат и се стремят преди всичко да запълнят нуждите си от храна, вода (алкохол) и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт