Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 200
  • 832
  •   1
Отговори
# 555
Зелената рокля ми прилича на бельо, опитващо се да се представи за горна дреха като си закичи цип и колан. Общо взето е недоразумение като розовото Гучи - напъни за оригиналност.

# 556
  • София
На мен зелената рокля ми харесва. Зависи как се носи и кой размер. Има подходящи комбинезони за прозрачното.

Аз имам тази същата в подобен цвят и дължина. Тази година само веднъж носена. 

# 557
Аз обожавам такова зелено като на тантелената рокля на Гучи и като тази последната. И двете бих ги носила като пеньоарчета вкъщи. Мисля, че ще ми тичкат. Blush

# 558
  • Варна
Хайде, днес ни е ден за плюене на Гучи Simple Smile
Това е една любима моя рубрика "who wore it better" - изключително забавно е да се види колко различно една и съща дреха изглежда върху 2 различни жени....

Та, коя е по-стилна в Гучи Wink
Скрит текст:

Единствено на манекенката ми харесва!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:05 от bubanka

# 559
И на мен на манекенката само ми харесва. Ама то не е и случайно. Колко кастинги са минали, за да се избере на кого стои. Simple Smile
Агентче, посмях се с тези снимки. Джулия ми е като нашата министърка на туризма на тази снимка. Като смачакано леле изглежда, притеснено от нещо, но пък знаещо, че  е облечено в нещо гучи. На Риана стои като пеньоар, буквално. Все едно отива да готви!

# 560
Аз съм настроена да опитвам нови неща. Ако ми се стори интересна някаква идея съм склонна да опитвам, мислех, че съм широко скроена. Да, ама не!
Днешните постове ме провокираха да разгледам Resort 2021 на Gucci  - това е мода насочена към съвсем друго поколение, поне според мен. Някои от нещата(90%) ме оставиха без думи. Съвсем ясно осъзнах колко всъщност съм остаряла, от колко спомени, филми, снимки е натоварена за мен тази мода.
" Е, адски яко, ако имаш кураж", каза малката ми дъщеря.
Пускам няколко:

# 561
  • София
silver pearl, може ли да повърна?

# 562
Давай, ще ти пригласям.

# 563
На мен много ми харесват. Първото няма да ми ходи, ама другите две няма да ги откажа, ако ми попаднат (и не ги плашам аз).

# 564
Днес видях позната,54г.150см. 60кг.  панталон в змийски принт-безвкусно и грозно.Работи в НАП.Неуместно и запомнящо се с тотална липса на стил.п.с.ще видя дали мога да постна снимка.

# 565
Защо така?
Аз имам такъв панталон и макар да не понасям всякакви тигрови, пумести и тем подобни десени, змийският ми е много приятен, вероятно заради цветовете.
Намирам го за кичозен, но екстравагантен и си го нося като куче в съчетание с черно кожено яке, нещо като акцент само той на фона на черното. Smiley
От миналата есен, тази още не съм го носила.
Скрит текст:

# 566
Зеленото и червеното са противоположни и в моите очи прекрасно се допълват (както лилаво и жълто или синьо и оранжево)
Съгласна! Даже си имам своите любимии зелено-червени комбинации. Но червеният колан не ми хареса, което не означава, че няма да се хареса на друг.
Скрит текст:
Klodel, надявам се няма да постнете снимка на познатата си с лош вкус. Sad

# 567
Зеленото и червеното са противоположни и в моите очи прекрасно се допълват (както лилаво и жълто или синьо и оранжево)
Съгласна! Даже си имам своите любимии зелено-червени комбинации. Но червеният колан не ми хареса, което не означава, че няма да се хареса на друг.
Скрит текст:

Скрит текст:
Даа,няма как..животинските принтове предполагат(за мен) визуализация с първоизточника..в случая-къси и дебели бедра и принт на "газела"..Споделих мнение.

# 568
sladka hapka,
Цитат
няма да ги откажа, ако ми попаднат (и не ги плашам аз)
, отразява и моето отношение Simple Smile. Със сигурност ще намеря приложение на някое  Gucci попаднало ми безплатно. Според мен  модните колекции са основно очертаващи тенденции, и всеки избира какво би се вписало в неговия стил. Не си представям, че някой повтаря буквално визии показани на ревю в ежедневието си.
Например нещо такова, едва ли би подразнило някого
Скрит текст:
,  въпреки претенциозната кройка на сакотo, (ако това се казва сако всъщност тази връхна дреха), стига да не продължава  в същият дух до римските сандали с чорапи
Скрит текст:
.
Ами много е за неподготвен човек:  два вида карета, червени чорапи със сребристи  сандали и чанта със сложна шарка. Всичко наведнъж. Но пък всяко от тези неща би могло да участва успешно в нечия визия без да предизвиква "изумление и почит", примерно...
Много ми допада липсата на грим като модна тенденция. Вече мога да твърдя, че съм модерна, а не непохватна, неумела и мързелива, и поради това почти напълно негримираща се Simple Smile (изключая  червило с малко по - наситен от естествения цвят на устните ми).

# 569
  • Canada
Забравих как се казваше японската мода, по която се обличат така шарено, но последните снимки на това ми напомнят. Бейби дол май беше и на мен са ми много сладки. Та това не е ново определено. На тях поне не им липсва смелост.

Общи условия

Активация на акаунт