Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 615
  • 832
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Каквото и да облека, моята дъщеря на 13 год. ми казва, че съм демоде. Според нея трябва да съм с къси панталонки до дупето, къс потник и кецове. Ако е по-студено - тесни дънки или клин. Обяснявам й, че тези неща не отиват на възрастта ми, а тя ми показва някакви дебели тийнейджърки с кореми и ми казва, че на тях по-не им отиват, но си ги носят, защото са модерни.

# 661
А.Пенева - изключително красива жена сте!

Утре отиваю на месечния си юаникюр с Шилак и мисля отново или черен,  чевено или мойто постоянно френски маникюр. Някакви идеи и от вас?
Аахахаха, колко познато! 5+ год ходех с френски защото като ще слагам лак, който ще е на ръцете ми 2 седмици исках да си отива със всичко! После ноктите ми се съсипаха от геловете и подивях от цветове и текстури. И почнах да си правя сама ръцете, че ми писна да плащам като поп на полуумели маникюристки или да чакам със седмици за час при тези дето го могат...
Избери си цвят Wink
https://www.instagram.com/agent_provocateur_maitresse/

Любими есенни ще сложа след малко, да се добера до кафе машината първо, че още съм в кревата и чета за позитивния тест на Тръмп.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 15:08 от Agent Provocateur

# 662
Никой не ми се меси. Купувам и нося каквото реша. Имам син, та може и заради това да е. Smiley Понякога ми казва, че нещо не му харесва, но само ако го питам изрично, иначе и да има мнение, не го споделя.

Моите нокти не държат лак. Обелва се часове след като е поставен и даже и не се мъча вече.
Няколко години ходех с гел. Правех винаги френски, а после ако реша, лакирах с цвят отгоре, но откакто го махнах важи горното.

# 663
  • София
Когато ми е кеф, се съветвам с дъщерята, но приемам мнението й доста избирателно.

# 664
Моят син не може да понася обувки на платформи. Според него са тромави и обратното на елегантни. Дори и тези, които са високи и тесни в тока. В момента е на 13, но от 8-годишен ме критикува по тази точка. Понякога се съгласявам, но съвсем не винаги, че и без това по тукашните калдъръми ми е сложно. Simple Smile))) За дрехи никога не ми е коментирал нищо, само на обувки реагира.

# 665
ММ все се опита да ме тласне в посока рокли, но аз упорито се съпротивлявам.

# 666
Нямах никакво време вчера, но мярнах снимки - много ми харесаха всички!
Агент - слънчице невероятно е хлапето, много красиви сте двете заедно! Flowers Hibiscus
Аз съм много нерешителна и често питам мм за мнение. Той има вярна преценка и много ми помага.
Само за едно палто се ядосвам, че го послушах, не знам как се казва - с висока талия и набор там, тип като на кукла, черно от велик плат. Купих го, а в къщи мм ме посъветва скоростно да го върна, децата също не го харесаха и се съгласих. Още си мисля, че ми е отивало, но пък толкова единодушни бяха всички.
Маникюр нося само прозрачен, налага се да го подменям често. За почивки слагам френски или нюд, супер рядко алено червен. Не харесвам цветни нокти за себе си, декорирани пък съвсем не ми допадат.

# 667
O, и моите магарета ме коментират, макар, че като се замисля, по-често позитивно, макар, че щерката има моменти на откровения...не ме харесват в овърсайз, определено и със токовете ми не са първи дружки ("никой не носи токове на гардън парти, мам, никой, дори да са платформа!", "знам, коте, но аз не съм американка, на мен ми е позволено да съм различна") Но най-много критики отнасям, защото се гримирам. За тях нормалното е без грим т.е. всичко, което е повече от безцветен гланц за устни и спирала е твърде много в техните очи.

Taka, любими есенни. Лакирането ми е като йога за мозъка. Декорации каквито и да са не са в стила ми :
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 15:07 от Agent Provocateur

# 668
Аз мисля да сложа в събота някакво червено, даже мисля, че се сещам кое. Ето това: https://www.instagram.com/p/BvMXQE5DOHP/

(снимката е моя от миналата година).

Чудя се какви сезонни обувки да си купя (искам само едни, не че ми трябват) - сникърси или челси боти... Кое е по-разумно? Мисля си, че ботите. Simple Smile

поръчах си и двете Grinning ботите дойдоха и ги подносих, днес ще прибрам кожен конверс на дебела подметка

# 669
  • София
Аз съм малко деспот за обличането. Строявам всички стилово, и повечето неща аз им пазарувам. За мое облекло питам за съвет само ако съм изнервена и нямам сили да избирам.

# 670
О, никой не питам аз. За ММ всякак съм красива, а синът ми ме смята за стара и не съм му интересна..))

# 671
  • Балчик
Не питам никой за нищо по отношение на това, какво ще обличам, но се съветвам с приятелката на сина ми, която въпреки крехката си възраст е много стилно обличаща се. Но често отнасям критики от сина ми,  той си е малко консерва...прилича на баща си.Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 672
  • В полите на Пирин планина
С трима мъже у нас, на които аз избирам дрехите редовно ( в смисъл аз ги купувам, обикновено он-лайн) никой не ме отразява особено. За ММ всякак съм хубава. Той не харесва само разни екстравагантни дрехи, но аз рядко бих носила такива неща - някак не ми подхождат на стила.

# 673
Много ти отива. Hearts
Като последен детайл аз бих дръпнала ръкавите нагоре.
(Аз самата почти винаги си дърпам или навивам ръкавите. Smile )

Скрит текст:

# 674
За моя ММ трябва да съм както преди 20г с дънки и високи токчета. Но аз обичам рокли и не го отразявам често. За щерката всякак съм прекрасна. Качвам снимка, която вече съм показвала в другата тема. Тогава се включих в дебатите трябва ли да показваме, че още ставаме, като се обличаме като порасналите си дъщери. Моята ми краде роклите при всяка възможност. И аз нямам нищо против, много се забавляваме и двете.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:37 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт