Фермата сезон 6 Тема 2

• 29 215
  • 619
  •   1
Отговори
# 555
  • Другата България
На Митко диалектът не ме дразни.
На Мария ме дразни. Може би защото самата Мария ме дразни, но това си е мое мнение.
Но най-много ме дразнят Ангел и Надежда, Ангел защото е всичко, което написах в предишен пост, Надежда защото е страшен лицемер, и се опитва да използва това срещу Милена, която също е лицемер, ама знае как да го направи поне. Надка е първична, класата на Милена в това отношение си личи, заради професията явно. Не го одобрявам и при двете, но погледа на Надежда и присвитите устни....
Дана тъкмо ми допадне, и на следващата минута ме разочарова. Много има още да расте, и да се учи.
"Не исках това, ама понеже Асен не отстъпи за предишното, аз пък съм доволна, че спечелих сегашното, хак да му е пък!". За импровизирания търг иде реч. Значи за да вземе Дана нещото в кутия, Асен трябва да отстъпи. Щооо? Щото Дана го иска? И понеже се е прецакал, хак да му е, че спечелила нещо, което той искал. Не може да се зарадва на победата защото е "победа", а се радва защото е прецакала другия. Типичната детска история.
Това с Калоян и Антония много плоско. Антония навън няма да си хвърли кърпичката върху Калоян, ама вътре сеир да има. Някакъв много измислен триъгълник, ако и секс вкарат, още по-хард. Накрая и скубане на плитки ако има за гвардееца - скочи рейтинга.
Вече писах, пак да кажа. Илиянчо е пътник довечера, няма как да победи Боби. Дори и да му пусне първата игра. Боби си подреди картите, тоест битките много добре, на Алманаха можеше да сложи повече точки, ама и така ще бие йогата. И така трябва, все пак засега Боби е човекът, на когото като че ли най-много продължавам да симпатизирам.

# 556
О, диалектите могат да са много забавни, поне на мен. В случая не звучат така винаги, защото не са забавни сами по себе си, все пак е важно доколко човек умее да се изразява и чувството му за хумор. Проявяват някои мъже във фермата чувство за хумор.

Според мен не е уместно да се обсъждат участниците извън контекста на предаването. Правят, каквото правят и всеки обсъжда, каквото желае. Може да се каже даже, че играят роля, нищо, че уж е реалити. Извън предаването може да са всякакви, тяхна си работа. Коментарите са за ролите им. Пък и кой знае какво е вътре и какво ни показват.

# 557
  • при късмета
Аз конкретно Антония дори за хубава не я намирам, камо ли красива. Но пък има хубаво тяло, това не може да се отрече. То и дружката ѝ не е красива според мен, ама мъжете по друго се заплесват.
Иначе и на мен ми се струва, че Калоян малко се надценява. Или може би това, че Дана го притиска го кара да я провокира. Той си го и каза, де. За млад мъж е нормално иначе да търси компанията на млади момичета. Тази година си мисля, че сериозна любовна история няма да се заформи. Нито с главен участник Калоян, нито м/у Даяна и фокусника (забравих му името). Каквото и да ни обяснява гласа зад кадър

# 558
  • Другата България
То няма и потенциал за сериозна любовна история.
По-скоро "материал" няма.

# 559
  • при късмета
Е има материал де. В едно интервю Калоян каза, че главната му цел на този житейски етап е да намери сериозна връзка, направо жена за брак. Каза нещо, че самодоволната му усмивка е защото не е обвързан и търси коя да я изтрие. Ваня беше другата, която  заяви, че търси сериозна връзка и, че ритуала е точно за нея. Другите май не са давали такива заявки или аз съм ги подминала.
Иначе в този сезон не виждам нито един с друг от предаването.
Малко извън темата, ама още ми е смешно Виолета как преследваше Яни, а той завалията хем иска, хем не смее, защото майка му няма да я одобри

# 560
  • Другата България
Нямах това предвид.
Исках да кажа, че за сериозни любовни отношения и дългосрочна връзка няма материал според мен.
Иначе е ясно и Калоян, и Ванче какво търсят, и според мен ще го получат, ама като излязат навън, вътре няма от кого това да се случи.
Е има материал де. В едно интервю Калоян каза, че главната му цел на този житейски етап е да намери сериозна връзка, направо жена за брак. Каза нещо, че самодоволната му усмивка е защото не е обвързан и търси коя да я изтрие. Ваня беше другата, която  заяви, че търси сериозна връзка и, че ритуала е точно за нея. Другите май не са давали такива заявки или аз съм ги подминала.
Иначе в този сезон не виждам нито един с друг от предаването.
Малко извън темата, ама още ми е смешно Виолета как преследваше Яни, а той завалията хем иска, хем не смее, защото майка му няма да я одобри
Именно.

# 561
Скрит текст:
Дано не ми изгонят йогичката...че има голяма вероятност да спра да гледам, защото почти никой друг не ми е особено интригуващ.

кое ти е интересно - той дума не обелва.

Петър дори не я поднася тази с джуките. Просто пълни време с лафчета. Няма я неговата хубавица вътре. Жените му обръщат внимание и той не се дуе като пуяк и да се прави, че не ги забелязва. Общува си просто.
Който и да му се беше оплакал от схванат врат, щеше да бъде разтрит от Петър. А и от който и да е. Той не се е хвърлил да прави масаж, а я понамачка с 3 пръста, докато си пушеше цигарата, облегнат на оградата.

хаха, и ти ли му се върза. Тоя Петър е с огромно самочувствие на Дон Жуан и  се прави уж на недостъпен, не го интересували уж тия неща, ама си е женкар и в костния мозък - пръщи от всякъде, колкото и да се прави на света водица. Един от най-големите пустиняци във формата.
Но като цяло всички участници са bad quality people.

Интересна ми е философията му, йогата, вижданията му. Изборите му, начина по който избра противник, смирението му, дори в мълчанието му ми е интересен, аз имам по начало органическа непоносимост към хора плямпащи само за плямпането като празни мелници, та това няма как да е причина някой да не ми харесва. Искам да видя повече от него, особено като фермер и ратай. Борислав първо, че ми прилича много на Шопски визуално и това за жалост ми оказва сериозно негативно влияние, второ.... Няма нищо интересно около него, поредния хванат строител от родната действителност. Разбира се, всеки е свободен да намира за интересно и това....колкото хора, толкова и мнения. От промото обаче някак ми лъха на победа за Борислав, ще видим.

Е, ся, малко... Йогито го виждате от много интересна гледна точка. Аз виждам един кукувец, на който му е писнало да бърше маси из USA и се е върнал в прованса, ама го мързи да бачка, та нека баба му го издържа, пък той да седи гол в поза някаква-си. Слънце събира, енергии споделя...
Хората нямали нужда от пари, та той не работи - ама баба му му плаща тока, водата и храната, че и в тях живее.

Ако се намери кой да ме издържа, и аз ще застана в еди-ква-си поза и ще си говоря със слънцето - ми то, кво да прайш по цял ден?

# 562
  • Варна
Дана и Калоян са подходящи един за друг, но за съжаление той не я харесва както на нея и се иска.
Всъщност тя ако си оправи зъбите, ще изглежда доста добре.

# 563
PapaSmurf, абсолютно съм съгласна. Още повече, че йога и цигари нЕкси не ми се връзват.
А какво се случва с отпадналите? Отиват ли си или ги държат в изолация 3м?

# 564
  • София
Дойде съботата, традиционните за мен +/=/-

+ (симпатии) - Петър, Калоян, Боби, Данчо, Миро и Дана
= (неутрална зона) - Илиан, Илиян и Надя
- (антипатии) - Милена, Жанета, Антония, Поли, Хепи Ванче, Даяна, Мария,  Ангел, Митко, Стоян и Асен

В сравнение с миналата събота има някои асансьорни избухвания.
Стоян падна от плюса в минуса, същото и за Ванчето.
Даяна и Ангел губят една позиция надолу, а нагоре се изкачиха Миро, Надя и шеф Кустев.
Никога досега обаче в реалити формат не съм имал толкова много хора, които да ме дразнят. :о

# 565
И моето виждане за Йогата е точно като на ParaSmurf - мързи го да работи и затова е минал в режим "ям, колкото да оцелея" , при баба си, която по някаква причина го търпи да лентяйства. Simple Smile
И по-назад споделих - минал е на полуглад, защото няма пари. Предполагам, че не пуши в реала, щот цигарите са скъпи.
А някой ако мисли, че йогите не пушат, защото живеят много здравословно, бла-бла, не е вярно, пушат, и то много.

# 566
  • Sofia
Йогата обаче само за баба си спомена, за родители нищо не казва. Може да са се отказали да го издържат хората или да е осиновен от бабата. Не е глупав, но не ми харесват тези хора, които някак отказват да живеят живота, в който са се родили. За мен йога също обърква съзнанието - доста хора познавам, които си прекратиха връзките, зарязаха добра работа и единствено с други йоги евентуално се обвързват. Работят единствено и само преподаване на йога или специфичен начин на хранене и не искат и да чуят за нормална работа. Обяснение нямам, може би защото отказвам категорично дори да пробвам всякакви йога занимания.

# 567
Калоянчо си го каза- просто си играйка.
И в разговора за работата с тезите му за призвание и прочие идеализми, си пролича, че още не е готов за семейство и вятър го вее на бял кон.
Аз не съм много наясно до каква възраст можеш да бъдеш гвардеец и какво се случва след това. Но има такива мъже, които си гледат рахата до 40-50 годишна възраст и после се чудят що не ги намират за подходяща партия. Това с разширените вени от стоене прав сигурно е много неприятно и риск на професията. Но аз така го виждам- още момченце го раздава с този влажен поглед и розови бузки, предизвиква майчинския инстинкт в жените. Поради тази причина си го представям повече като второ дете на някоя по-зряла дама, която умее са се справя добре и сама.

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Милена няма нищо общо с Дарина от трети сезон, нищо, само са юристи и двете. Дарина го играеше жертва, у Милена няма и намек за това. Е, да, многословни, но нищо съществено не казват, това - да.
Aбсолютно.
Едната - лукава,манипулаторка,надъхана за финал,другата - всички я подритваха,мудна,глуповата дори.
Аз съм за Илиян днес,но мисля,че Боби ще победи.
Боби е една плънка,с нищо не ме впечатлява.Един от десетките участници във Фермата,който няма да запомним с нищо.Евентуално с ушите му.

Това,че живее при баба си не значи,че тя му плаща всичко.Не помня да е казвал това.
Дори спомена,че има класове по Йога,което значи,че заработвя някакви пари.Сигурно има заделени и от Щатите.Навярно има зелена карта щом толкова години е работил там и винаги може да се върне ако закъса в Бг.
Не съм съгласна,че е лентяй,мързелив и лежи по цял ден.

Във визитката си,Антония също казва,че чака принца на бял кон,пък все не идвал.Във вчерашния епизод пък намекна,че е обвързана.
Въобще не им се връзвам на визитките.
Петър не ми изглежда като да се сваля,Жанета нещо се натяга,но той деликатно я отсвирква.

Дана не е грозна,зъбите й са проблем.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:26 от Adoralova

# 569
О, на Дана не ѝ е проблем едната диастема, има прогнатия с протрузия (не че толкова подробно съм я заглеждала). Само една диастема не загрозява толкова много. Може да се оправи с брекети, но не знам дали ще се разхубави.

Общи условия

Активация на акаунт