Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 589
  • 832
  •   1
Отговори
# 720
Забавна идея Simple Smile. Моите албуми не са при мен сега, иначе бих се включила с удоволствие.
Така като гледам с изненада установявам, че модата не се е променила колкото мислех.
Много елементи от показаните тоалетите биха се вписали и сега без някой да заподозре че са от преди 20 /+; -/ години.
Срам не срам, но още ги имам и си нося все така поли молив с риза.

# 721
  • София
Тотално печелиш приза за "Най-добри ранни 2000"! Все едно гледам Бритни Спиърс. Joy
Бяхме цяла компанията момичета и работехме в един бар. Ако помните филма Coyote Ugly.

# 722
Ех, момичета, захванала съм се с някакви ремонти втора седмица - първо студентско общежитие, сега вкъщи и много ви изпуснах ...
Много мило и готино с тези стари симки, къде ме върхате .... Satisfied
Всички сте големи свежарки! Агентче, ти и тогава си си била стилна красавица!
Нямам време да ровя, но на компютъра намерих няколко ......................

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 06:54 от Light Beam

# 723
  • София
Много сладки са всички, които видях!
Агент, класа си!

# 724
  • Нидерландия
Момичета прекрасни сте но сега ми харесвате повече 😁😁😁🤗

# 725
Аааа, аз от купони няма да показвам! 🤭😂

Аз много снимки на себе си нямам, по принцип. Обичам да съм зад камерата.
Но все пак изрових нещо, утре ще сканирам, че снимка на снимка не е ок.
Ето засега един жесток бански, божееееее, защо няма такива сега... Или по-скоро кой ми подмени телОто. 😂

# 726
  • София
Хайде още малко.
Цък.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 04:43 от Rockstar

# 727
2002-2004

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 02:16 от Анонимен

# 728
  • София
Почти нищо не видях, защото съм на почивка. По същата причина не мога и да се покажа преди 20+ години.
Затова се показвам във ваканционен вид

Не са ми криви краката, оправдавам се.
И още една снимка, на която съм мръсна, потна, уморена. Няма грим, няма филтри.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:57 от змия

# 729
Снимка от преди 20год нямам, все съм зад камерата, но то и с първородното, кой ли снима майката Smiling Imp
Ето една отпреди 10 години с отговор на въпроса "Кой ми смени телОто!?!"
Скрит текст:
отговора е в чинийката...
А ето и един аутфит отпреди 40 години Sunglasses
Скрит текст:

ПП: Light Beam, колко е малък света... и аз имам снимка с точно тази булка Sunglasses  Албумите са при майка, та няма как да преснимам сега някоя снимка...

ПП 2: Намерих нещо отпреди малко повече от 25 години, скрих лицата, че сме много маймуните на снимката от бала на една приятелка... Аз съм сериозна 17 годишна (студентка) в костюмчето цвят "пепел от рози" най-дясно Sunglasses Повечето дългокоси са момчета Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 23:53 от peneva_a

# 730
Е ако ще пускаме древни, една от 1990г първите ластични дънки в живота ми.
Мисля, че мога да бия всички ви по скалата на ужасно обличане Bowtie
Скрит текст:
и една на сватба (не моята естествено) с черна рокля дето се обсъждаше тук или в другата тема като недопустимо, години по-късно и последния път качена на високи токове. Май от тогава ме съм обувала такива.
Скрит текст:

# 731
peneva_a, тя тази булка е най-добрата ми приятелка още от детството Grinning Има я на почти всички от показаните снимки. Година по-късно ни стана кума, а днес децата ни са най-добри приятели - падат се вече трето поколение.
Извинявам се за лиричното отклонение Blush

Змия, много си хубава! Устните ти нямат нужда от коментар, но и кожата на лицето ти е свежа  Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 07:02 от Light Beam

# 732
  • Пловдив
Повечето ми снимки от юношеските години се изгубиха при разнасянето по квартири. Бях ги взела, за да ги показвам на съквартирантката. Но ето една по-късна, от 26.02.2011 г. Снимано е в "детската" ми стая, тогава все още подходяща за обитаване. Явно съм пробвала "аутфити". Жилетката май ми е леко тясна. Grinning
Като момиче носех широки тениски и широки дънки. С цел да крия килата, не от някакви осъзнати стилови убеждения. На нищо не мясам, де. В последния учебен ден преди бала, помня, нахлузих с тениската вместо широките дънки пола до коленете (една карирана) и цял ден я подръпвах надолу.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 11:55 от Магдена

# 733
След вчерашните ретроспективни веселби, днес се забавлявам с комбинацията на различни десени аз Simple Smile
Скрит текст:
  В стил а ла Gucci , без Gucci  Simple Smile. И със синя шапка в допълнение.

# 734
Момичета прекрасни сте но сега ми харесвате повече 😁😁😁🤗

Страхотно сладки девойчета сте били всички, но трябва да се съглася с Mаdelief, че определено с годините а/ сте се разхубавили и б/ сте намерили своя стил! 🤗

Но панталоните от ламе на Рокстар ми откраднаха сърцето!!! Grinning Защо, защо не съм пак на 18!!!??!!

Пепси, евала! Получило ти се е съчетаването на различните десени, защото си и и подбрала в една гама и за капак цветен акцент без десен!!!

А Змия ни заземи с тези устни и тази кожа! Браво, момиче!

Скрит текст:
Една последна от ранни 2000... почти толкова нехарактерна за мен, колкото късата пола - десен по моя дреха е нещо рядко срещано! Това упражнение със старите снимки ме накара да се замисля за доста неща, за които не се бях замисляла никога! Забележете драматичното съчетание на чантата с чехлите, до последен шев съчетани, мани, мани Roll Eyes
....

PS А дизайнерката на Сексът и Града пак е направила костюмите за поредното свежо сериалче - Емили в Париж. Нали в тази тема я кометирахме?
https://www.instyle.com/fashion/clothing/emily-in-paris-outfits- … From%20the%20Show

"In fact, those wondering how to create memorable, Emily- or Carrie-Bradshaw-like outfits should give the costume designer's best tip a try: experiment.

"Look in your closet and pull out different pieces, and wear them in a way you've never worn them before," she says, adding that she'll keep things oversized or look for items that don't necessarily 'go' together. "You'd be surprised. It's just about opening up your mind to new things and closing your mind off to old habits, particularly what's trendy. The point is to look uniquely yourself. But, you must know who you are. You have to have the confidence in your taste and how you feel. Otherwise, go to a chain store.""

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 03:48 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт