Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 635
  • 832
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Агент, твоите постинги за цветовете са незаменими (и не само)! Макар че... сигурно има и други хора като мен, които не са съвсем убедени какъв цветотип са. 
Много обичам и провокациите ти Simple Smile

Жълтото е толкова хубав и жизнеутвърждаващ цвят, че си заслужава човек да потърси своето.

Да, блуза е това и ми е леко голяма, но ми харесва съчетанието на нахално спортен кант с дантела.

# 601
Вероятно завиваш към оттенъците на шартрьоз?

Жълто не бях носила никога, абсолютно никога и в никаква форма докато по случайност не се лакирах със жълт лак и установих, че топло жълто (tuscan sun от таблицата) + горчичните варианти всъщност не ми стоят никак зле. Но по инерция продължавам да мисля, че жълто не нося и дори не гледам какво се предлага в жълто.

Агент, твоите постинги за цветовете са незаменими (и не само)! Макар че... сигурно има и други хора като мен, които не са съвсем убедени какъв цветотип са. 
Много обичам и провокациите ти Simple Smile
ПО снимка анализ не е редно да се прави, но мисля, че те подвежда най-вече факта, че кожата ти е по-скоро неутрална, отколкото очевадно топла или студена и изглеждаш добре и в по-топлеещи и в по-студенеещи оттенъци. Но може и да бъркам... в крайна сметка нито цветотипа е задължително да се знае, нито да се следват дословно препоръките. Жена, която се е харесала в огледалото има необходимото излъчване и самочувствие да разходи всеки цвят и кройка.
PS И все пак ако трябва да кажа за теб мисля, че т.нар jewel tones ще са много твои цветове!

PS А провокациите и тормозът ми се връщат - синът ми е от моята порода Grinning

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:27 от Agent Provocateur

# 602
Вероятно завиваш към оттенъците на шартрьоз?
Скрит текст:

Жълто не бях носила никога, абсолютно никога и в никаква форма докато по случайност не се лакирах със жълт лак и установих, че топло жълто (tuscan sun от таблицата) + горчичните варианти всъщност не ми стоят никак зле. Но по инерция продължавам да мисля, че жълто не нося и дори не гледам какво се предлага в жълто.
Да, да, да, определено тези цветове са много по-мои. Много ми харесват като акцент на тъмно син и бял фон ама мисля, че са по-скоро зелени отколкото жълти тези тонове.

# 603
Горчица is my favourite yellow Heart
Ама не подбирам много ,ако е жълто го взимам 😀

# 604
...
PS И все пак ако трябва да кажа за теб мисля, че т.нар jewel tones ще са много твои цветове!
Heart Eyes Това са точно моите цветове, с всеки от тях се харесвам, по отделно и в комбинация... според сезона и настроението Sunglasses

# 605
Аз сто пъти съм се опитвала да си определя цветотип  но с препоръчаните цветове изглеждам ужасно. Жълто не харесвам, но все пак имам два пуловера в цвят горчица - не ми стоят зле, а с черно и сиво ми харесват много. Тази година ще опитам с тъмносини палта, които не съм носила още.
Последната палитра много ми хареса, но си оставам много предпазлива с цветовете - купувам само с проба от физически магазини.

# 606
Преди няколко дни си купих панталон, за който бях сигурна че е кафяв. А той се оказа в жълтата гама - горчица. Аз наистина имам частичен далтонизъм, уж дамите не ги налазвала тази особеност на цветовъзпрятията, но поне имам идеалното извинение ако прекаля с цветните комбинации. Макар че съм блондинка, лятото хващам хубав тен и ми е любим цвят. Но топло жълто, без студените, зелени тонове.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:14 от MagniМ

# 607
  • София
Jewel tones е добра наистина. Всичко, което е междиден и мек тон ми стои по-добре от драматичните Simple Smile. Мерси, Агент!

# 608
Магни, тогава и аз съм далтонист! Не е горчица този цвят.

# 609
Хм, бях сигурна че го разпознах. Joy Както и да е, аз си го харесвам. Blush

# 610
  • Mediterraneo
Ми кафяв си е панталонът.

Ето моето жълто от това лято, не се наемам да го определям по картинка и име. Има разлики в нюансите, но няма как да се напаснат абсолютно еднакви цветове на различни марки( а и не го намирам за необходимо лично аз).

# 611
Има разлики в нюансите, но няма как да се напаснат абсолютно еднакви цветове на различни марки( а и не го намирам за необходимо лично аз).
За мен е мисия невъзможна дори. Преди 2-3 лета се бях спретнала в рокля черно и жълто за рд, и смених 3 чифта жълти обувки, докато намеря най-близкия тон. Роклята не облякох повече, за обувките купих една жълта блуза да комбинирам с черен панталон, но пак не улучих и така си стоят. Simple Smile

# 612
Цветове, съответстващи си 1:1 по тон е най-сигурно, само ако са на една марка и от един сезон и пак не е 100% сигурно. Ако се намерят два еднакви си е чист късмет.
На мен ми харесва комбинацията на един цвят в различни тонове които се допълват. Бонус - избягва се горната драма. Simple Smile

# 613
  • Canada
Аз си нося ризата в цвят горчица с космати леопардови обувки и също я комбинирам с черни или сиви джинси. Жълти обувки не бих носила.

# 614
А чак драма нямам. Стилето обувки маркови не купувам, не си струва инвестицията. Редя ги по рафтовете като сники в албум. В ежедневието рядко ходя (вече) с такива. Но са ми стара слабост и трудно устоявам. Все се заричам като минавам покрай магазин за обувки да си затварям очите и все по-широко ги отварям. Гуменки обичам белички, че на всичко се връзват. Имам май едни розови за разнообразие и до там. Във всеки случай тези цветови гами са много интересни и полезни за мен. И благодаря на Agent Provocateur за споделеното.

Общи условия

Активация на акаунт