Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 188
  • 832
  •   1
Отговори
# 570
Чантата би се вързала много добре с един мой панталон в подобен цвят. Simple Smile Ако ми я подари някой де.

# 571
  • София
Дръгнем Gucci. Та те винаги са били прекалени!
Но са добра причина да се замислиш какво би намалил като звучене и какво може да си откраднеш. От визията на pep, бих се вдъхновила да пробвам каре с каре. Ризата е прекрасна. Хихи, както и сандалите (не точно тези) с чорапогащник Wink

# 572
Harpalike , струва си да се опита Simple Smile. Моят скромен опит включва пепитен панталон в св. сиво, черно и малко маслено зелено до глезена, блуза на хоризонтални райета в черно и бяло, с бяла тениска с черни надписи в-у нея и черни кецове. Скейт шапка в св. сиво и черно. Различни шарки, но в една гама, като за аматьор Simple Smile. Според мен е добре да има обединяващ елемент (десен, цветова гама, графични елементи), абе нещо. Комбинацията от съвсем случайни десени е много трудна.

# 573
  • София
Аз напоследък сякаш бягам от цветовете. Все нося черно, бяло, бежово, дънково, сиво...
Една зелена и една рокля с цветя. Имам с принтове, но пак се въртят черно-бяло-кафяво.

# 574
Аз пък от година насам открих жълтото. Като нюанс (шарка в принта на панталоните) или аксесоар (чанта).
Уикенда си накупих разни потници, които да нося под пуловери есенно- зимния сезон, жълти в това число. Тийнката като ги видя, заключи, че било "много мой стил". Grinning

ПП. Сещам се, че и жълт панталон имам.

# 575
  • София
А, жълто обичам. Имам една тениска, потник, пуловер и шал. Даже лятна рокля си купих, но не я сложих.

# 576
  • Mediterraneo
Говорете ми за жълто! Зелено и жълто са цветове, които никога не съм харесвала и носила. До това лято, когато си купих жълта раница и жълти кецове. И много им се кефя! Раница не съм носила от тийн...

# 577
Жълтото на мен изобщо не ми отива. Трябва да бие на зелено иначе изглеждам като болна.

# 578
Аз съм настроена да опитвам нови неща. Ако ми се стори интересна някаква идея съм склонна да опитвам, мислех, че съм широко скроена. Да, ама не!
Днешните постове ме провокираха да разгледам Resort 2021 на Gucci  - това е мода насочена към съвсем друго поколение, поне според мен. Някои от нещата(90%) ме оставиха без думи. Съвсем ясно осъзнах колко всъщност съм остаряла, от колко спомени, филми, снимки е натоварена за мен тази мода.
" Е, адски яко, ако имаш кураж", каза малката ми дъщеря.
Пускам няколко:....

...
Ех, че сладко тоалетче Sunglasses Сигурна съм, че мога да го повторя след щателно преравяне на гардероба на село, където се съхраняват тоалетите на майка от възраст 20-30 години. Има една кафява рокля с принт в оранжево и лила с цветенца... със същите ръкавчЕта и джуфко-вратовръзка, пуловерчета в разни цветове, даже с диагонални ромбове... Даже пола имаше някаква на едро рае, веревно кроено синьо бяло, ще си пасне с тая визия. И един чорапогащник в лила имам за комбиниране с принта и за разкош Smiling Imp

Обаче чантата, обувките и коланчето са си комбинация, тях направо ги искам Blush

ПП: Смела млада жена е била майка ми Sunglasses Открих оранжеви панталони, ризи и рокли с комбинации на лилаво и оранжево, мастилено синьо и жълто... тюркоаз и ламе...интересни кройки и материи. И въпреко очевидната шарения всяко си вървеше с "добавката": сако, жилетка, бижу, сандалки... което го правеше точно по мярка. (Помня ги дрехите облечени, не само на закачалките). Когато ми ставаха, не осмелях да ги поднося... когато осмелях, вече не ми стават и няма шанс... Още се заглеждам в една бебешко роьова рокля камбанка с кръгла якичка и маншетки с копченце на къси ръкави, но като не я носих на двайдетина, на 40+ няма да се "барна" с нея... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
А, шалове жълти и с преобладаващ жълт мотив имам поне 10. Те до такава степен са част от мен, че въобще не ги включвам в списъка с жълти неща.
Зеленото (основно в тревистия му вариант) също отново смело навлиза в гардероба ми. Панталони, палто, поло, жилетка, пухенка. И чанта, разбира се.

# 580
  • София
Аз обичам милитъри зелено. Щом видя нещо в магазина и се хвърлям. Миналата година си взех и пухенка.

# 581
Зеленото и червеното са противоположни и в моите очи прекрасно се допълват (както лилаво и жълто или синьо и оранжево)
Съгласна! Даже си имам своите любимии зелено-червени комбинации. Но червеният колан не ми хареса, което не означава, че няма да се хареса на друг.
Скрит текст:
Ама това зелено и червено нямат нищо общо като нюанси с цветовете на роклята... Simple Smile  Масленозелено обичам, тревистозелено като роклята, не понасям. И аз не възприемам модата буквално, взимам само това, което ми допада и мога да впиша в гардероба си. Имам чанта, сандали, потник и шал с тигрови мотиви, съчетавам ги с едноцветни дрехи. Малка черна рокля с чантата и сандалите, потника с бял панталон и бели дантелени гуменки...

# 582
  • В полите на Пирин планина
Аз много обичам зелено - и тревисто и по-убито (милитъри, маслено). Имам маслено зелено тънко палто, по-скоро е като манто. Сега съм си харесала едно е по-убито зелено. Жълтото не е много мой цвят. Харесвам пастелно жълто.

# 583
  • Варна
Говорете ми за жълто! Зелено и жълто са цветове, които никога не съм харесвала и носила. До това лято, когато си купих жълта раница и жълти кецове. И много им се кефя! Раница не съм носила от тийн...
Помня жълтите ти кецове и раница  от другата тема.
Много са готини!
Любимия ми цвят е жълтото, а в същото време нямам абсолютно нищо в жълто 😂

# 584
  • София
Аз нямам нито 1 жълта дреха в гардероба си. Тоя цвят може да стои добре на брюнетки с по-тъмен тен.
Руси и светли като мен тотално ги обезцветява и изглежда ужасно. Дори далече от лицето не мога да сложа нещо жълто. Зеленото ми е любим цвят във всичките му нюанси.

Общи условия

Активация на акаунт