Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 220
  • 832
  •   1
Отговори
# 510
Да, нещо такова искам да си взема. Благодаря ти Simple Smile

# 511
  • Балчик

Gucci с пайети, хубаво е но не бих го носила, ако пайетите не са с толкова контрастни цветове.

# 512
  • Варна
Ооо, бих го носила, обаче на голо, с бял панталон и бели кецове.
Но, ако не беше Гучи, сигурно по друг начин щях да се изкажа😂. На мен изключително много ми повлиява върху решението, това че дадена дреха е марка...за съжаление съм подвластна 😂.
Така или иначе, до оригинално Гучи пуловерче без ръкави никога няма да се докопам. Драма, няма!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 11:45 от missNoir

# 513
  • София
Никога не казвай никога. Изпадат разни неща от всякакви места. Розовите пуловери и топове са ми слабост.

# 514
  • София
Целта на темата не е да закопаваме в бодишейминг или обратно - да се превъзнасяме една друга, без да ни харесва нещо, което виждаме.
Това, което наистина харесвам на възрастта ми е, че придобивам смелост да нося неща, които преди не съм считала, че са мои. И много се радвам, че и други жени са на този хубав хал.
Да, има неща, които си остават като стара любов и това е също супер.
Пуловерчето на Гучи е страхотно!
Днес съм в любима стилистика - Азиатски карго сайбър пънк, Йоджи Ямамото вдъхновена. Широк черен панталон, груби обувки, широка парка и в резерв кашмирен пуловер, полузагащен в панталона. Много мое, много комфортно.

# 515
  • София

Днес съм в любима стилистика - Азиатски карго сайбър пънк, Йоджи Ямамото вдъхновена. Широк черен панталон, груби обувки, широка парка и в резерв кашмирен пуловер, полузагащен в панталона. Много мое, много комфортно.

Нищо не разбрах. Wink

# 516
  • София
Аз мисля днес да съм така, може би с кецове.

# 517
  • София
хихи, кое не разбра, змия - широко ми е на душата, топло и приятно мрачно Wink. и на тялото така

# 518
  • София
хихи, кое не разбра, змия - широко ми е на душата, топло и приятно мрачно Wink. и на тялото така

Азиатски карго сайбър пънк, Йоджи Ямамото вдъхновена.
От това абсолютно нищо не разбрах.

Но аз в тази тема попадам на много непознати за мен думи. Действа ми ограмотяващо. Laughing

# 519
  • Русе
И на мен ми е ограмотяващо в темата за някои непознати думи и термини. И за нови комбинации също. В неделя за набързо до магазина за първи път Flushed сложих черна права дънкова пола с кожени кецове.

# 520
  • София
Йоджи Ямамото панталони - примерно тези

Скрит текст:

Сайбър пънк пейзаж от Азия

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:30 от Harpalike

# 521

Gucci с пайети, хубаво е но не бих го носила, ако пайетите не са с толкова контрастни цветове.
Гучи-мучи, отвратително е. Не бих го облякла, дори да ми го подарят Satisfied
Цветовото съчетание най-вече - голяма шарения.

# 522
С бяла пола молив си го представям. Relaxed

# 523

Inspired by писаните булки от Рибново Sunglasses
Скрит текст:

# 524
На мен паетките ми харесаха Simple Smile . С бял панталон ще е хубаво, но аз бих го носила със светъл деним и тези сандали :
Скрит текст:

Без синджирите и колана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт