Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 186
  • 832
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ето една любима есенна снимка. Надолу съм с дънки май.

# 586
Жълто много харесвам, но го нося предимно лятото, защото имам тенн тогава. Зимата съм бяла и се смивам със жълтото..

# 587
  • София
Агент е провокатор!
Днес съм със зелено, дантелено, че и обкантено! (Не е Gucci, разбира се)

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:20 от Harpalike

# 588
  • Русе
Аз също харесвам жълто и имам поли, топове, пуловерче, яке, чанта и дори кубинки. Почти всичко е в по-топлите нюанси на жълтия цвят.
Harpalike, хубаво е!

# 589
Harperlike Hearts жена,  трудно ми е да ти обясня колко много те харесвам Grinning

# 590
  • Пловдив
И ние с щерката (44 и почти 6 години) харесваме жълто. Sunglasses
Официалноподобната полиестерна рокля, за която споменах в предния пост, също е жълта.

# 591
Жълто много харесвам, но го нося предимно лятото, защото имам тенн тогава. Зимата съм бяла и се смивам със жълтото..
Точно и аз това си мислех, че извън това, което харесвам чисто визуално, в крайна сметка нося това, което ми отива на тена. Аз съм студен тип (разновидност "сини вени" Stuck Out Tongue Winking Eye) и ако нося зелено, то е изумрудено, червено - бордо... и т.н. Бежово - никога и никакво, евентуално "мръсно" бяло мога. Светли цветове ме обезличават ужасно, а топлите върху мен простеят. А черно например много ми отива и ме отваря и бая се замислих върху това, което казахте скоро, че състарява лицето. Трябва да внимавам, да не се окаже в един момент, че ми е отиваЛО. Joy Но пък жълти кецове (жъл велур) съм имала с десетки и продължавам да си купувам. Много ги харесвам. Simple Smile)

Harpalike, има нещо екзотично в чертите ти. Hearts

# 592
Зеленото и червеното са противоположни и в моите очи прекрасно се допълват (както лилаво и жълто или синьо и оранжево)

Тези в скобите са моят ужас Laughing.

# 593
  • София
Благодаря ви Simple Smile

Барбабо, балканска е само кръвта ми (много българска, с леки други инфюжъни), макар че кой може да гарантира за гените си Simple Smile. Детето ми го докарахме още по-екзотично, защото е матов и редовно ме питат дали не е (полу)азиатец.

Но фрейм, чакам отзиви за лоуфтърите с чорап, сигурна съм, че се е получило готино Wink

# 594
Обичам жълто. Вчера отидох уж да си купувам боти, а се прибрах с разкошни жълти обувки и жълта блуза. Със светла кожа съм, дори доста светла, но ми стои добре.

# 595
Хмм, ще ви помоля да бъдете малко по-конкретни с това жълто Wink че вашата стана като "сложих си едно червено червило" - кодоша се, разбира се, нали никой не го взима сериозно!

Подбрах снимките от тазгодишните ревюта, та с един куршум....
https://glowsly.com/fall-winter-color-trends/

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:28 от Agent Provocateur

# 596
  • София
Обичам топло жълто, златно и светла горчица.
"Онази рокля" е баш лимон и нещо не ми пасна.

# 597
  • В полите на Пирин планина
Аз пък харесвам само "студено" жълто, защото съм много светла и с тъмно руса коса. С другото изглеждам, като облизана чиния... Simple Smile
Агент, както винаги си много полезна!

# 598
Агент, както винаги си много полезна!
Лейди, моля те, кажи го на ММ, че той мисли, че само си губя времето с форума Grinning

Гледам и се радвам на Харпа в не_Гучито, което много силно е вдъхновено от "Гучито" и си мисля, че най-трудно за мен да "преглътна" (или да го кажа - най-много ме изнервя) съчетанието на двата "принта" - графичостта на канта съчетана с флоралността на дантелата. Но аз съм си такава - просто не мога да съчетавам различни принтове и се възхищавам на жени, които го могат този висш пилотаж. Иначе и роклята вчера и блузата на Харпа (нали е блуза?!?) днес ми харесват като форма и съчетание на цветове и материи.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:13 от Agent Provocateur

# 599
Скрит текст:
Хмм, ще ви помоля да бъдете малко по-конкретни с това жълто Wink че вашата стана като "сложих си едно червено червило" - кодоша се, разбира се, нали никой не го взима сериозно!

Лимоновото се доближава най-много до това което ми пасва на мен, но не е достатъчно зелено. Та моето "жълто " го няма в тая таблица Simple Smile Другите жълти просто нямат място в моя гардероб за съжаление. Иначе харесвам жълто, но не и на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт