COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 002 984
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 14 175
Интересно предаване с Лъчезар Томов

https://www.youtube.com/watch?v=cPZGjgQwfVw

Какви грешки допуснахме като държава и общество при заразата с COVID-19

Интересно е, че той твърди, че аерозолното предаване е водещо. - "Казвам го като математик."
Eстествено, че е водещо ... фекално-оралното е любимото само на един варненски професор според който ако си мием ръцете ще спрем епидемията. А шефът на CDC e казал, че горивото на тази вълна е армия от асимптоматични носители ... предполагам варнескията професор не е съгласен.

# 14 176
Тестът ми е отрицателен🥳

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 00:13 от anonimen21

# 14 177
И на Боко беше отрицателен няколко пъти подред, не бързайте с успокояването.

# 14 178
Тестът ми е отрицателен 🥳
Бързо закрепване и здраве ти желая!

# 14 179
Интересно. Аз смятах че е по вероятно да имаш Ковид отколкото да нямаш от симптомите които описа.

Честито за теста.Simple Smile Може и да е някаква настинка или грип. То грипа май вече идва. Бързо оздравяване.

# 14 180
И на Боко беше отрицателен няколко пъти подред, не бързайте с успокояването.
Е, при него нали нямаше симптоми.
А след като се появиха, тестът излезе положителен.

# 14 181
В щатите вече има човек с ковид и грип заедно.

# 14 182
Къде са частните болници в цялата схема? Когато е за лапачка от НЗОК отварят усти като гладен хипопотам, а когато стане напечено са по тихи от тревата.. нямат ли някакви задължения освен да участват в разделянето на баницата, после поне да измият чиниите?

В Токуда няма места в отделението.
Болница Лозенец не знам дали е частна, но и там няма места.

Е как ще има като са отделили цели 10 (десет) легла..

# 14 183
  • София
Във фейсбук групата току-що писаха, че в Токуда са разкрили още легла.
Но те за съжаление се запълват бързо, пък лечението продължава седмици....

Толкова съм бясна, че ми иде да хвърлям камъни по прозорците на Министерски съвет.

# 14 184

Разочарова ли се или се успокои?
Определено се успокоих.

# 14 185

Това е добре, но трябва да се свържете с ЛЛ за лечение. За колко време излезе теста? Аз го направих около 13.00 часа и излезе на другия ден към 17.00.
На познатите ми положителни- също на другия ден, едната рано сутринта, другата към 10.30. Тестовете са правени в Рамус, София ( не всички лаборатории правят пср).

# 14 186
Къде са частните болници в цялата схема? Когато е за лапачка от НЗОК отварят усти като гладен хипопотам, а когато стане напечено са по тихи от тревата.. нямат ли някакви задължения освен да участват в разделянето на баницата, после поне да измият чиниите?

В Токуда няма места в отделението.
Болница Лозенец не знам дали е частна, но и там няма места.

Е как ще има като са отделили цели 10 (десет) легла..

Е 10 не са, стара информация имате Wink
Лозенец имаха 40, сега с новата заповед трябва да са увеличени, т.е. повече от 40.
Токуда имаха 45, с новата заповед са разкрити още, може би към 70 общо отиват.

# 14 187

Това е добре, но трябва да се свържете с ЛЛ за лечение. За колко време излезе теста? Аз го направих около 13.00 часа и излезе на другия ден към 17.00.
На познатите ми положителни- също на другия ден, едната рано сутринта, другата към 10.30. Тестовете са правени в Рамус, София ( не всички лаборатории правят пср).

Днес около 11:30-12:00 в една от лабораториите на Рамус в София.

# 14 188
Тестът ми е отрицателен🥳
Хубаво, ама нали ти казах, че не е короната? Сега спокойно си остани 2-3 дни и приключи със заболяването. Настинка е най-вероятно.

# 14 189
Tръм днес се изказа както обикновено - вика "бях болен, вечерта пих регенерон и на сутринта се събудих с усещане че господ ме държи за рамото" ... срещу 300 000$ мисля, че всеки би се почувствал богопомазан. За съжаление 240 000 американци се запознаха с господ не по тяхно желание.

Общи условия

Активация на акаунт