Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 249
  • 832
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Има джиждани колкото искаш.

# 481
Агент, много хубави снимки. Имам запазени чанти от няколко поколения, едната е  микроскопична, с бродерии и разкошен обков. Съхранявам я просто така, в кутия. Сега ми даде идея да я комбинирам с колан, може и още неща - като на снимките. Ще вземе да стане нещо разкошно!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:39 от silver pearl

# 482
  • пустинята Гоби
Възрастта няма нищо общо с предразсъците. Аз например, винаги съм намирала платформите от корк за бабешки, че баба носеше такива обувки. Ама тази година взех, че си купих много готини коркови сандали.
Скрит текст:

Чанта през кръста или кръстосано не бих носила, но не ме дразнят, особено показаните по-напред.

# 483
  • Пловдив
И нехаресването не е непременно проява на предразсъдъци. Дори нехаресването заради "извиква ми асоциация с...".
Нито пък е мъчение - това по повод глагола в "много ни мъчат предразсъдъците". Wink

-----
Току-що си поръчах ей такава раница. Външно прилича на една от любимите ми чанти за рамо (стара чанта!). С мъка на сърце я поръчах, защото ще трябва да изхвърля нещо, но чанта за рамо, едно, тежи и е неудобна, когато се понапълни, второ, с дете за ръка става още по-неудобна.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:46 от Магдена

# 484
  • София
Имам точно такава бабешка с мъниста и обков и бродерия с пиленца. Нося я с тюл и коприна, не на работно място.

Клинове не съм слагала, освен за спорт от ученичка, а и тогава ми беше странна тази мода. А сетих се, слагала съм в люта зима с дълга рокля от зор да си сложа роклята.

# 485
  • Canada
'Начи много искам да ви видя копринените и тюлените тоалети. Аз съм фен на джинсите, сигурно имам над 50 чифта вече, и не спирам да си купувам. Сигурно и циганска чантичка ще нося ако ми е удобна и изглежда добре. Проблем не виждам никакъв. Аре чакам да видя тоaлетче с туту, клин и ленена или дантелена ризка...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:16 от Polar bear

# 486
  • София
И на мен ми стана интересно ежедевен тоалет с коприни, тюл и дантели. Поне примерен...
Ръчкам Пинтерест, ама само тоалети за сватба ми изкарва - булченски или като за гости.

# 487
  • София
Коприна, волани, кашмир че и клин. Неделно за кварталния ресторант.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 21:51 от Harpalike

# 488
Много си хубава, Харп! Пу-пу!

# 489
  • Пловдив
Като разрових бившата си детска стая, превърната от години в склад, и наизскачаха какви ли не складирани там и забравени импулсивни покупки. Едното е рокля тип бална, ама от изкуствена материя. От сайта Ремикс я купих, това го помня. Мисля, че по стил - не по качество на материала - може да се конкурира с тюловете и дантелите.

# 490
  • София
Много си хубава, Харп! Пу-пу!

От тичането е, сладка Heart

# 491
  • София
И на мен ми стана интересно ежедевен тоалет с коприни, тюл и дантели. Поне примерен...
Ръчкам Пинтерест, ама само тоалети за сватба ми изкарва - булченски или като за гости.

Сега само тюл, по-после може и коприни и дантели да включим.

# 492
Ето и от мен един копринаж
 (не е, ама прилича) Simple Smile

П.С - и с боти я нося, чудя се дали и с чизми ще може.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 08:15 от Angel_wing

# 493
  • Пловдив
Лятна копринена рокля може да бъде нещо съвсем всекидневно. Аз имам такива, друг въпрос е, че не ми стават в момента. Сега, за съчетание на тюл, дантели и коприна и на мен ми е трудно.

# 494
  • София
Angel, страхотна си! Heart
Да на чизмите с тази рокля!

Общи условия

Активация на акаунт