COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 003 832
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 21 495
  • Bulgaria
Ангелов се ядоса като чу въпроса за пациентите на стълбите в Пловдив. Промени си изражението моментално.

Имаме лекари, които се заразяват за втори път.

# 21 496
  • София
Чухте ли Кунчев какво каза? Че сме на етап, в който трябва да се въведат по-строги мерки, иначе ще имаме голяма смъртност?
Това е единствената ми надежда от този брифинг, както и липсата на ентусиазъм у Фандъкова за връщане на учениците, заедно с категоричността и за празниците. Но дали някой ще се съгласи с тях е друг въпрос.

# 21 497
  • sofia
Лекарите ще излязат виновни накрая. Тези, които изнемогват. В болниците. А техните шефове ще продължат да разкриват легла...

# 21 498
  • София
Потресена съм от наглостта на всички! Особено Балтов, с неговото възмущение, че хората след +антиген не пускат PCR!! И Ангелов, ...няма значение, че са умрели хората на стълбите, вече не можем да ги върнем...
Не мога! Не мога да ги слушам, не мога да ги гледам! Толкова противно и нагло поведение!
Все едно гледам и слушам ББ, същото отношение към хората!
Няма как хората да слушат и да изпълняват! Няма!
Хората изпълняват, когато има доверие и уважение!
Отврат!

# 21 499
  • Bulgaria
Чухте ли Кунчев какво каза? Че сме на етап, в който трябва да се въведат по-строги мерки, иначе ще имаме голяма смъртност?
Това е единствената ми надежда от този брифинг, както и липсата на ентусиазъм у Фандъкова за връщане на учениците, заедно с категоричността и за празниците. Но дали някой ще се съгласи с тях е друг въпрос.
И на мен, и на мен. Аз съм сигурна, че те са наясно накъде вървят нещата и настояват ежедневно да се предприемат мерки. А, Борисов защо не се разходи с джипа до Шумен? Нали има имунитет? Да влезе да види какво означава 132% заетост. Да види как хората умират, а не да ми хвали магистрали...

# 21 500
Съфорумци, моля ви, не правете резюме на брифинга, че избеснявам... От афект го казвам.. Благодаря на тези, които имат нерви да гледат и да споделят! Но честно, нямам сили вече да коментирам. Около мен има толкова болни близки и познати, колеги, дечица също... В Пловдив съм и ми се гади от трагедията в инфекциозна.

Ама другите, които нямат възможност да го гледат, искат да знаят какво се случва. Не, че и и ние не сме бесни!

# 21 501
  • София
Извинете, някой казва ли ще се признават ли антиген тестовете? Ще се връщат ли учениците? И ще се празнува ли 8-и декември  другите празници, чрез отворени дискотеки?

Много моля да продължите да резюмирате, мерси!

# 21 502
Абе тези само глупости говорят! Хората са виновни, че не спазват мерки, лекарите сме обвинявали! Ей, не обвинявам никой друг освен вас, дето нямате топки да вземете някакви мерки най-накрая и да кажете на вашия шеф шофьора на джипката, че е време да затворим всичко, което не е жизнено важно вече! И да разрешат на родителите, които искат, да си оставят децата на дистанционно обучение даже и от 1 до 4 клас!

# 21 503
Съфорумци, моля ви, не правете резюме на брифинга, че избеснявам... От афект го казвам.. Благодаря на тези, които имат нерви да гледат и да споделят! Но честно, нямам сили вече да коментирам. Около мен има толкова болни близки и познати, колеги, дечица също... В Пловдив съм и ми се гади от трагедията в инфекциозна.

Ама другите, които нямат възможност да го гледат, искат да знаят какво се случва. Не, че и и ние не сме бесни!
И аз миналата седмица не можах да гледам и темата ми беше полезна, изобщо не гледах повторение, пък и нали чакаме и възлагаме надежда да има и лъч в пандемията.
Ето , сега го питат защо е лъгал за медикаментите !

# 21 504
Ама как може да ми показва картинка с графики ... 21ви век, електронизация, .. Аз нищо не виждам на тая картинка,...
София град и Габрово: заразените са над 1000 на 100000.
В София живеят 1,5 млн души.  не може да ги поеме системата, при положение че именно в София има толкова болници!
Едит: значи 20% (нуждаещите се от болница) от заразените в София са 3000 души и няма място в Софийските болници

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:50 от точицазведичка

# 21 505
Извинете, някой казва ли ще се признават ли антиген тестовете? Ще се връщат ли учениците? И ще се празнува ли 8-и декември  другите празници, чрез отворени дискотеки?

Много моля да продължите да резюмирате, мерси!
Никой не пита до сега за тези неща. Но като слушам министъра, явно е бил отличник по идеологическите дисциплини като студент - много приказки без да каже нещо съществено...

# 21 506
Не отговори за липсата на лекарства за Ковид, нали ?
До края на месеца щели да дойдат 360 000 хепарини, това какво е ?
Иначе реекспорт в ЕС нямало.
АА, къде е Мутафчийски - обадил му се, че имал работа.

# 21 507
Хората питат за азитромицин, той отговаря за хепарин.

# 21 508
Поредното прехвърляне на топка, обяснения, не били виновни, не били подчинени - ЛЛ, ДКЦ-та, болници общински... Айде, популизъм, какво трябва в представите по филмите, чуден брифинг..

# 21 509
И на мен, и на мен. Аз съм сигурна, че те са наясно накъде вървят нещата и настояват ежедневно да се предприемат мерки. А, Борисов защо не се разходи с джипа до Шумен? Нали има имунитет? Да влезе да види какво означава 132% заетост. Да види как хората умират, а не да ми хвали магистрали...

Кунчев каза, че ако не спазваме текущите мерки,за да няма скок в смъртността сериозен, ще трябва да се наложат по-строги. ...Според мен и той ни се скара , че и заплаши.

Общи условия

Активация на акаунт