Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 603
  • 832
  •   1
Отговори
# 675
Много сте готини мама и дъщеря.

Агент Пр., благодаря, страхотни есенни цветове.

Аз съм постоянно с гел/акрилик маникюр от 2000 насам, защото харесвам ръцете си с такъв, а и моите нокти са адски слаби заради години тормоз от моя страна.

Определено тези червените бургунд цветове са ми любими за есента и Коледа, но по 2-3 пъти годишно сменям понякога цветовете Simple Smile

И сиви, патладжан и бургундово са страхотни за есента. Аз ходя на всеки 3 седмици иначе и понеже нося предимно черно, сиво и понякога и синьо то искам да си отиват с тях.

На мен никой не ми се бърка как се обличам, но щерката от време на време си пуска някой коментар да си купувам повече дрехите, които ми харесват и да не мисля толкова дали ще ми отиват на фигурата.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:04 от Анонимен

# 676
  • Варна
Мъжът ми е ужасна консерва!
Застрелва ме с констатации като "Днес клоунът пак е избягал от цирка" или "от къде го извади това пардесю?!?" Или "приличаш с тази дреха на попадия".

Това по повод панталон каре в бяло и черно или право манто в телесен цвят до средата на бедрото или пролетно манто с лека А линия в страхотен цвят между червено и оранжево.

Синът ми се води по акъла му и само му приглася, че съм била много смешна по къси панталонки и така облечена да не излизам. С тях само в къщи.

Обаче, навремето като имах туту пола, противно на пенсионерския вкус на мъжа ми, той ми каза, че съм много шармантна.

Не понася кожени панталони носени от жени и е способен да смени ключалката, ако си купя такъв 😂

Аз стоически се опитвам да не му обръщам внимание за пардесюто, за попадията, за клоуна, обаче от вътре ме човърка да не би да е прав!!!! 😂

# 677
Ама много е галантен твоя мъж Satisfied
Баща ми е от този тип и прави такива забележки на майка ми.

# 678
  • София
Magni, много сте хубави! И толкова различни Simple Smile

Miss Noir, сигурна съм, че харесва избора ти, но му е трудно да го вербализира Simple Smile)))

Да имаш дете е интересно нещо. Синът ми има предпочитания към цветове - и за нас, и за себе си. Най-вече повлияни от актуалната за момента тематика във филмите, но пък улучва в някои случаи какво му отива. Все пак най-любопитна ми е реакцията му към текстури на материите.

# 679
Ама много е галантен твоя мъж Satisfied
Баща ми е от този тип и прави такива забележки на майка ми.
И моят баща беше такъв ...
Не мога да понасям такъв тип мъже и на първото такова изречение и ще ми види гърба.

Моята щерка е слънчево, усмихнато и позитивно същество. Харесва жълто, синьо и ярки цветове, които й отиват на слънчевата природа. Като дете и бебе я обличах в другия си любим цят постоянно-бяло, който често носих  и аз като бях с други кг.

Всичките й стаи са били все в бяло, светло розово и различни оттенъци на синьото. Най-често и сега й купувам синьо, тюркоаз и бяло,  а тя избира и зелено, червено и разбира се жълто.

Аз съм другата противоположност на характера й и чак сега, в пубертата, започна да има наклонности към черното, Стивън Кинг и моят тип бяла стилистика в интериорите и иска стаята й да е повече мой стил, отколкото осъзнава Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:29 от Анонимен

# 680
Не търся одобрението на никой ,но в тесният  семеен кръг всички ми се кефят ,милото и тийнейджърката  са ми абсолютни фенове,в по широк майка ми често ни критикува двете с тийна за прекалено тийнейджърското ни облекло 😂 но аз съм се научила да умножавам по нула пасивната и агресия и съм дзен 💪

# 681
И аз не получавам упреци, а само похвали от най-близките. Вкъщи аз съм тиранинът и аз критикувам, затова и по-често предпочитам аз да обличам мъжете, или поне да присъствам, като си избират дрехи.
Аз не съм слязла от модния подиум принцеса, но мъжът ми е имал потресаващи изцепки в облеклото (способен е да носи 20 години един панталон, просто защото му става). Дебна да си обърне гърба и хайде в кофата.

# 682
Мм няма никакви изцепки, има чудесен вкус и организация за завиждане. Повече от чифт чорапи или шал не съм купувала за него. Не пазаруваме дрехи онлайн, всеки от семейството, децата включително, има строго специфични изисквания и си избира сам. Вече и малката е в това число, и по - добре, че рядко ни съвпадат разбиранията. От моите неща им е позволено да взимат всичко, което им харесва.

# 683
  • София
Моят мъж, ако не му дават служебни дрехи и аз не му купувам блузи и бельо, вероятно ще ходи гол с къси панталони.😂 Или с жълт пуловер, син панталон и винено червено яке - реален случай.

# 684
  • Mediterraneo
Строго специфичните изисквания не изключват пазаруването онлайн. Прекалено много време губя да се мотая по магазините, обичам да пазарувам онлайн- лесно, бързо и с много опции( начин на плащане, доставка до вратата, безплатно връщане и пр.).

# 685
Последните години само онлайн дрехи и обувки пазарувам. Последно си купувах от физически магазин пуловер, който вкъщи се оказа, че се гъне едно неприятно на деколтето и после трябваше да трамбовам до магазин (добре че не трябваше да ходя точно до този, от където го купих) за да го върна.
Вкъщи като ми дойде нещото, пробвам, пробвам с различни комбинации с моите дрехи, мога да си го опипвам и оглеждам и пробвам колкото искам и решавам дали остава или си ходи обратно според останалата част от гардероба. От някои магазини даже куриера идва от къщи да събере пакета.

Определено предпочитам този вариант отколкото да обикалям по магазините и да ми висят продавачки на главата или да се въртя в тясна малка пробна, често с не добро осветление, за няколко минути преди да реша дали да купя нещото.

# 686
Така е, Тарталета, но всеки преценява, как му е най - комфортно. Взимане, връщане, избиране също отнема време. Аз, а и мм, често избираме с по няколко проби между два номера. Няма как да го направя с връщане. Панталони и обувки също меря. Не ми пречи, ако ми трябва нещо излизам и си го търся, може да комбинирам среща с приятелки за кафе и мотаене по магазини. Пробвала съм и другото, предимно връщане ми се получаваше. На мен ми е ок така.

# 687
Magni, много сте хубави! И толкова различни Simple Smile
О да, тя е тъмна, аз светла, на тати кожата и цвета е взела. И други неща, ама да не излизаме от темата.
silver pearl, ние бяхме като вас, но напоследък той няма време да обикаля с мен, а аз онлайн не обичам да пазарувам. За мен също е удоволствие да избирам, докосвам, пробвам. И винаги е съчетано с пиене на кафенце/биричка с дружка. Понякога като му покажа новите си покупки казва: все едно аз съм ги избирал. Joy Общо взето това е висша форма на одобрение.
Маникюра си правя сама. Трудно се вписвам в предварително запазени часове. Имам си всичко необходимо за гел лак, ползвам белещи се бази и ноктите ми са в много добро състояние. Обичам тъмни цветове, но лятото разнообразявам с розово, фуксия, сьомга.
Скрит текст:

# 688
Не съм чула никога нищо лошо за дрехите и стила ми. Шефката дори ми каза, че имам страхотни дрехи. Аз работя само с жени, те са доста изтерзани от амбиции и неудовлетвореност и се обличат доста зле. Общо взето не разчитат на външния си вид, а на интелект. Аз съм единствената с високи токове, изкуствени мигли и гел лак. Другите са както майка ги е родила. Даже някои ходят с коса с прораснали корени и аз се потрисам. Общо взето ме оглеждат, не смеят да кажат нищо, но не сме от една порода. Една от жените лятото имаше доста косми по ръцете, аз някак я загледах, без да искам и тя толкова се притесни, че каза, че не е имала време да иде на козметика. Направо я притесних и се почувствах неудобно.
Мъжът ми никога не би си позволил да ми направи забележка за външния вид, но аз бих искала повече да ми обръща внимание, да ми се възхищава, а той е свикнал с мен.

# 689
Моите хора ме хвалят за избора на гардероб, а най-малкия ме подстрекава да си купувам детински тениски.
Вчера, на път за тренировка с тениската избрана от него:
Скрит текст:

Днес, на път за Либерец, утре тичам на много красиво състезание в природата.

Едит:
И раницата. 😀 Дрехите са избрани така, че да влязат вътре, като я предам на гардероб преди старта.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:06 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт