Фермата сезон 6 Тема 2

• 29 219
  • 619
  •   1
Отговори
# 540
  • SF
Боби и останалите, които само си работят - не готвят, не свалят, не бойкотират, не оформят групи, не крадат храна, не правят нищо, освен да коват, може и да изглеждат скучни за телевизия, но не значи, че са скучни като хора.
Всъщност не ни дават разговорите им, които са предимно: къде са дъските, къде да оставя отрязаното, дай пироните, не тези - дългите, изморен ли си, гладен ли си, ех, сега да му полегна, ех, сега да имаше едни ребърца, давай, давай, още малко остана, дръж тук, хвани там, бързай, преди да е заваляло... - какво да ни ги дават тези разговори??
Много по-интересно е, ако имат отношения с другите участници - любовни или на нетърпимост, ако има докосвания или скандали...

Калоян също работи здраво, но влиза и в други отношения и веднага го "вкараха в кадър" и си получи телевизионното време.

Така отговарях и на всички, които очакваха сезон на Фермата, пълен с глад и работа, без разсейване с бигбрадърски истории, но това е живия живот. Не Ферма, не Биг Брадър, не Сървайвър, а където и да боцнат хора, ще се развият и отношения между тях. На мен това ми е по-интересно да гледам, а не предаване как се лакира под и как се опъва мокет. И скандали как да разделим 6 пасти на 20 човека.

# 541
  • София
Милена ми напомня мама Даре от сезон 4.Простете,че така съм я изписала,неволно е.

# 542
Дано не ми изгонят йогичката...че има голяма вероятност да спра да гледам, защото почти никой друг не ми е особено интригуващ.

кое ти е интересно - той дума не обелва.

Петър дори не я поднася тази с джуките. Просто пълни време с лафчета. Няма я неговата хубавица вътре. Жените му обръщат внимание и той не се дуе като пуяк и да се прави, че не ги забелязва. Общува си просто.
Който и да му се беше оплакал от схванат врат, щеше да бъде разтрит от Петър. А и от който и да е. Той не се е хвърлил да прави масаж, а я понамачка с 3 пръста, докато си пушеше цигарата, облегнат на оградата.

хаха, и ти ли му се върза. Тоя Петър е с огромно самочувствие на Дон Жуан и  се прави уж на недостъпен, не го интересували уж тия неща, ама си е женкар и в костния мозък - пръщи от всякъде, колкото и да се прави на света водица. Един от най-големите пустиняци във формата.
Но като цяло всички участници са bad quality people.

# 543
И аз мисля, че тепърва ще се разкриват характерите на участниците. На тези, които видяхме лошото, ще видим и положителното, както и обратното. Тъй като от Йоги видях това-онова, а Боби ми е любопитен - изглежда интелигентен и премерен + работи, ми се иска той да победи и добре да е наредил точките, за да има шанс да се види и другото.

Фермерството поставя хората в светлината и се разкриват както характера им, така и отношенията, които имат с другите. Кустев тази седмица май нямаше изцепки, интересно е Милена следващата как ще играе и дали ще е на дуел, или ще се измъкне. Тя си има стратегия и план, следва си ги. И колкото и отблъскващи да са тактиките й, има самообладание. Не се и преструва, че е дошла за нещо различно от наградата, не я видях да се превъзнася относно чест, достойнство и прочие. Е, в началото важничеше, че е адвокатка, но това не е голяма работа.

Петър мисля, че е хитър, прикрит и арогантен. Така ми изглежда засега.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 13:40 от kakx

# 544
  • Варна
Милена ми напомня мама Даре от сезон 4.Простете,че така съм я изписала,неволно е.
Това е първата "Ферма", която следя, така че не схванах изобщо. Реших, че съм пропуснала участник или прякор.

Какво имаш предвид? Какво означава този израз? /буквално знам какво означава, но какви хора се наричат така?/ Или просто на английски звучи по-авторитетно?

# 545
Милена няма нищо общо с Дарина от трети сезон, нищо, само са юристи и двете. Дарина го играеше жертва, у Милена няма и намек за това. Е, да, многословни, но нищо съществено не казват, това - да.

# 546
  • SF
хаха, и ти ли му се върза. Тоя Петър е с огромно самочувствие на Дон Жуан и  се прави уж на недостъпен, не го интересували уж тия неща, ама си е женкар и в костния мозък - пръщи от всякъде, колкото и да се прави на света водица. Един от най-големите пустиняци във формата.

Хаха. Не, на тебе ти се вързах сега.
Що пък Петър да няма огромно самочувствие??? Да не е крив нещо?

# 547
  • London
Дано не ми изгонят йогичката...че има голяма вероятност да спра да гледам, защото почти никой друг не ми е особено интригуващ.

кое ти е интересно - той дума не обелва.

Петър дори не я поднася тази с джуките. Просто пълни време с лафчета. Няма я неговата хубавица вътре. Жените му обръщат внимание и той не се дуе като пуяк и да се прави, че не ги забелязва. Общува си просто.
Който и да му се беше оплакал от схванат врат, щеше да бъде разтрит от Петър. А и от който и да е. Той не се е хвърлил да прави масаж, а я понамачка с 3 пръста, докато си пушеше цигарата, облегнат на оградата.

хаха, и ти ли му се върза. Тоя Петър е с огромно самочувствие на Дон Жуан и  се прави уж на недостъпен, не го интересували уж тия неща, ама си е женкар и в костния мозък - пръщи от всякъде, колкото и да се прави на света водица. Един от най-големите пустиняци във формата.

Интересна ми е философията му, йогата, вижданията му. Изборите му, начина по който избра противник, смирението му, дори в мълчанието му ми е интересен, аз имам по начало органическа непоносимост към хора плямпащи само за плямпането като празни мелници, та това няма как да е причина някой да не ми харесва. Искам да видя повече от него, особено като фермер и ратай. Борислав първо, че ми прилича много на Шопски визуално и това за жалост ми оказва сериозно негативно влияние, второ.... Няма нищо интересно около него, поредния хванат строител от родната действителност. Разбира се, всеки е свободен да намира за интересно и това....колкото хора, толкова и мнения. От промото обаче някак ми лъха на победа за Борислав, ще видим.

# 548
  • На морето!
Не мисля, че флиртуването на необвързан, млад, успешен мъж го прави кофти човек. В крайна сметка нека си правят кефа с Жанет или с която им е готино заедно, очевидно на Жанет ѝ беше много приятно, така че няма драма. Виж, Ангел им се натяга грубо и грозно, там вече оставя неприятно усещане.

# 549
  • SF
Да, но то това не е и флиртуване. Той сега каквато и дума да обели в присъствието на жена, ще се тълкува като флирт. Джоуи от приятели ги сваляше с "Как сиии?". Някакво общуване с определен (намаляващ) брой хора, половината от които са жени. Освен, ако не е "особняк" като йогата и да си говори само със слънцето, няма как да подминава Жанчето, все едно, че е дърво на двора. А не я ли подмине, - ДОН ЖУАН!!!

# 550
  • London
По отношение на диалектите сега видях коментара на Адоралова. Да и чичо Митко ме натоварва с диалекта си и двамата са в едни кофти крайности. Някак е срамно подчертавам за мен....Миро македонец да говори по-правилен български от самите българи посочени по-горе. Това е моето мнение по въпроса накратко.

# 551
  • Варна
Дана ми е фурнаджийска лопата и малко глупава, надявам се е от малкото години.
Много ми се иска Боби да победи, йогата няма работа във Фермата.

# 552
Това е просто едно развлекателно предаване. Явно някои хора или много се вживяват, или имат прекалено големи очаквания.
Аз така не бих могла да нарека всичките тези хора там "некачествен материал" , много крайно. Но, щом така виждаш нещата, така и коментираш, всеки пише какво вижда, какво усеща, хора всякакви.
А кой защо е влязъл в предаването - това си е негов проблем и не може да го прави долнопробен човек, всеки има своите причини.

# 553
Диалектния говор не ми пречи на мен. Дори напротив- по-колоритно ми е, отколкото ако всички говореха книжовен български. И мякането, и мекането показват, че болшинството хора не са артисти ( изключая Даяна и Поли), а хора от различни краища на България.
За никой не бих използвала определение като "долнопробен", тъй като в голяма част от интригите подозирам намеса от екипа на предаването. Но аз съм такава, че трудно бих сметнала някого за ниско качество човек. Всеки може да бъде ценен за нещо, за някого...

# 554
  • при късмета
Рядко се окачествяват участниците и се определят като качествени и некачествени хора. Тук, поне повечето не коментираме какво качество са, а предимно постъпки, действия и думи на участниците. Не е същото. И който не прави разлика, то жалко за него и ако си мисли, че става по-извисен и качествен, като определи някого като некачествен човек, още по-жалко.
И да, има диалекти, които ме дразнят, други не. Някой като  ми говори на меко но живо ми е крайно неприятно. Като казва "пазаря" вместо "пазарувам", направо ми се повдига. Диалект, диалект, но двете думи съществуват паралелно в речника и имат коренно различно значение. Или още по-вбесяващото (в тази тема го няма), да казват "е" вместо "я".Например "взех е (пратката примерно)". В случая не ме дразни македонския диалект на Митко, но вече казах, че е по субективни причини. Напротив забавлява ме много.

Общи условия

Активация на акаунт