Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 320
  • 832
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Дами, а не ви ли е страх, че ще ви блъсне кола?
Удобството го разбирам.

# 91
  • София
Дами, а не ви ли е страх, че ще ви блъсне кола?
Удобството го разбирам.

Аз имах инцидент преди 2 години. Един с кола не спря на знак Стоп. Трябваше да избирам да се тресна челно в него или да се хвърля настрани. Избрах второто, за което полицаите ми написаха акт за самокатастрофиране, след като ме чакаха 3 часа на мястото да се върна от Пирогов.

Продадох тогавашния скутер и си купих нов по-малък.

# 92
  • София
Аз съм в търсене на есенна /зимна чанта, нещо черно или тъмно кафяво, еко кожа.

# 93
Изцяло съм готова за зимата Blush Чакам три якета от Манго като последни придобивки.

# 94
  • Далечният изток
Благодаря за новата тема!
Да се разпиша и тук.... Видях, че в лидл тази седмица имат гумени боти, та смятам да се снабдя с едни тъмносини. В събота напазарувах един панталон /летен/ и една лятна блузка. За есента си взех едно тънко пуловерче с имитация на риза отдолу, ето това:

От сайтове си поръчах едни блузки /пак летни Flushed/ и една рокля.... Аз в магазина като меря не се харесвам, пък така без да съм я мерила, просто си представям... как ще ми стои в гардероба.... И едни есенни обувки, тези:

От пролетта имам два тренча - син и черен, ще си ги нося и есента. О, и ботуши си купих.... Smile

# 95
Аида, много яко!
 Много се трогнах, едната поръчка с кауза, която се изработва в моя град, ще ми я донесат до нас. Сладки есенни престилчици за ясла и детска градина.
 Момичето, което ще ми я донесе ще пътува с градските автобуси, за да ми спести куриерската такса на поръчката. Еми, ревнах, не знам защо. Всъщност знам, ама няма да кажа.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 15:12 от Анонимен

# 96
Умирам за тези рокли Sparkling Heart

# 97
Благодаря за новата тема!   Two Hearts
Само аз ли не обичам дънки?И не залитам по парфюми?
Имам 2-3 чифта дънки, които ме спасяват, когато трябва бързо да изляза и нямам време да обмислям какво да обличам.С тишърт/потник/пуловер-според сезона, ме спасяват.Иначе са ми ужасно скучна и неудобна дреха.Но ги държа именно за такива инцидентни случаи.Та, видите ли ме с дънки, значи е трябвало да изхвърча от нас за по-малко от секунда.....   Laughing
А парфюмите....ами, никога не гледам какво купувам.Пробвам тестерите и хареса ли ми аромата на кожата ми, взимам.Помня, преди доста години, си харесам една миниатюра на Ланком.Но май вече я няма, отдавна не съм я виждала никъде.
Аз горе долу съм готова за зимата.От миналата година си търся червени ботуши.Но тип класически, т.е., екстравагантното да е само цветът.Е, няма....продължавам да търся.

# 98
Мира, ето това:

Дълго страдах по старата си кола (малка и маневрена), която сега кара ММ, а аз всекидневно - семейния танк, та скутерът е по-скоро за задачки из квартала, да ида на йога/до парка, да се разходим с ММ. Местният ни климат не предполага такъв тип возила като основни.
PS И двете деца вече си правят устата да ги возя сутрин на училище със скутера. Обикновено им отказвам под претекста, че не ми се седи цял час в задръстване с колата поради техния мързел.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 23:03 от Agent Provocateur

# 99
Купих си черен панталон тип клин. Само във вталени дрехи си харесвам.

# 100
  • Далечният изток
Купих си гумените боти. Ще си ги разхождам с тлъстите си крака в дъжда... Joy

# 101
  • София
Взех си тези обувки за есента:

https://www.obuvki.bg/obuvki-gabor-46-210-48-rubin.html

Отдавна исках червени обувки.

# 102
Аз пък имам червени гумени ботуши. Пукнете се от яд! И тигрови имам, хахахаа.,гумени - това.
Много ги обичам, макар че служебно не мога да ги ходя, но си оставям резервни в службата.

# 103
Днес си закупих тази рокличка:

Става и за с коланче и за чизми ще е ок..)

# 104
Хубава рокля и хубав модел.
Любимата ми рокля това лято е с много подобен /моята е бяла, но не личи волана на снимката/:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт