Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-9

• 66 388
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Този екс-пигмент дали е съвместим с кърмене? Каква е активната му съставка?

# 226
При мен бе мн.слабо зачервяването, бях решила,че нищо не върши крема,четейки други отзиви.
После видях лекото излющване на големите петна.На мелазмата се отразява , но на петната от пъпки- йок:(!

Този екс-пигмент дали е съвместим с кърмене? Каква е активната му съставка?
Не мисля, че е.Хидрохинон е съставката.

# 227
Никога не съм се зачервявала от този крем. Е, не се и избелих.

# 228
При мен бе мн.слабо зачервяването, бях решила,че нищо не върши крема,четейки други отзиви.
После видях лекото излющване на големите петна.На мелазмата се отразява , но на петната от пъпки- йок:(!

Пертана от пъпки са друг вид - белези, не хиперпигментация, за това Експигмент няма да се отрази на такива, освен ако не е насложена и хиперпигментация върху белега след излекуването на пъпката.

# 229
  • Пловдив
Това изобщо не ми помогна , а бях много упорита в мазането.
Но при мен проблема е вече възрастов. Преди две години не съм си и помисляла за петна - третирах пъпки Simple Smile
Но от две години освен лунички по ръцете , се сдобих и с три петна - едно сериозно на носа с размер на лешник, едно с една идея по- малко на бузата и едно с размер на леща. Като за пълна красота между тях е пълно с дребосъци. С две думи заприличах на анличанка Simple Smile
Пробвах най- различни мазила , но те в състава си имат избелващи средства , та станах и БЛЕДА АНГЛИЧАНКА Simple Smile
Спряла съм всичко, мажа с фондьотен и горе долу се скриват. Купих си една машинка за безиглена мезотерапия от ОЛХ - на цена наполовин от тези дето са по сайтовете за такъв тип продукти. После намерих един сайт с гелчета на много изгодни пари и съм си взела , Хиалурон , Колаген , Еластин. Бръмча през вечер - много е неприятно , особено като навлажниш повече лицето. Но го дават освен за стягане и за изглаждане на бръчки , също и за трeтиране на пигментни петна. Още съм на първата седмица , но ще бъда упорита , ако има ефект ще Ви дам инфо как вървят петната Simple Smile И за кураж : ЖЕНИ .... да бяхме мъже нямаше грам да се впечатлим от петната Simple Smile

# 230
Casablanca, от кой сайт купуваш геловете?

# 231
Мен ме интересува машинката.

# 232
  • софия
Чета много положителни отзиви за експигмент и се радвам за всички, които имат добър ефект.
Но за тези, които нямат, искам да споделя какво ми каза дерматоложката, която ми даде рецепта, за да ми направят в аптека крема с 4% хидрохинон. А именно-активният ХХ не е стабилен и има срок на действие 1 месец. Питах специално за експигмент и немския, и отговорът беше, че в тези кремове той не е в такава форма.
Само ви го казвам, всеки си решава.
А белене и екстремно зачервяване не съм имала с аптечния крем.

# 233
  • Пловдив
Casablanca, от кой сайт купуваш геловете?
Довечера ще видя и ще пиша Wink

# 234
Имам чувството, че нещо взеха разни чисто новорегистрирани профили "с радост" да ни рекламират продуктите си. Дано не съм права.
Де да беше такъв случаят, а не пробването на какво ли не само и само да изчезнат противните петна. С радост споделям, разбира се, на 1 човек да свършат работа тия мазила ще съм супер хепи 😊
Аз поръчах лосиона и крема от тази серия. Снощи беше първото ми мазане ( мажа обилно от всичко винаги) нямах зачервяване и неприятни реакции. Днес докато слагах ФДТ забелязах, че има лющене, което никога с никой крем не се е получавало, а не е като да не съм пробвала....
Благодаря, че сподели Simple Smile

# 235
Имам чувството, че нещо взеха разни чисто новорегистрирани профили "с радост" да ни рекламират продуктите си. Дано не съм права.
Де да беше такъв случаят, а не пробването на какво ли не само и само да изчезнат противните петна. С радост споделям, разбира се, на 1 човек да свършат работа тия мазила ще съм супер хепи 😊
Аз поръчах лосиона и крема от тази серия. Снощи беше първото ми мазане ( мажа обилно от всичко винаги) нямах зачервяване и неприятни реакции. Днес докато слагах ФДТ забелязах, че има лющене, което никога с никой крем не се е получавало, а не е като да не съм пробвала....
Благодаря, че сподели Simple Smile

Аз само крема ползвам и не съм усещала лющене. Определено съм доволна, но малко се притеснявам от слънпевите лъчи да не направя обратен ефект, та мажа и слънцезащита 50 фактор задължително. Една позната ми каза, че се преборила само с IPL процедури, та ще се разтърся и за това след лятото. Успех на всички!

# 236
Привет.
Преди 2 години се разболях от варицела и след това получих пигментни петна по лицето - най-вече по средата на челото, скулите и над горната устна, които пролетно време,благодарение на слънцето потъмняват.
Бихте ли споделили козметика, от която сте доволни и ви е помогнала да заличите петната, различни домашни хитрини и т.н.
Интересувах се и относно химичен пилинг, но се оказа,че не бил подходящ за моят тип кожа.

# 237
  • Стара Загора
В момента , пролетта и лятото нищо не правете, с кремове за избелване може да стане по-лошо. Мисля,че само микронидълинг може сега, но не съм убедена, както и мезотерапия.
На есен с песен, фраксел + козметика от дерматолог.

# 238
Някой ползвал ли е този крем?

# 239
  • Нидерландия
#Yellow_girl въпросният крем е със листовка и описание за състав и всеки грамотен човек може да прочете и преведе и да прецени дали да го ползва.
Относно европейски регулации:  всичко е въпрос на лоби и много пари.
Аз си поръчах от Амазон Еxpigment но ми изпратиха 2%. Не, виждам за сега промяна но може би защото не се мажа редовно.
На мен това коремче на Biotrade ми избистри тена. Само дето миризмата е кофти, сякаш киселее и цветът е тъмно кафяв.
https://biotrade.bg/melabel-whitening-night-cream-50-ml/

Общи условия

Активация на акаунт