All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 563
  • 622
  •   1
Отговори
# 165
......
А и повечето домакинсва ги полазват тези сериали за фон. Аз също между другото. В началото на бе така, но впоследствие открих, че през този 1 час успоредно със сериала мога да отмятам и други неща и спестявам ценно време. 

Аз на почти всички български сериали напоследък  ставам супер домакиня Joy  Доста мудно  , предсказуемо и плоско им се развива действието , но понякога не им хващам репликите , защото озвучаването е  гадно . Кога ли ще започнат да дублират и нашите филми Joy

# 166
......
А и повечето домакинсва ги полазват тези сериали за фон. Аз също между другото. В началото на бе така, но впоследствие открих, че през този 1 час успоредно със сериала мога да отмятам и други неща и спестявам ценно време. 

Аз на почти всички български сериали напоследък  ставам супер домакиня Joy  Доста мудно  , предсказуемо и плоско им се развива действието , но понякога не им хващам репликите , защото озвучаването е  гадно . Кога ли ще започнат да дублират и нашите филми Joy

Искаш да кажеш субтитрират,защото наистина понякога се нуждаят от субтитри. Спомням си в София  ден и нощ, имаше моменти кпгато пускаха субтитри на напълно разбираеми реплики.А друг път когато има много шум /в дискотеката например /се чуват някакви фрази напълно неразбираеми, но субтитри не слагаха

# 167
Някой гледа ли новия епизод?

# 168
  • София
Някой гледа ли новия епизод?
Какъв нов епизод, нали в петък започва?

# 169
Олеле, чак сега разбрах, че не са излъчили все още 3ти сезон .

Извинявам се !!!

# 170
  • Sofia
На колко години е малката ?
С тези високи токове 🤨

# 171
# 172
Защо са скарани тия?

# 173
  • София
Вече 30 минути гледам и се чудя къде е хумора? Третия сезон май ще счупи тъпомера на втория, което си мислех, че си е Мисия невъзможна. :о

# 174
И аз не разбрах.

# 175
  • Пловдив
Никой не знае още май..

# 176
Вече 30 минути гледам и се чудя къде е хумора? Третия сезон май ще счупи тъпомера на втория, което си мислех, че си е Мисия невъзможна. :о
По бтв дават Съни Бийч, нищо, че са повторения Wink

Кои са скарани Joy Няма да си го причинявам, но ми стана любопитно

# 177
Начи Ненчовия герой ми иде с два пръста да го удуша! Как пък решиха тоя бай Ганьо да сътворят! Толкова неприятен, че подозирам, че заради него няма да гледам само да стигнем до негледания епизод на Сънито.. То пък бива простащина, ама тая ми идва в повече. Имам подобен познат... Като ходим с тях някъде, си избира стаята на бегом и това е навсякъде, където отсядаме. Да не ви разправям Laughing

# 178
  • Пловдив
Двете семейства.

А бебето при зълвата? Кърмаче при това Joy

# 179
Двете семейства са скарани, жените най-вече.
Но ги настаниха в един апартамент по неволя.

Общи условия

Активация на акаунт