На Мария ме дразни. Може би защото самата Мария ме дразни, но това си е мое мнение.
Но най-много ме дразнят Ангел и Надежда, Ангел защото е всичко, което написах в предишен пост, Надежда защото е страшен лицемер, и се опитва да използва това срещу Милена, която също е лицемер, ама знае как да го направи поне. Надка е първична, класата на Милена в това отношение си личи, заради професията явно. Не го одобрявам и при двете, но погледа на Надежда и присвитите устни....
Дана тъкмо ми допадне, и на следващата минута ме разочарова. Много има още да расте, и да се учи.
"Не исках това, ама понеже Асен не отстъпи за предишното, аз пък съм доволна, че спечелих сегашното, хак да му е пък!". За импровизирания търг иде реч. Значи за да вземе Дана нещото в кутия, Асен трябва да отстъпи. Щооо? Щото Дана го иска? И понеже се е прецакал, хак да му е, че спечелила нещо, което той искал. Не може да се зарадва на победата защото е "победа", а се радва защото е прецакала другия. Типичната детска история.
Това с Калоян и Антония много плоско. Антония навън няма да си хвърли кърпичката върху Калоян, ама вътре сеир да има. Някакъв много измислен триъгълник, ако и секс вкарат, още по-хард. Накрая и скубане на плитки ако има за гвардееца - скочи рейтинга.
Вече писах, пак да кажа. Илиянчо е пътник довечера, няма как да победи Боби. Дори и да му пусне първата игра. Боби си подреди картите, тоест битките много добре, на Алманаха можеше да сложи повече точки, ама и така ще бие йогата. И така трябва, все пак засега Боби е човекът, на когото като че ли най-много продължавам да симпатизирам.