Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 715
  • 619
  •   1
Отговори
# 300
Милена съвсем изплиска легена-на рафта до пяната имаше прах за пране,тя ще купи пяна за вана,за да пере.Не разбирам!!!
    Сигурно тайно си мисли да инсталира ваната под строежа и двете клакьорки да се мажат,пръскат,къпят по цял ден,да вдигат бойния дух на мъжете.
   Ама и тези мъже как може толкова да не се усещат?!
  Пилотът и Боби дасега са ми най-тихи и работливи.Засега.Жените все се дънят от началото.
  По новите правила как се определя дуелист?Един ратай или който си поиска?

# 301
Аз не ползвам пяна за вана, но предполагам, че с нея можеш и да се изкъпеш, и да поизпЕреш (евентуално). С праха за пране не можеш и двете. Simple Smile
А има доста момичета, които да стават за показване по бански във ваната, не са само двете "съблазнителки" , ще има какво да снимат за облизващи се чичковци пред телевизорите.

# 302
  • София
Марулета,
може да се избира дуелист измежду всички, не е задължително да е ратай.

# 303
  • София
Така ги овърта Милена обясненията, че нищо не разбирам накрая. Например за избирането на Дана за ратай. Да разбере Дана, защото Ангел и бил по-важен, той щял да я обгрижва и за нейно добро...нещо такова ли каза, но нищо не разбрах. Все тя знае кое е добро за другите, включително, че Хепи Ванче не ставала за семейство. Коя е тя, че да казва такива неща?!?! Не ми допада Хепи Ванче много поради други причини, но така да се изкаже е тъпо.

# 304
Милена много олекна. В началото си мислех, че тя ще има добър подход към другите и очаквах да видя едно перфектно управление като фермер. Но, уви! Пълно разочарование, но може и да е сценарий от страна на Иван и Андрей.

# 305
Милена съвсем изплиска легена-на рафта до пяната имаше прах за пране,тя ще купи пяна за вана,за да пере.Не разбирам!!!
Смотолевиха малко, но се чу нещо като 3лв за трите бутилки. Затова ги взе, просто бяха без пари, за разлика от други неща.

# 306
Аз чух, че получават третата пяна безплатно, ако вземат две.

# 307
  • Варна
Така ги овърта Милена обясненията, че нищо не разбирам накрая. Например за избирането на Дана за ратай. Да разбере Дана, защото Ангел и бил по-важен, той щял да я обгрижва и за нейно добро...нещо такова ли каза, но нищо не разбрах.
Аз разбрах, че е избрала Дана за ратай, заради Ангел, защото той бил добър с животните и щял да я обгрижва...Flushed

Аз не ползвам пяна за вана, но предполагам, че с нея можеш и да се изкъпеш, и да поизпЕреш (евентуално). С праха за пране не можеш и двете. Simple Smile
Ми ако искаш да си ароматизираш дрехите, може, но да ги изпереш ще е трудна работа.

# 308
Забравих да пиша за Ангел, с голото шкембе, рядко противен тип. Как облизваше чинията, ужас! И много мразел хора със сближени очи, и сини на всичкото отгоре, за това иска Стоян да е на дуел...

# 309
Аз и по-назад писах (възмутено, разбЪра се) - Милена натвръдна на Дана, че понеже Ангел ѝ е по-важен, избира Дана за ратай, защото виждала, че Ангел се чувствал добре в нейната компания.
Но и това с животните е якооо! Щото много добре се справя с животните, ще се грижи добре и за момичето - като за овца. Joy

# 310
"Много обичам пазарите. Винаги, когато отида в нов град, първо посещавам пазарите...ъъъъ...след операта и театъра." Ха ха ха, ще припадна. Тази жена е толкова фалшива. Надявам се да я разберат всички до края на предаването. За човек , кандидатствал с БЕЛ и история, показа много лош правопис тук във форума, а на изпита по история каза, че за комунизъм не се учело тогава и не знаела много. За адвокат е твърде лош оратор, говори на шъ, ний, абе ужас. Подозирам, че тя в съдебна зала не влиза. Най-вероятно работата ѝ е да изготвя документи за обществени поръчки и евро-проекти. Приказките, че е изоставила работата заради семейството , също не ги вярвам. По-вероятно е да са секнали проектите и еврата. А и да твърдиш , че всеки момент със семейството е безценен и затова си си зарязал работата и да се навреш 3 месеца във Фермата, но комент.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 11:40 от armyhousewife

# 311
  • София
"Mишникът на Илиян миришИ"... Мария какъв диалект вади само.

# 312
Оф, много се притеснявам за Жанетчето и другата. Ей ся изгледах епизода - ами, никой не обгрижиха (освен един вял масаж без хепи енд, но пък с намек за него). Фермерката каза да обгрижват мъжете, като са в настроение - явно нямат настроение. Що така? Тц, офффф, ся няма да мога да спя от тревоги. Дано да са добре и да им дойде настроението!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 18:53 от Анонимен

# 313
А защо Жанета и Антония мият съдовете общо? Смисъл вчера или онзи ден дадоха как едната ги сапунисва, а другата ги изплаква. Трябват двама за едни чинии ли? Joy Отделно искат помощ от трети човек да ги занесат не знам си къде.  Bowtie Големи лигли са и едвам ги търпя вече.

# 314
Ся гледах промото за довечера - Ангел ОТНОВО яде храната за кучетата. Rolling Eyes

Двете мият чиниите и правят всичко заедно, защото един мозък делят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт