All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 610
  • 622
  •   1
Отговори
# 315
Жалко,  синът на актрисата Нели Монеджикова(Евдокия) е починал в Лондон на 43г. Не знаех, че бащата е големият актьор Антони Генов- д-р Банков от Адаптация, Велизарий от Хан Аспарух. Наистина тъжно.

# 316
  • Галифрей
😔😭 Горката жена, да изгуби детето си 💔 Поклон, лека му пръс да почива в мир!! 💐Остани силна Нели

# 317
Много тъжно😥
Той дали е бил артист...с такива родители сигурно е бил артист по душа.
Каква е причината,  знае ли се?

# 318
  • Галифрей
Да бил е актьор в театъра и е имал награди, от това което прочетох никой не знае 😢

# 319
  • Галифрей
Довечера почва излглежда онещаващо. Доза забавление 🕺❤❤❤ https://nova.bg/accents/view/2021/09/17/340020/%D0%BD%D0%B5%D0%B … 0%BC%D1%8F%D1%85/

Много ми хареса епизода!! Сезона почна много обещаващо, радвам се че няма да виждам дълго време Ели.  Горкият Пламен с деца на море, щерката е много сладка ❤ Знаех си аз,че Надето не е спечила никаква почивка мис Русалка 😂 Има си шугър дади ( акьора го знам от Дъвка за балончета) Христо и неговият френски😂😂 А много са яки

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 21:06 от Диана Бишоп

# 320
Приятно съм изненадана от първата серия на новия сезон. Историята ме грабна от самото начало и беше интересно до края. Актьорите са прекрасни, сценарият е забавен.
 Децата се справят много добре, особено Стефани.
Най-възрастните актьори са чудесни.
Добро попадение е намаленото екранно присъствие на Ели. Сцените с нея досега бяха най-досадни.
Дори Надя не ме дразни вече - не е толкова лигава и е подобрила начина си на говорене.
Присъствието на младата барманка внася свежест.
Дано да продължат така и в следващите серии!

# 321
  • София
На Надето новото гадже е голям грозник. И за какво го крие, да не е някой мафиот. И аз се радвам, че ще ни спестят сцените с Ели, трудно я изтрайвам. Аз гледам най-вече заради Марианка, голяма любимка ми е.

# 322
Инструкциите като оставяше бебето ми бяха най- забавни на мен. Момченцето е станало типичен крив тийн

# 323
  • София
Ох, Димитър Живков е доста известен сред феновете на театъра в София ( не знам дали обикаля страната). Има два моноспектакъла - "Тиква" и "Живак". Ами, едвам ги изтраях аз. 🤦‍♀️ Не знам откъде са тези суперлативи, но пък като актьор е доста добър според мен, добре се превъплъщава.

# 324
  • София
Аз най-накрая изгледах епизод 1. Ами мудно ми тръгна, но още сме в началото. Аз така или иначе гледам, защото съм го започнал вече и разбира се, защото е само 13 епизода.

# 325
Някой разбра ли защо Ели, остави семейството и се върна в София?

# 326
  • София
Нещо ми се чу, че на обучение ще ходи някакво.
А истинската причина е, че е снимала "Пътят на честта". 😀

# 327
Чака я Стивън от другия сериал.
Шегувам се.
Отиде на някакво обучение.

# 328
  • София
Голям прогрес при Надето, браво! Разкарала е пластмасата от лицето си, в предишния сезон изглеждаше ужасно. 
Историите пак са съшити с бели конци, но за сапунка в петък вечер става.

# 329
Значи   няма да я гледаме поне тук. Дано не завъртят сезона около децата или Надя.

Общи условия

Активация на акаунт