COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 000 217
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 21 990
  • sofia
Неко, честито бебче! Да е много здраво и щастливо, то и всички покрай него!
Като гледам смъртната статистика,как сме първенци, а Полша са втори...Има логика в това... Понеже следя ситуацията и на двете места, това е логично развитие...Но, тук нещата започват да се забързват и мисля, че скоро ще водим убедително...

# 21 991
Неко, честито бебче! Да е живо и здраво!
На мен пък онзи пост с болното детенце и маската ми хареса. Споменавала съм какво се случи в класа на детето когато от общината поискаха всички ученици да са с маски в час още преди две седмици. Една трета спряха да си пращат децата на училище, а сме в най- елитното училище на града, областен. Маските ще повредят мозъка на децата. Има и деца, които не слагат маски. Госпожата нищо не може да направи. Моето дете казало на госпожата, че не иска да седи близо до такова. Тя си го е решила. Онова се разсърдило и започнало да се смее на моето, че пък не е отличничка.
А там деца с увреждания са научили, да бъдат с маски!

# 21 992
Хванах ги накрая двамата, ще гледам повторението след един час.
Недей, ще се ядосаш и ще си изгубиш времето. Толкова не свещена тъпотия синтезирана в кратко време си е направо рекорд, но за сметка на това пък носи дълготраен емоционален негатив. Аз си наложих да не се ядосвам и да не обръщам внимание, но нещо ме жегва под лъжичката, сещайки се, че имам една такава самоуверена, безотговорна и подозирам озлобена дребна душица, работеща на съседното на мен бюро, която май няма нищо против и други, които не са преминали през вируса, да го преминат, че да не е само тя.

# 21 993
За вчера България е била първа по смъртност от COVID-19 в ЕС

# 21 994
Джаста, съчувствам ти! Hug
Много са ми противни такива хора, егоисти и безотговорни.

# 21 995
Нека да излезе сега Строителят на магистрали и да го обясни това позорно първо място.....с любимите му лекари и сестри и пожарникари.....

# 21 996
Нека да излезе сега Строителят на магистрали и да го обясни това позорно първо място.....с любимите му лекари и сестри и пожарникари.....

Като кажат магистрали и ми се обръщат червата, все едно имаме 50, а не една довършена от бай Тошово време и 5 само почнати..

# 21 997
  • sofia
Па той обича да е първи! Ето сега е първенец!!!

# 21 998
Не че нещо, ама не стига че имаме една магистрала, в момента всички усилия трябва да са съсредоточени в една посока, не да возим здравния министър и шефа на Пирогов до сръбската граница да им показваме асфалта. Били сме във война, ами дръж се като на война, или като го изкара вече е героят, дето всички трябва да МУ подражаваме.....Няма ли свестни пиари този.....или ГЕРБ е на доизживяване може би.

# 21 999
Бойко Борисов:
Важно е да работят хората,това им носи психическо здраве и пара!

# 22 000

И Мангъров също.
Изправихме вертикалата! Rage

# 22 001
Да, пусната е тежката артилерия по медиите да замазва, те пък много много не питат неудобни въпроси, та всичко е точно. Но не сме тъпаци, така че облъчването не работи.....

# 22 002
Мдаааа.... Всички сме умни тук във форума. Ама навънка си кашлиме един в друг и повтаряме думите на този и онзи, че то това е постановка за бизнесът да фалира..... Преживяно от мен. Преди малко в два от три хипермаркети в Пловдив.

# 22 003
  • София
Мдаааа.... Всички сме умни тук във форума. Ама навънка си кашлиме един в друг и повтаряме думите на този и онзи, че то това е постановка за бизнесът да фалира..... Преживяно от мен. Преди малко в два от три хипермаркети в Пловдив.
Аз бих ги попитал тези конспиратори - кой има изгода целият бизнес в България да фалира? А целият бизнес по света?

# 22 004
Е , няма такъв цинизъм , хора.
За добро утро си пуснах Райчев и Харлан, е онемИха ме тези новатори.
Отгоре на всичкото М. бил демонизиран, пък прав си бил, дам.
Райчев не го е карал още, Любенов и Харалан вече са от богоизбраните. Но пък Райчев пушел.
Ае, тези телевизии не правят ли някакво предварително проучване за позицията на гостите си, това е скандално. Пък и Фандъчи установила, че някъде има подгряващи лампи на базарите. Ми добрутро.

Който ще си връща БНТ , да си върне предаването от 8 с вокалиста на АХАТ, искрено се изкефих, дори тези двамата умници не ме помрачиха, денят ми е ведър, независимо от гадните статистики.

Марешки - лекарства има, Фандъчи- легла има, Райчев- на вируса му остана месец, Мадлен - нема страшно, мислете позитивно.  Та  тЕ така, тЕ.
Бъдете здрави ! Blush

Общи условия

Активация на акаунт