Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 622
  • 832
  •   1
Отговори
# 645
Аз спретнах леко офисен вид все пак днес..)
А и преговорите минаха добре, за това съм ухилена:

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 08:23 от Angel_wing

# 646
И аз да оспамя. Много хубави снимки видях. Палечка в жълто е такова слънчице. Последната снимка с мама е чудна, изобщо не гледах цветовете. Много обичам синьо Vetrena много ми хареса. Гащеризона на bombolino , също. Angel-wihg е от малкото жени, които изглеждат еднакво добре в дънки, дълга рокля или шармантни червени панталони. Мярнах цветно яке и сиво-черна много изчистена комбинация. Извинявам се, че не споменавам всички. С нетърпение очаквам да видя как посрещате студените дни. Какви палта носите и как ги съчетавате. Аз ще си походя с къси ръкави поне до декември, но зимата с топлите си стилови предложения много ми липсва и ще гледам вас.

# 647
  • София
И аз ще походя още 2-3 седмици по къси гащи, потници и бански. После дупе да ми е яко в софийския студ.

Зимните ми връхни дрехи са преимуществено в ярки цветове. Не искам да мисля за тях още.

# 648
  • Canada
Аз се обличам направо скучно в сравнение с Вас. Отдавам го на факта, че още не съм отслабнала след раждането и ми стават два чифта обувки и няколко ката дрехи.
Ейнджъл, палтото ти много ми харесва!

# 649
И аз се обличам доста скучновато при сравнение с показваните тук неща.

Утре отивам на месечния си маникюр с Шилак и мисля отново или черен,  чевено или мойто постоянно -френски маникюр. Някакви идеи и от вас?

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:35 от Анонимен

# 650
Черно❤️

# 651
  • Варна
И аз се обличам доста скучновато при сравненое с показваните тук неща.
Утре отиваю на месечния си юаникюр с Шилак и мисля отново или черен,  чевено или мойто постоянно френски маникюр. Някакви идеи и от вас?
Цвят патладжан 😉

# 652
О, и аз от сряда съм с патладжан..)

# 653
  • В полите на Пирин планина
Аз мисля да сложа в събота някакво червено, даже мисля, че се сещам кое. Ето това: https://www.instagram.com/p/BvMXQE5DOHP/

(снимката е моя от миналата година).

Чудя се какви сезонни обувки да си купя (искам само едни, не че ми трябват) - сникърси или челси боти... Кое е по-разумно? Мисля си, че ботите. Simple Smile

# 654
  • Пловдив
... за сметка на това щерка ми от бебе си избираше жълти рокли за мой потрес Wink
Децата, момиченцата специално, си падат по ярки цветове, в частност по жълто. Още от моето детство ми беше направило впечатление, че жълтото беше след любимите цветове на повечето ми приятелки.

# 655
Все още не ми се обуват чорапи и чорапогащи, до последния слънчев лъч ще ходя боса, но пък шалчетата вече влизат в употреба.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:02 от Lioness77

# 656
  • София
И аз съм за експеримент с цвета на маникюра!
Лейди, ботите са по-разумен избор предвид времето, но пък ако намериш неща на добра цена - и двете Wink

# 657
  • В полите на Пирин планина
Да, мисля, че реших за ботите. Есенни обувки имам поне 5 чифта, така, че ще въздържа от още... Simple Smile Мерси, Harpalike!

# 658
  • Mediterraneo
Ето още "къси панталони"

И нещо цветно

Маникюр не нося поради естеството на работата ми.

# 659
  • София
Доколко позволявате на хората вкъщи да ви се месят в избора на дреха или грим?
Моето човече има отношение към вида ми и той много повече се опитва да ме дирижира, отколкото баща му. Имам заявка за маникюр в тиквен цвят (с глитър, ще умра!) и реагира негативно като казах, че следващият ще е в златисто, защото мама ще тича състезателно в края на другата седмица. Помоли ме поне да е сребрист. Иначе хубавото е, че и двамата харесваме тъмни нокти - синьо, черно, тъмно лилаво, тъмно зелено. Ако пък е космическо - супер!

Общи условия

Активация на акаунт