Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 227
  • 832
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Значи отново не съм разбрала, че тюлът, дантелите и коприните трябва да бъдат съвместно съчетани.

Ще помисля. Да добавя ли и кадифе?...

Пп: Харпа е готина. и Ейнджъл, както винаги.

# 496
  • София
Аз си помислих всички заедно. Иначе и аз имам тюлени поли, копринени поли, копринени блузи, панталони...
Ох, това лято си купих сатенена пола, цвят ванилия и така и не я сложих...

# 497
  • София
Е, всички заедно ще съм в ббс хисторик драма окончателно. Не че не ми се случва да докарам подобия...

Но пък ще ми е много май. Иначе Диор от времето на Галиано ми е любим.

# 498
  • София
Само че аз ги слагам контрастно - копринена блуза с дънки, тюлена пола с тениска и т.н.
Също Галиано прави оня дънков принт, който сега излиза пак. Даже купих кецове на дъщерята.

# 499
  • София
Aмо то и контрастно, и унисонно може да бъде шик носено.

И аз нося тениски с туту и балерини или кубинки.

# 500
Ako не се лъжа 2017-218 беше пика на тези чанти...
Така е. В момента този тренд мръдна повече към Multi Pochette Bags - с разни висящи от дръжките на чантите и циповете.
Ето Louis Vuitton. И Prada има същата история. И първата колекция от чанти на Киара Ферани, ако погледнете, която излезе миналата седмица - и тя.
На някои сигурно ще им напомни как са си закачали несесера на ципа на раницата в 5 клас и ще им стане много смешно и снизходително, но какво да се прави - мода. Simple Smile)))) Не е задължително да ни харесва, но не виждам нищо лошо да я видим и знаем.
А ако някога имате път през Амстердам, има много готин и подробен музей на дамските чанти в една canal house. Снимките от Агента ме пренесоха там. Simple Smile

# 501
Сега само тюл, по-после може и коприни и дантели да включим.
Скрит текст:

На мен ми харесва това съчетание и миксиране на стилове, вчера бях с много подобна рокля + кожено яке и обувките, които показах.
Видях снимката само на Ангел - хубава е както винаги, с боти още повече ще ми хареса.
Снимката на Харпа изпуснах, бързо трие като мен.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 23:11 от Sweta

# 502
А аз с всяка следваща годинка добавена към ЕГНто все по-малко мисля за стил и все повече залитам в експерименти. Искам да ми е цветно, нестандартно и с кеф се намъквам в дрешки, които преди категорично отричах. Като леопардов принт и сатенен топ. О ужас, на цели 51 години съм. Пораснали момичета, чудно е да сте стилни, но понякога е толкова забавно да сте щури. Simple Smile

Скрит текст:

# 503
  • Canada
Хайде дайте да гледаме ваши снимки с туту и т.н. Картинки мога и аз да си намеря.
Angel wings, MagniM, страхотни сте!

# 504
Бодишейминг, предрасъдъци...
Радвам се, че съм имала достатъчно самочувствие, за да си спестя страданията от тези явления И по времето на Синди и Линда, и от тенденцията "облечена закачалка" последните години.
Това, че на някой не му харесва визията ми с чанте през кръста никак няма да ми накриви шапката. Както и неговата ще си остане на същото място, въпреки диагоналката, с която се е барнал, а аз /о, ужас/ не одобрявам.
Без значение в Бг, Европа или Азия хората, облечени със стил /колкото и размити да са представите за него/, с осанка и със самочувствие, привличат вниманието. Стилът се разпознава, дори когато комплексно визията, която виждаме, коренно се различава от нашите представи за такъв. Той е там. Просто го има.
Аналогично пък тези, стараещи се да са угодни и на "бодишеймърите",  и на тези, набили им комплексите в главите, и които искат на всяка цена да са в "правилната рамка", се сливат с масовката.

# 505
Абсолютно съгласна, стилът е разпознаваем дори с дрехи "извън модата"... В квартала има една жена, която винаги е облечена със стил, подходящи съчетания, цветови комбинации... през повечето време е зле финансово.                                          Като казвам кое на мен не ми харесва, не го правя, за да кривя шапки... Simple Smile  споделям мнение. Мисля, отдавна сме надраснали възрастта да се врътваме като обидени госпожици заради чуждо мнение. Simple Smile

# 506
Такова чанте не виждам някоя по-масивна жена да носи: с голям бюст и коремче - ще е като някоя Дуда наистина.
Аз съм в търсене на раница, която да не е твърде спортна, за да ходя на работа с нея, че започнах да ходя пеша от нас до индустриална зона на работа. Един ден пробвах да го направя, качена на токчета и се отказах. Та, стилът ми хич го няма, ама по-важно ми е в момента движението.

# 507
  • В полите на Пирин планина
И аз минах на по-ниски обувки (до 5 см ток или платформа), за да мога да ходя повече. Пробвам се в малко по-спортен стил, та да видим. Simple Smile Някак ту ми харесва, ту все едно не съм аз. Преди все се "кикерчех" на токчета...

# 508
Признавам си тук научих какво е бодишейминг. Нямам никаква заслуга за фигурата, която имам. Познавам всякакви дами - ниски, високи, слаби, пухкави, с дълги крака и не толкова, с хубав бюст или без такъв, които наистина харесвам  без значение дали са облечени с дънки, елегантна рокля, панталон. Мога да харесам цялостната визия на една жена или само фрагмент от облеклото ѝ- чанта, обувки, блуза. Понякога следвам модните тонове, друг път не. Както и харесвам стила на някоя дама, но аз не бих се облякла по този начин. Примерно дългите рокли/поли за които писахте назад в темата. Намирам ги за прекрасни, едноцветни или флорални, искам да нося такива, но се виждам като точилка в тях - почти нямам талия и затова само с харесването си оставам. Отказах се от късите панталонки и потничета, блузки лятото. Нито бедрата ми са като на 40 годишна, нито корема. Отворените деколтета също не са за мен. Всичко останало все още нося. Промените са по-скоро в цветовете и да, във височината на токчетата на обувките. И аз бях от "кикерчещите" се ежедневно и можех да изкарам 10-12 часа. Вече не. Вървенето пък съвсем не ми се получава. С раничка ходя на работа - съвсем обикновена кожена, черна.

# 509
  • Варна
Такова чанте не виждам някоя по-масивна жена да носи: с голям бюст и коремче - ще е като някоя Дуда наистина.
Аз съм в търсене на раница, която да не е твърде спортна, за да ходя на работа с нея, че започнах да ходя пеша от нас до индустриална зона на работа. Един ден пробвах да го направя, качена на токчета и се отказах. Та, стилът ми хич го няма, ама по-важно ми е в момента движението.
Имам тази, но в цвят пудра.
За мен не е спортна.

Общи условия

Активация на акаунт