💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 557
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 120
Рибарите тъкмо стигнаха пунтона и забравиха гумата да вземат Laughing

# 121
Този Ивайло какъв пилот е? Ляво и дясно за нищо ги няма. Никога не бях виждала гребане на място. Децата изпопадаха от канапето от смях!!!!

# 122
Комичното е, че името "рибарите" предполата, че точно те са най-добре във водата.

П.К. Казвам ви, щях да се задуша от смях, като ги гледам тия.JoyJoy Чудя се комедия ли са или трагедия?

# 123
  • Испания
😂🤣😂 Оххх не мога вече ще умра от смях!! Тези рибари избиха рибата 🤣😂
Смайли, благодарности за перфектно оформената тема. 🤗

Ти остави рибата, нас ще уморят от смях.

# 124
  • София
Коментарите на Димо са един път, хаххаа Grinning

до тук ловците отново изпъкнаха, че са най-добре с бързина и координация. И двете двойки минаха много добре.
Дракона замота леко Рибарите на първия тур, а на втория Иво и Алекс за малко да превърнат кануто в подводница. Ама като гледам и слушам май Иво е причината за липсата на синхрон.
Сюзан забави много Жътварите в началото, но после се оправиха.
Ще е интересно до край, има ли пъзел, никога не се знае нищо...

Иначе съм разочарован от начина на избор на капитан. Искаше ми се да има битки. Миналата година бе същото, ок, но поне имаше битки между самите капитани.

# 125
Искам да знам с коя авиолиния лети Ивайло?!?!?!?!

# 126
Като кажат "Ние сме родени за лукс" .. направо ми бъркат в мозъка. Като сте за лукса, какво правите в това предаване изобщо?
Да, яко дразни, все едно със златна лъжичка в устата са се родили. Смешници.

# 127
  • Испания
Димо: "А рибарите решиха да отскочат до понтона на ловците, за да видят дали всичко е наред там".

# 128
Аз го разбирам в смисъл "ние сме шампионите" ерго "най-добрите"

# 129
Ами Ивайло като втори в лодката, би следвало да се ориентира по този пред него и да гребат заедно, а той си пляска с неговия ритъм...
Вече не е в авиокомпания Ивайло и сигурно няма чак такава опасност да подкара пак самолет.

# 130
Мисля,че жътварите ще победят накрая

# 131
Браво на Николай, как сам взе ключа Grinning

# 132
Да, тъпо е, че няма битка на един капитан с друг капитан. Убеден съм, че Ваня нямаше да отстъпи капитанското място ако знаеше как ще се развие битката.

# 133
  • Испания
Димо: "Овците са последни. Ииииииииии овците също решиха да участват в това състезание".

# 134
ето я тъпотията на Тодор. Симона колко пъти каза, че иска да копае, а не да хвърля, обаче той - не.

Общи условия

Активация на акаунт