Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 217
  • 832
  •   1
Отговори
# 525
А аз бих го носила със синя мантичка и гуменки Smile
А, и забрадка  - зелена на цикламени китки.

# 526
  • София
Има нещо от начина, по който лингурките се носят, в този пуловер. Булките от Рибново също са супер асоциация. И точно това ми харесва. Друг е въпросът колко "практична" е подобна дреха и с какво би се съчетала.

# 527
  • В полите на Пирин планина
За мен е тотален кич, като започнем от розовкото, та свършим при пайетките. Все ми е тая на коя марка е и колко е световно известна. Simple Smile

# 528
Йоджи Ямамото панталони - примерно тези

Скрит текст:

Първата ми асоциация беше, че момичето е облякло панталона на дядо си. За това и е широк и къс.
Каква е идеята на скъсените панталони?

# 529
  • София
За някои е красиво. Според мен е и по-удобно от дълъг широк панталон.

# 530
Цитат
Вероятно, за да има вариант да се виждат глезените, чорапи/чорапогащник, които могат да внесат доста колорит, особено ако са цветни/фигурални. Smiley Този тип панталони са ми с повишено внимание, тъй като стоят добре на високи и много слаби жени. А и съчетаването им с висок ток не е най-удачно.
Има голям шанс да заприличам на бъчонка с широки скъсени панталони. Някак скъсяват визуално и разширяват – малко квадратен ефект ми докарват на мен.

# 531
  • Пловдив

Gucci с пайети, хубаво е но не бих го носила, ако пайетите не са с толкова контрастни цветове.

Как ли щеше да се коментира, ако не беше тази марка?Laughing

# 532
  • София
Идеята на скъсените панталони е ...аз да ги нося. Само за това са ги измислили! 🤣

# 533
Просто не гледайте марката Simple Smile

Със или без тази марка аз изключително трудно бих могла да го впиша в собствения си гардероб - нито цветовете, нито стилът на дрехата са "мои". Но мога да го "видя" на друга жена и може да изглежда и артистично и бохемско и ефектно и стилно.

Изобщо ми прави впечатление, че в темата се абсолютизира и опростява понятието "стил". Една вещ стил не прави, дори да е (да кажем) чанта на Шанел. Разбира се, за да си чешем езиците става "леле, тази селянка е облякла розово Гучи и си мисли, че  е стилна", но реално погледнато всяка една вещ извадена от контекста на целият тоалет/носител на тоалета/ситуация си е просто вещ, а не стил.

PS Вчера пробвам вкъщи дънки-кюлоти - и широки и скъсени и с висока талия Simple Smile ММ веднага се обади да ми обясни, колко било старомодно това и от кой американски вехтошарник съм го изнамерила. Та го скастрих набързо да не коментира теми, от които нищо не разбира - това е приоритет на майка му - тя ме вади от равновесие дотам, че губя ума и дума Grinning
Но определено формата не е от лесните, а не съм нито ниска (170) , нито дебела. Но пък съм пясъчен часовник... най-вероятно ще си заминат обратно, но ми беше любопитно да се видя.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 15:58 от Agent Provocateur

# 534
Имах един подобен на този - с разкроени крачоли и ръб, но с нормална дължина. И аз изглеждах някак разширена с него. Освен това беше от уникааалната материя "свежа вълна", която не можело току-така да се слага в пералня, та поради тази причина след всяко носене го "водех" на химическо чистене. Златен ми излезе, златеен. Този на снимката, ако го обуя, ще ми е точен на дължина Smile

Ето още едно пуловерче на Гучи. Явно с къса кожена пола се носи, съдейки от снимката:

https://cache.net-a-porter.com/images/products/1045380/1045380_fr_2000_q80.jpg

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 15:54 от Анонимен

# 535
Йоджи Ямамото панталони - примерно тези

Скрит текст:

Първата ми асоциация беше, че момичето е облякло панталона на дядо си. За това и е широк и къс.
Май и обувките му е обула Trollface

Идеята е като на всяка друга дреха - разнообразие в естетиката и визията. Същата като на пуловери без ръкави или с къси такива и ботите без пръсти или палтата с 3/4 ръкав.

# 536

Ето още едно пуловерче на Гучи. Явно с къса кожена пола се носи, съдейки от снимката:

https://cache.net-a-porter.com/images/products/1045380/1045380_fr_2000_q80.jpg
Имам подобно сребърно, ама не е на Гучи 😜
На бял дълъг или къс панталон стои прекрасно.

Напоследък проблем ми е да си харесам нови дреши - искам рокли, искам поли, но нещо по магазините не ми грабват окото. Онлайн не обичам да купувам, т.к има огромно значение как ще ми стои дрехата и не винаги мога да преценя на снимка.
Cos например почти никога не ми харесват като ги видя в магазина на закачалка, но обожавам колко добре ми застават (някои)...

# 537

целият аутфит е моден потрес
за всяка възраст

"родзафкото" с пайетите - също

заради модата на скъсените панталони не успях да си купя нито един читав цяло лято - всичко, което ми харесва и ми седи добре, ми стига до никъде Grinning

# 538
  • Mediterraneo
Идеята на скъсените панталони е ...аз да ги нося. Само за това са ги измислили! 🤣

И аз, бе, нали показах.

Ето още един любим модел панталони- paper bag. Но само ако са от много тънък деним или памук, иначе нагоре ми идват груби( а и аз не нося запасани блузи).

Пак се извинявам за лошите снимки, светлината идва точно зад гърба ми и не успявам да фокусирам нищо.

# 539
  • София
Аз вече от две години си ходя с голи глезени. Зимата с кубинки, които стигат точно до края на панталона.  Тесни или широки панталони, дънки - всички са ми къси.
Имам два три чифта, които са на другата крайност - доста дълги.

Общи условия

Активация на акаунт