COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 003 807
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 21 480
Ами то и в съда се бунтуват срещу електронната система, не само в болниците. Далавери, далавери ....

# 21 481
  • София
Коя поред реорганизация ще е това....

# 21 482
Абе, някой задава ли въпроси, бе хора? Какви цифри, какви реорганизации, какво мъмрене?!

# 21 483
След като "зелените" коридори са толкова спорни, има и друга алтернатива, но и при нея трябва контрол

# 21 484
Ами то и в съда се бунтуват срещу електронната система, не само в болниците. Далавери, далавери ....
Всичко ще излезе наяве. Страх ме е да помисля, какво се случва. И тези колосални кражби са за милиони, убийствени за хората. Електронната система ще спаси животи. Сега просто е геноцид в името на печалбите.

# 21 485
Ей, не мога да ги слушам тия тъпанари! Ще ми обвинява Балтов пак хората! Не си правели pcr след положителен антигенен - ами направете го безплатен! Как ще задължиш един човек да си плати 120 лв. доброволно!
Спирам, защото ми иде да крещя цинизми по тия...

# 21 486
О много хубави въпроси. Има ли вирусни пневмонии, щото има маса хора с -пср. Защо линейките ПАК обикалят. Защо ГТ е толкова разреден.
Отговори очаквам Бла Бла

# 21 487
  • Tsingtao-Hsishuang Panna
Всички държави в които беше въведен локдаун отчитат спад:

Скрит текст:

В същото време по нашите псевдо-новинарски сайтове непрекъснато се тръби как нямало смисъл и полза от затваряне. Целия апарат от интернет тролове на гроб-арите е впрегнат да коментира по форуми и под новините същото - нямало смисъл или полза, нямало пари и т.н.

Изчерпан съм от към думи за тия нашите говеда.

# 21 488
  • Bulgaria
Чухте ли Кунчев какво каза? Че сме на етап, в който трябва да се въведат по-строги мерки, иначе ще имаме голяма смъртност?

# 21 489
Министъра: ако има симптоми, но отриц. тест -> не значи, че не е болен от ковид19.
Ами що тогава правите тестове! Дайте само по симптомите и изследванията да лекуваме. Сериозно го казвам.

# 21 490
Чухте ли Кунчев какво каза? Че сме на етап, в който трябва да се въведат по-строги мерки, иначе ще имаме голяма смъртност?
На мен ми прозвуча като предупреждение.

# 21 491
Аз не очаквам да стане, той си говори, но я го чуй МЗдр, и ПСР не е вече важен.
Не зная защо ги слушам, за да се ядосвам само.
Като каже льеглааа, мед му капе на този "хотелиер"

# 21 492
Не е важен, на лекарите е ясно, ама по тъпите им протоколи е важен пср. Това е.

# 21 493
Съфорумци, моля ви, не правете резюме на брифинга, че избеснявам... От афект го казвам.. Благодаря на тези, които имат нерви да гледат и да споделят! Но честно, нямам сили вече да коментирам. Около мен има толкова болни близки и познати, колеги, дечица също... В Пловдив съм и ми се гади от трагедията в инфекциозна.

# 21 494
Нямало да вземе отношение по случая в Пловдив, докато не свърши проверката. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт