All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 588
  • 622
  •   1
Отговори
# 240
Покрай Ковид и разбъркани излъчвания и програми,не ги обвинявам,че сезона им върви сега.Това всъщност е сезон 3 нали така?!
На мен сериалчето ми харесва,защото е забавно и лежерно без да ме обвързва с мислене или тежки моменти за гледане.
Калина е майката на Денис нали?

И аз мисля, че Калина е майката на Денис.

# 241
  • София
Не се бях сетила за Калина. Аз се чудех как ще я разделят Парушев и Емил. Май ще започнат с мръсни номера.

# 242
Не се бях сетила за Калина. Аз се чудех как ще я разделят Парушев и Емил. Май ще започнат с мръсни номера.
Тя самата Калина започна с номерата. С единия излиза, на другия дава телефона си.

# 243
  • София
Да, вярно, че така направи. Какво ли цели?

# 244
Цели да ги разиграва, а те да се бият за нея. Има такива жени. Уж добри и мили, а голями кобри. Надявам се, Емил и Парушев да не се изпокарат заради тази госпожица. Добре тръгнаха, ама тя ще завърти интригата.

# 245
  • Велико Търново
Покрай Ковид и разбъркани излъчвания и програми,не ги обвинявам,че сезона им върви сега.Това всъщност е сезон 3 нали така?!
На мен сериалчето ми харесва,защото е забавно и лежерно без да ме обвързва с мислене или тежки моменти за гледане.
Калина е майката на Денис нали?
Сезон 3 е, но в Нова нямаше отлагания и размествания заради Ковид, та баш си го излъчват както си му се пада.
За майката на Денис засега само е ясно, че е сестра на управителя на хотела, но не са дали да се разбере коя е. Но аз също по едно време се питах дали не е Калина.

# 246
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Денис му прати номера от телефона на Калина,а не самата Калина.Нали Емил му купи играчка за Коледа и той така му благодари.
Според мен Калина ще избере Емил,който хем е мил с детето й,хем има какво повече да й предложи от Парушев.
Апропо Парушев,той не е ли женен за Мара?

# 247
  • Велико Търново
Не. Каза, че била забременяла от друг. В промото за следващата серия дават да се появява баща ѝ, та да видим...

# 248
  • София

All Inclusive
Сезон 3 Епизод 7

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 249
  • Велико Търново
Пак ще гледам без досадни насичания и прекъсвания за реклами благодарение на Mari_Mar!

# 250
  • София
Този Парушев какъв дразнещ навлек е, не е истина просто. :о Няма никакъв шанс, тя си харесва Емил.
За какво ги вкарават тези драми сега с измислена бременност, като тест, сръдни после. Абе правете само комедия, стига драми, нали е чиста комедия това. Накрая нито едното, нито другото. Все сърдити тия младите и пак ще ги сдобряват. Аман.

# 251
Изгледах и аз всичко до тука. Има и добри сцени и диалози, колкото и кусури да намирам. Любимият ми герой е Емо.

# 252
Тази Надя( ще ме прощавате, ама не ѝ знам името на това момиче) актриса ли е всъщност? Никаква емоция няма в нея.

# 253
  • София

All Inclusive
Сезон 3 Епизод 8

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази Надя( ще ме прощавате, ама не ѝ знам името на това момиче) актриса ли е всъщност? Никаква емоция няма в нея.

Наистина е потресаващо зле и не мога да разбера с връзки ли я бутат по тв продукции.

На мен сериалчето ми харесва от сезон 1,лежерно и забавно.Според мен старците няма да се оженят(в крайна сметка Евдокия ще уважи желанието на Чефо да отложат) и за да не се проваля цялата подготовка,Емо и Калина ще се оженят.То няма кой друг да поеме разходи с ледени лебеди,орхидеи,ястия за 400 лв и прочие парвенющини Simple Smile
Емо ми е много симпатичен герой.
Не ми харесва как преекспонират живота в Щатите,въобще не е работа 24/7,липса на приятели и миене на чинии. lol Ама нали трябва да има драма...

Общи условия

Активация на акаунт