Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 334
  • 832
  •   1
Отговори
# 105
  • В полите на Пирин планина
И аз си имам нова рокля:

# 106
На мен ужасно много ми трябват бели, лачени кубинки за сакото с мом дънките. Започнат ли есенните дъждове, няма да е за гуменки.
Мерих чудесни в Esprit, но имаха дефект- очеизвадна точка от химикал по средата. Оказа се, че друг чифт 37 нямат....и от тогава не ми излизат от главата.
Утре отивам да търся на живо. Избрах от нета, но ще изчакам за по-сигурно.

Ако ти се дават тези пари:
https://sports.mymall.bg/products/kickers-kizzie-botushi-23210501_1.html

# 107
  • София
Мра за кубинки! И въобще всякакви вариации на Dr. Martens (макар че някои са наказания за стъпалата).
Имам зелени, розови, бордо.
Белите са чудни, но май си изчерпах мястото за зимни обувки, защото взех едни цикламени Melvin and Hamilton боти. Чудех се за цвета, обмислях дали да не са пак класически (които ще ми се свиди да хвърля), имам вече розови зимни обувки, но... така е било писано!

# 108
  • Варна
Днес си закупих тази рокличка:

Става и за с коланче и за чизми ще е ок..)
И аз й се чудех 😉

# 109
Получих тази пола
Скрит текст:
С изненада прочетох, че всички видове почистване не са препоръчителни. Естествен велур е. Как си почиствате този тип дрехи всъщност? Имам велурени якета и нямат проблем с химическото чистене...
Ще си я задържа, защото стои добре.
В комбинация с такива обувки
Скрит текст:
и калцуни
Скрит текст:

# 110
  • София
Аз имам черна велурена пола, не съм я чистила или прала досега.
Иначе се оглеждам полека за зелени кубинки.

# 111
  • В полите на Пирин планина
Аз искам боти в бордо или маслено зелено...

# 112
И аз много обичам кубинки. Бяха много фьешЪн в мойта младост.
Сега, май, нямам къде да ги нося.
В службата имаме мноого строг дрескод, лятото носим чорапи, не може по боси кълки.

# 113
Много сложно ми се струва намирането на кубинки. Док Мартенс категорично отпадат при мен. По - неудобно нещо не мога да си представя, иначе като модели имат страхотни. Не мога да нося и обувки с топъл хастар, купувам и нося само с подплата от гладка кожа, а такива не мога да открия.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:58 от silver pearl

# 114
  • София
Аз хванах на намаление в Зара. Отначало беше малко зор, докато се очупи кожата, но сега са супер.

# 115
Аз кубинки забих от българските на кавалер, грация.
Изтупах праха на една много стара чанта Ботега, в чест на есенната тема.
 Старата хубава чанта, винаги си е хубава, нали?
Нищо, че е остъргана малко вече... А?

# 116

Heart Разбира се Blush
Хубавата си е хубава независимо от възрастта, а грозната и като млада (опс, нова Grinning) е била грозна. Мдам.

И по темата - за есента имам нужда от 1-2 нови сака, подходящи за спортно-елегантни панталони или дънки, както и от 2-3 тънки гладки пуловера по тялото. Нова чанта в кафяво или бежово би била чудесно допълнение, стига да я намеря, че малко съм капризна на чанти. Нямам много чанти, защото не обичам да ги сменям често и ми е важно малкото, които имам, да ми вършат работа и да ми харесват много. Нося ги дълго, защото "старата хубава чанта винаги си е хубава" Heart Eyes

Друго всичко си имам. Напазарувах си 3 чифта обувки и съм много доволна. Едните са тъмнокафяв велур със среднодебел ток 8 см - за ежедневно носене на работа, вторият чифт са бежови, равни, с връзки (пак за всеки ден) и елегантни нюд обувки с тънък 9 см ток. Последните са за специален повод.

# 117
Изтупах праха на една много стара чанта Ботега, в чест на есенната тема.
О да! Ако са изработени добре и са полагани грижи за тях, хубавите чанти са практически вечни, дори и поостъргани Simple Smile

Двете ми най-стари чанти са на 10+ години (не са древни, но все пак са носени доста). Едната е голяма и ползвам вече по-рядко, но другата, по-малката си я нося редовно. Нямам никакви намерения да се разделям с тях, макар че имат тук таме проблемни места. По едно време бях натрупала купища, които не носех - все нещо не им беше наред. Я като се намокри си променя цвета, я самия цвят е специфичен и нямам в гардероба с какво да го съчетая, я стила не е точно какъвто трябва или качеството е катастрофално и стават на баница за нула време.
Сега съм разчистила и имам всичко на всичко 9 броя, в това число една раница от плат и една плоска шушлякова за лаптоп. Всичко ми е функционално и нямам еднодневки, което ме кара да се чувствам доволна. 
След дълъг период изригване с пазаруването на всякакви парцали, сега клоня към минимализма и capsule стил гардероб. Макар да съм далече от него и да нямам амбиция и желание да стигам чак до крайност, се старая да изчистя всичко което не отговаря на личните ми критерии за качество. Отделно, че нямам много място за съхранение на неща които не ползвам.

# 118
  • Балчик
Момичета с какви прически сте, как си поддържате косите?  Вече от средна дължина на косата минах на каре и то късо и да си призная доста се харесвам нищо че врата ми е уголен:smiley:
Ходих над 5 години при една и съща фризьорка, но се наложи дамата да замине за чужбина, доста близки си бяхме и сега ми е много трудно с намирането на друга/друг.
Много рано побеля косата ми и  се боядисвам  през месец и половина - два. Била съм във всякакви цветове, дължини и много съм експереминтирала с прически. Много  се накъдри  и то откакто вече две години живея на морето, според моята приятелка фризьорка това е причината. Тук климата е доста по-влажен и солен , често е ветровито и чак не мога да повярвам но вече се налага да си изправям с преса косата.

# 119
Късо каре аз.
Лесно, удобно, практично

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:52 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт