Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 312
  • 832
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Аз нямам чак толкова дрехи, че да прибирам летни и да вадя зимни. Всичко си стои където си стои, само еветнуално можа да сваля по-дебелите по-ниско и да кача летните по-високо.
Точно същото и при мен. Горе и най-ниско долу на рафтовете са ми зимните сега, после обратно.  Което неглижирам местя в кутии в мазето, като му дойде сезонът, преглеждам по някое време дали пък нещо не ми се носи и така.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 15:03 от Morena

# 226
Аз си имам летни и зимни дрехи. Сменям им местата като му дойде времето.

# 227
  • Canada
Аз пък харесвам черно. Избистря ми тена.

# 228
Обичам сезонните смени на дрехи (и обувки) в гардероба и дрешниците. Реално тогава ги И подреждам, както и всеки път откривам нови/ забравени неща.

Черно и аз избягвам последните години, дори при обувките и коланите. Ако направя изключение, то е или защото има някакъв интересен детайл/ акцент, или моделът ми е харесал изключително много и няма друга по- добра алтернатива. Понякога все още купувам черни чанти, но това се случва наистина рядко.

# 229
Във възторг съм от Trinny, благодаря на Агент, че сподели.
Simple Smile Нали е много свежа!?! Имах нужда от такова ведро чувство за хумор и адекватни коментари!

Иначе аз имам 2 огромни и масивни куфара, от времето когато летяхме с по 32 кг багаж и местя съвсем летните дрехи в тях и ги прибирам в мазето, което е упражнение за 2 часа. Но онзи ден щерката реши, че не искала гардероб самостоятелен в стаята и не само ми се наложи да измисля къде да го преместя, да разместя цяла стая за да му отворя място, да го преместя, да преместя в него моите дрехи от скрина, да сложа в скрина дрехите на ММ за да може да сложа в нейния дрешник организацията за дрешник от дрешника на баща и. Taka се бях нервирала, че влачих гардероба от стая в стая върху одеало (физика 101) и разглобих организацията без инструменти. Изобщо девойчето ми отвори работа за 2+ дни, но поне направих 3 чувала с неща за даряване.

# 230
Аз много често, да не кажа поне 5 дни от 7 нося черно от-до, с малки изключения. Харесва ми цвета много и в магазина ме влече към черното, бялото и синьото все.

# 231
И аз си го обичам, пустото черно.
Моите дрехи също са си по местата целогодишно, но ги подреждам и махам това, което вече няма да се носи, от време на време.
От вчера съм се сдобила с прави, изчистени дънки (най-накрая си намерих такива, каквито ми допадат), и риза с дълъг ръкав, нещо подобно:

Скрит текст:

Чакам да докарат едни сака, от които уж ще има моят размер и продължавам да си търся боти. С което мисля да приключа есенните покупки.

# 232
И моите дрехи целогодишно си стоят всички на закачалки в гардеробната и в чекмеджета. Всичко се вижда постоянно и аз нямам типични зимни дебели дрехи, а нося едно и също като материи през всички сезони.

Последната риза със синьото каре ми харесва.

# 233
Е ти остана и да прибираш с 11 гардеробни 😂🤗

# 234
  • В полите на Пирин планина
Всичките ми дрехи са в един гардероб и част от гардероба на мъжа ми. Simple Smile Там са ми якетата и палтата. Той не протестира много. Живея в южна България и при нас зимата е доста мека. Нямам много дебели дрехи. Ако се наложи - напластявам, но това е рядко.

# 235
Аз местя и размествам, но понеже не ми се занимава, това упражнение се отлага докато няма накъде повече. Измъквам жилетки и шлифери. Най - тежко ми е с обувките. Почиствам, намазвам, слагам опъвалки или хартия, прибирам пак в кутиите и нося в мазето, донасям за следващия сезон. Отнема ми много време и енергия.
Черно нося много, прекрасно се чувствам с него. Много ми харесва наслагването на различни материи в черно през зимата - тънка с плътна вълна, памук и някой огромен шал от кадифен плюш. И да ме състарява - не се вълнувам излишно.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:42 от silver pearl

# 236
Е ти остана и да прибираш с 11 гардеробни 😂🤗
Хаха, да, верно е.

Но аз нося леки дрехи с напластявания, защото все ми е топло и нямам нужда от дебели пуловери и жилетки.

# 237
На мен мястото все не ми достига, но и жилището ни не е много голямо и гледам да съм добре организирана. В един неголям гардероб държа палта и якета, в един голям - дрехите и един скрин за бельо. Всеки сезон махам тези, които няма да носим повече, а не подходящите - зимни/летни местя в най-високите и най-ниските части.
Напоследък съм станала доста по-слабо продуктивна за мое съжаление. Преди за 1 ден преобръщах целия апартамент, сега не ми се получава така лесно.
Сънят хич не ми е достатъчно напоследък. На петък вече съм толкова уморена, че ставам нервно мрънкало.....
Ритъмът ми на живот не се е променял от години, но издържам все по-трудно на темпото... Та, в този ред на мисли, от вчера се пипкам, подреждам и размествам из нас Grinning Съвсем летните неща не ни трябват вече и прибирам.

# 238
  • Sofia
Lady Brinne, блазе ви за меката зима. Аз съм родена в Сандански и много обичам да си ходя там.

# 239
Не е много по темата, но как си съхранявате обувките? В кутии, на рафтове , в шкафове, на купчина? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт