All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 578
  • 622
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Песента не е момиче Joy
Освен това е достатъчно известна.

А всъщност отговорът е много леснодостъпен

Рада Кайрякова е актриса в Сатирата (снимката е линк)

Северина Нейкова участваше в "Гласът на България"

Преди това беше и в "София ден и нощ" (както и двете момичета, които го играеха компаньонки на Емо и Парушев). Краси Ванков доста "актьори" си има подръка оттам.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 17:38 от DamaPika

# 211
Ох,да,тя тази,която си метна сутиена на Парушев,за да си мисли той,че е имало нещо ми е много, много ужасна.Самото момиче не е лошо,обаче в София ден и нощ не спря да крещи,така съм я запомнила.
А иначе,признавам си ,гледала съм ги всичките серии на Софията, все се се надявах,че нещо ще се случи и уж всяка следваща серия имаше действие ,а се оказваше ,че само бла бла,празни приказки и само си разменяха гаджетата и всеки спеше с всеки.

# 212
Песента не е момиче Joy
Освен това е достатъчно известна.

А всъщност отговорът е много леснодостъпен

Рада Кайрякова е актриса в Сатирата (снимката е линк)

Северина Нейкова участваше в "Гласът на България"

Преди това беше и в "София ден и нощ" (както и двете момичета, които го играеха компаньонки на Емо и Парушев). Краси Ванков доста "актьори" си има подръка оттам.
Да, подвела съм се какво пита дамата
Благодаря за "натъртването", беше излишно

# 213
Ох,да,тя тази,която си метна сутиена на Парушев,за да си мисли той,че е имало нещо ми е много, много ужасна.Самото момиче не е лошо,обаче в София ден и нощ не спря да крещи,така съм я запомнила.
А иначе,признавам си ,гледала съм ги всичките серии на Софията, все се се надявах,че нещо ще се случи и уж всяка следваща серия имаше действие ,а се оказваше ,че само бла бла,празни приказки и само си разменяха гаджетата и всеки спеше с всеки.
крещящата от СДН беше Сабина/роля/ а рижата пак от СДН беше някаква танцьорка от РусИ. Управитела на хотела /чичото на малкия пакостник/ пак участв в СДН. Явно тия са с малки хонорари.А да тая крещящата беше и в милионер търси да се жени,още в началния каст, Ристо докат ги избираше на прима виста

# 214
  • Велико Търново
Точно.
Танцьорката от Русе - Маргото, беше приятелка на Стела (сестрата на Дани).
А Сабина пък беше приятелка на Дани по едно време. Много обсебваща, особено след като се разделиха. Или поне нещо такова ми се върти.

# 215
  • Пловдив
А детето кой го гледа? Стана ли ясно, че нали и бабет ще идва Simple Smile

# 216
  • София
А детето кой го гледа? Стана ли ясно, че нали и бабет ще идва Simple Smile
Децата казаха, че са ги оставили при сестрата на мъжа ( Забравих му името 🤣).

# 217
  • Пловдив
М дааа...пълна глупост! С бебе на 6мес. па те на ски ваканция, а уж са окъсани и пари нямат Joy

# 218
  • Велико Търново
Пламен.

Да живеят роднините! Satisfied

# 219
  • София
М дааа...пълна глупост! С бебе на 6мес. па те на ски ваканция, а уж са окъсани и пари нямат Joy
Защо да нямат - нали нова кола, гаража на раздора купили и тн?
В друг блок бяха иначе, но пак съседи. Това не разбрах дали го обясниха някак или разчитат да не помним.

# 220
  • Пловдив
Ами незнам от де се замогнаха...в предния сезон бяха скъсани ...явно от майката дет продаде земята Simple Smile
А тоя с нея дет се явавява и момиченцето какви ли ще са?

# 221
Ами незнам от де се замогнаха...в предния сезон бяха скъсани ...явно от майката дет продаде земята Simple Smile
А тоя с нея дет се явавява и момиченцето какви ли ще са?

Мисля, че това е Чефо от миналия сезон, момиченцето вероятно е неговата внучка.

# 222
  • Варна
Е, това е Чефо.

# 223
  • Варна
Ужас. Аз, дето съм пълен непукист и все търся смешното и положителното, и аз не го изтраях днес. Не само не ми беше смешно, ами и се напрегнах доста. Ще говори тъща ми така пред мен за бивше гадже на жена ми, жена ми ще седи и си трае, и аз ще търпя... Егати любовта, егати чудото...
И Еленчето и тя... Ще танцувам блус с бившия, при положение, че знам, че мъжът ми се дразни.
Абеее... отърваха работата тия сценаристи.

# 224
  • София
Всичко е 'овър лимитите' Такъв тип хумор е изтъркан вече. То и хумор да беше поне...
Тъщата е отвратителна, ама и щерка и също. Ски учителя също яко пресолване, как ли пък ще танцува с жената на ревнив мъж, който му е разбил носа наскоро. Тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт