Откъде идва звукът на рапаните?

• 6 392
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Не, разбира се, ама това за дядо Коледа не съм го чувала само в интернет...затова реших да се подсигуря, сега съм по-спокойна  Flutter

# 31
Нека си говорят..Ти си  Whistling

А Сакрито прибра парата и се ската..

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 01:40 от toni soprano

# 32
За рапаните и аз съм чувала две теории
-че въздуха се завърта вътре и от там идва този шум.
-втората ехото на пулса.
Ама я някой да каже къде е истината, умниции къде стееее
Щрауса си заравя главата ама в много редки случаи и то на плитко почти на повърхността иначе как си го представяте с глава да дълбае Joy
Тони я дай малко и към мене парички Whistling

# 33
"Щрауса яде всичко - листа от храстите и дърветата, зърна и плодове, насекоми - скакалци, поглъща гущери и дребни гризачи.
В стомаха на щрауса са намирани парчета керамика, миди, пясък и камъчета, които подпомагат надробяването и смилането на храната."
Мисля, че това обяснява защо щрауса си навира главата в пясъка - за да търси храна Grinning

# 34
  • Learn to fly. Fly away.
Чувала съм, че всъщност това е кръвта ни, която започва да се чува как циркулира в ухото.
Точно така, и аз бях чела някъде че това е шума на кръвта ни.

# 35
Е от къде да ги взема?Сакрито ги взе и изчезна..
Помощ!Ограбват ни!

# 36
Едно си баба знае- един щраус си бае  Mr. Green Така де ама те са войствени животни...  щраусите де, не рапаните  Wink Ако нещо те нападне и си заровиш главата няма да свършиш никак на добре, но със сигурност ще свършиш. Щрауса бяга с едиколко си километра в час и рита и кълве не ще си крие главата? Тъпо е! Започвам да мисля, че може преди време да е имало такива идиотски щрауси, но поради факта, че при нападение щедро са предлагали за изяждане дупето си то вече са изчезнали  Mr. Green Та това трябва да е естествения подбор  Mr. Green

# 37
Помощ!Ограбват ни!

Да бе да! Сакрито ги взе. Crossing Arms Ти с кой акъл така неразумно ми ги изперкА кинтите на всеослушание? На ЛС трябваше.Ся без бой си признавайте кой сви пачката! Ей тва е джунглата на интернетЪ - прее*и другарче му викам аз в случая.

# 38
Има такъв термин в психологията-"реакция на щрауса", защото си заравя главата при опасност. Rolling Eyes

# 39
Е тва е то - неблагодарност! Не стига, че ви "отварям очите" за тайните на природата, ами и парите прибира  кака Сакри с нейния запис на вълнички Crossing Arms

# 40
Помощ!Ограбват ни!

Да бе да! Сакрито ги взе. Crossing Arms Ти с кой акъл така неразумно ми ги изперкА кинтите на всеослушание? На ЛС трябваше.Ся без бой си признавайте кой сви пачката! Ей тва е джунглата на интернетЪ - прее*и другарче му викам аз в случая.
Много мразя някой да се оправдава с интернет..Сакрито вика-Дръжте Сакрито!

# 41
Е тва е то - неблагодарност! Не стига, че ви "отварям очите" за тайните на природата, ами и парите прибира  кака Сакри с нейния запис на вълнички Crossing Arms

Айдеее и ти ме нарочи. ooooh! Не съм аз, бре! Аз хубаво предложих съответното предлагане на съответното търсене, ама нали съм си блейка и някой друг направи грабчо на тлъстата пачка под носа ми.

# 42
Вий тука ли намерихте да мърсувате/спамувате бе мискини?! newsm29

# 43
Някои мърсуваме/спамуваме ,а Сакрито гепи парата!

# 44
За щраусът кажете!  Да не събудя мъжа, че ще има бой...

Общи условия

Активация на акаунт