Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 642
  • 832
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, Lady Brinne. На снимките се губи красотата от люлеенето на коприната при движение и сестра ми каза, че бил прекалено торбест. Trollface
С колан също стои много приятно, само трябва да си намеря подходящ.Отдавна търся нещо широко, което да не ми стои все едно съм взела назаем от мъжа си. Satisfied

# 631
  • Виена
Аз уикенда се сдобих с два гащеризона от кос, единият летен, който дебнех да намалят, другият памучен и зимен с копче отпред, прибира що две триъгълни парчета. Много забавни дрешки. Жълто в гардероба имам доста, но гащеризона е в един много специфичен син цвят, кого намирам прекрасен. На мен ми отиват ярки и студени цветове. От показаните jewel colours един няма да ми харесва или да ми отива. Ето го синият цвят

# 632
  • Пловдив
На това не му ли викат турско синьо?

# 633
  • Виена
Да, леко лилавее

# 634
Трудна работа с преценката турско ли е или пруско, или парижко. Но от това, което виждам в нета като определения, най-близо ми изглежда до египетско син този цвят.

# 635
  • София
Bombolino, страхотни са. Дългият особено Heart

# 636
Аз уикенда се сдобих с два гащеризона от кос, единият летен, който дебнех да намалят, другият памучен и зимен с копче отпред, прибира що две триъгълни парчета. Много забавни дрешки.
Ау, видях гащеризона в сайта. Много е як, само дето този цвят не съм сигурна, че ще ми тича. Може ли да го видя облечен, а, а?
Пфу, няма размер, 34 ще ми е тясно. Ще дебна дали някой няма да върне. Може пък да не е моя... ех

# 637
  • Виена

Ето го и облечен набързо в пробна, без подходящи обувки и прочие

# 638
Ще дебна за размер значи, много е хубав.

# 639
  • София
Леле, син гащеризон, умирам. Къде е?
Аз днес съм out of style. Облякох се в черно, рокерското яке, раничка, маратонки, а бях на три важни срещи. Но минаха добре.

# 640
Облякох си най-накрая полата-панталон.
Ами измъчих се страшно..)
Много е ефектна, не се отказвай, Ейнджъл! А лично такъв тип дължина и ширина най-лесно нося с платформи, а не с тънък ток.

Ветрена - много си хубава, много! Това е и моята "униформа" от 2 години насам - бели дънки (прави или широки или скъсани) и цветен топ... макар, че често залитам и към светло сив или черен топ, да си призная!

Фрейм - класика монохромна, много ми харесва! И много ти отива!

...
PS И все пак ако трябва да кажа за теб мисля, че т.нар jewel tones ще са много твои цветове!
Heart Eyes Това са точно моите цветове, с всеки от тях се харесвам, по отделно и в комбинация... според сезона и настроението Sunglasses
И на мен също, А_Пенева!!! Grinning Макар, че има периоди на черно от глава до пети, или монохроми, а миналата зима изкарах основно в бяло+ сиво + тъмно червено!
(една разкошна жена, приятелка и майка има инициал А и твоята фамилия Simple Smile асоциирам те с нея)
Jewel tones е добра наистина. Всичко, което е междиден и мек тон ми стои по-добре от драматичните Simple Smile. Мерси, Агент!
Хммммм?!?! Имам чувството, че визираме 2 различни неща или поне се губим някъде по трасето на онлайн комуникацията Simple Smile Ще си сипя кафето и ще подбера няколко примера за jewel tones в реални дрехи, защото май ти видя примера като по-пастелен, отколкото реално е (различни монитори, етц)

Скрит текст:

И както вчера се изцепих, че никога не съм носила жълто така се сетих вечерта, че имам wrap рокля, в която има доста жълто и която 2 лета беше носена активно преди няколко години години по време на и след 2-тата бременност по очевадни причини - в друго не влизах... за сметка на това щерка ми от бебе си избираше жълти рокли за мой потрес Wink

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 17:01 от Agent Provocateur

# 641
Ей, че бонбоооооон Heart Eyes
Аз пък колкото по мрачно става, толкова по-цветна съм Blush
Не съм извадила още есенните нюанси (керемидени, карамел и кафяво...), но пък мента и тюркоаз са ми винаги най-близо на поличката с дрешки... и розавкото каквото не нося от дете, а откакто забременях със щерката, дотогава нищичко розово никога не съм имала.
...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 07:58 от peneva_a

# 642
  • София
Veterena, peneva, тук темата отива на модели 40+ - много сте хубави!

Агент, малката има вкус и жълтото й отива. Много е сладка!

Да, jewel stones се има предвид много благородни скъпоценни камъни, незнайно защо ги видях като минерали цветовете. Имам и такива цветове в гардероба, но са ми празнични Simple Smile

# 643
  • При децата ми
Пенева, много добре изглеждаш!:smile:

Извинявам се за спама.

# 644
  • София
Много сте хубави!

А аз днес в червено и черно, с каубойски боти, не се вижда много.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:16 от melinda11

Общи условия

Активация на акаунт