COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 007 419
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 12 465
Ако утре в някой от сутрешните блокове' Мангъров им е първият гост който ще коментира епидемията, ако Ризова, Мизова, 7/8 тв и т.н. отново поканят Мангъров да "анализира", да политиканства, да се бори срещу маските, срещу мерките, да облъчва народа, да обяснява как тоя вирус е по безопасен от сезонният грип, не трябват мерки, маски т.н. аз много сериозно ще се усъмня не в журналистическите качества на тоя журналист който ще го покани. Ще се усъмня в човешките му качества, в морала му, в емпатията му, в това той като гражданин, като човек, как иска да минем през това.

# 12 466
  • София
Май само на нас ни пука как ще минем през това.
За съжаление.

# 12 467
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нямам думи и не знам как да убедя майка ми да се спре. А да си на 2300 км е най-ужасното нещо на тази земя в момента.

В Нидерландия започват да подготвят хората за друг сценарий. И дават 3,4 дена отсрочка. Убедени са, че за да се спре лавината няма как да е само с тези мерки. Ох..

# 12 468
Какъв сценарий ви готвят там?

# 12 469
  • Там,където се събуждам щастлива.

Пълно затваряне. Цифрите се покачват. Младите полудяха със сбирки. Няма полиция достатъчно да следи.
И лавината от постове срещу мерките във Фейса е огромна.

# 12 470
  • Pierrefonds, CA
Ако утре в някой от сутрешните блокове' Мангъров им е първият гост който ще коментира епидемията, ако Ризова, Мизова, 7/8 тв и т.н. отново поканят Мангъров да "анализира", да политиканства, да се бори срещу маските, срещу мерките, да облъчва народа, да обяснява как тоя вирус е по безопасен от сезонният грип, не трябват мерки, маски т.н. аз много сериозно ще се усъмня не в журналистическите качества на тоя журналист който ще го покани. Ще се усъмня в човешките му качества, в морала му, в емпатията му, в това той като гражданин, като човек, как иска да минем през това.

Никой вече няма да го кани този...освен слави трифонов🤢🤢

# 12 471
  • на пъпа на Златията

Пълно затваряне. Цифрите се покачват. Младите полудяха със сбирки. Няма полиция достатъчно да следи.

Като ми разказа , как младите  се подиграват с полицаите , много си е прав  нашия , дето  му  е отпрал шамара в метрото . .

Здравословно е това.
Тая вакханалия  на отричане трябваше да се спре.
Нищо не може да се затвори .
Бенатова къде е ?
Мутафчийски  няма ли да я покани на интервю.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 01:58 от rorik

# 12 472

Питам, че братовчед ми е при вас. И иска да се връща сега. Възможно ли е да отменят полетите? През март леля ми се прибраха едвам в последния момент.

# 12 473
  • Брюксел / София
Отварям фейса и попадам на това:
https://lifebg.eu/299510/?fbclid=IwAR0WsWi8KwWORgIn5wu5BX17mU4KC … 5tL1Mcn6dfFEpuVjM
Жалко е и тъжно, почти нямам надежда, че някак може да се справим с възможно най-малко жертви. Много, ама много ми се иска в този момент Мънгъров да е прав и всички, които отричат вируса също. Искам данните да не са такива каквито са...
Разумът ми подсказва, че преди да стане добре, първо ще е много зле и това е само първата крачка надолу преди да тръгнем нагоре.
Жалко, че наистина думите на Мутафчийски “яко ще се мре”, заради които беше разкостен, може да се окажат пророчески. И понеже надеждата умира последна се надявам това да не е така...

# 12 474
Докато чакаме гледам и Италия с антирекорд. 21 000. При всичките им драконовски мерки, които опитваха. Ей [/затова аз на Китай не вярвам с техните нулеви бройки тия дни. Това нещо няма преборване.
+1..така е, и няма коментар от СЗО

# 12 475
  • София
Докато медиите в ЕС кънтят, че САЩ е “най-заразената страна”, за вчерашния ден, само Франция, Испания и Великобритания имат толкова новозаразени, колкото в САЩ - около 66 000.

# 12 476
  • на пъпа на Златията
Какво става , аз от тук гледам данните . Къде изчезнаха информаторите??

А , лека ви нощ. До утре!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 02:01 от rorik

# 12 477
Докато медиите в ЕС кънтят, че САЩ е “най-заразената страна”, за вчерашния ден, само Франция, Испания и Великобритания имат толкова новозаразени, колкото в САЩ - около 66 000.
Mного повече, само във Франция са 52 000, щатите са с някакви "мижави" 80 000, което на глава от населението е по-добре от нашата бройка за днес, също имат и двойно по-малко хоспитализирани от нас.

# 12 478

Хората са социални същества и е напълно разбираемо, че като биват ограничавани да общуват ще се разбунтуват. Ето, наближава Хелоуин и моите собствени деца са се побъркали на тази тема. Искат да излизат, да се събират с приятели, иди им говори за вирус!
Все си мисля "И това ще мине!". Чумата как е минала, преминала и човечеството е оцеляло. Лошо е, че живеем по това време, но... късмет. Какво да правиш.
Относно мерките: всеки се спасява поединично. Няма как хората да са на едно мнение. Който го е страх- да се пази. Който не го е страх- да си пробва имунитета. Това е.

# 12 479
  • София
Представяте ли си, докъде стигна липсата на уважение към възрастните и болните. На младите не им пука, искат си заведенията, дискотеките, моловете, искат да си живеят живота...
В болниците може да няма места, но какво им пука, няма на младежи на тяхната възраст с двойни пневмонии.
Здравите хора не вярват във вируса, тези без хронични заболявания. Не вярват и не искат да повярват, защото ще трябва да променят начина си на живот.

Срамна работа.

В Италия видях да протестират срещу мерките, тези дни, когато заразата пак ще върне спомените им от зимата.

Общи условия

Активация на акаунт