All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 545
  • 622
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дано няма трети сезон, това вече е просто негледаемо.

# 121
  • София
Абсолютно. Стои ми за фон само, като даваха сега в началото какво е станало миналата седмица, разбрах, че нищо не съм видяла/ запомнила. 😂

# 122
Аз наистина не знам защо не го харесвате сериала. Аз ли съм супер непретенциозен или всички са полудели?! Хубав, разтоварващ сериал в петък вечер.

# 123
  • Sofia
Другият петък май е последния епизод.

# 124
Много си е хубав сериалът. За петък вечер при тази ситуация по света  си е направо идеален за релакс и мечти за пътуване. Особено за такива като мене, живеещи в чужбина.
Отличен френски и игра на Любомир Ковачев. Не знаех, че е завършил театрална академия във Франция.
Просълзи ме изпълнението на Девойко мари хубава.
Дано  има трети сезон.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 02:54 от Dimana12

# 125
Може пък трети сезон да е по - силен Simple Smile .

# 126
  • София
Аз пък не знам какво му  харесвате и го казвам като човек, който почти не е пропускал български сериал и по принцип им е фен. Нито историята става за нещо, а от актьорската игра ми се плаче просто. Това разбира се си е моето субектевно мнение.

# 127
Много си е хубав сериалът. За петък вечер при тази ситуация по света  си е направо идеален за релакс и мечти за пътуване. Особено за такива като мене, живеещи в чужбина.
Отличен френски и игра на Любомир Ковачев. Не знаех, че е завършил театрална академия във Франция.
Просълзи ме изпълнението на Девойко мари хубава.
Дано  има трети сезон.

Ако помните  Чужденецът с реж .Ники Илиев,Любо пак игра франсоаз Wink Ако има трети сезон, би трябвало да е в ски курорт,Например  Банско или Пампорово,Чам кория Simple Smile

# 128
Аз наистина не знам защо не го харесвате сериала. Аз ли съм супер непретенциозен или всички са полудели?! Хубав, разтоварващ сериал в петък вечер.
Ама какво да му харесваме?! Кажи какво?! Толкова слаба актьорска игра, липса на сюжет, някакви разхвърляни идеи едва сглобени в едно, идеи ли казах, глупости, никаква идея няма, никакъв замисъл, никаква реализация. Нито е смешно, нито е забавно, едно нищо е. Язък, та язък. Защо, бе, защо не можем едно свястно нещо да направим. Окепазиха хубавата народна песен, като сложиха трима пияни да се дерат пред някакъв хотел, седнали на шадраван или там където се бяха позиционирали, докато едно хлапе мъкне дървено ведро и залива някаква стена в хотелски комплекс на която се мъдри драматичен надпис "мама" и "тате". WTF?! Поне да бяха написали "к@р" като нормални българи. Wink И някой се е просълзил?! Да, и аз се просълзих, стана ми тъжно за сценарното, режисьорското и актьорско безсилие и некадърност. Направо ми се плаче, хора. Има толкова талантлив народ по нашите земи, а сътворяваме такива безумни бози, че чак е престъпно.
Яд ме е, че можеше да има едно хубаво, развлекателно и разпускащо сериалче в петък вечер с което да олабим нервата от напрегнатото ежедневие, а то какво, образува ти още повече нерви гледайки тъпотията, която се лее от екрана. Пф.

# 129
Джаста Праста, напълно съм съгласна! Първи сезон беше наистина свеж, разведряваше ни от гадната обстановка, имаше си идея, актьорите бяха на ниво! Този е пълно разочарование! Отчаяно се опитвах да намеря нещо, заради което да продължа да гледам. Ами няма! Никакъв сюжет, никакво действие, актьорите и те изглеждат адски отегчени. Няма къде да се засмееш, по-скоро ти се плаче като гледаш какво сътвориха сценаристите. Какъв трети сезон, като реално няма втори? Пълен резил...Олицетворява това, което подигравателно наричахме тъпа американска комедия. Единствено липсва, както беше писал някой преди мен, да ни отбележат моментите, където би трябвало да се засмеем...

# 130
В първи сезон се счупвах от смях. Беше супер !

# 131
Е, чак да се счупвам от смях, не е било. Трудна работа е това със смеха. Виж, като гледах "Летовници" за първи път се посмях доволно. Препоръчвам.

# 132
  • София
Показателно е, че тема за Бг сериал има само 9 страници за 2 сезона.
Това казва всичко.

# 133
Diavolo, тази тема е само за втори сезон. Първия сезон си има отделна тема с малко повече страници.

# 134
Като гледам и в ОЖ не ври и кипи .
За известно време ще спра с този патриотизъм . Гледането на български филми  започва да ми прилича на мазохизъм .
Ще чакам мини-сериала с Велислав . Обнадеждаващо е ,че е някаква фантастика .

Общи условия

Активация на акаунт