💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 242
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 240
Николай не мрънка, а иска да повдигне духа на отбора по свой си начин. Не е прав за Вайс и останалите и как щял да ги изяде. Те не са виновни, че те са на този хал, но като цяло се опитва да е позитивен, докато останалите само се тръшкат, жалват и обвиняват.

Да казваш "ох как смърдя.... не мога да играя като съм гладен...иначе щях да изям останалите" и пр. са жалки оправдания. Другите не обвиняват, а се опитват да направят някакъв разумен анализ.  Има критика и критика.
 Обясниха му човешки на Николай, че причините да гладуват са обективни - че са се провалили, т.е.  гладът им е следствие от провал, когато все още не са били гладни. Следователно е глупаво да обяснява какво е щял да направи ако не е бил гладен. И той пак си знае същото.
Много се дразня като започнат да вкарват в една игра тип "оцеляване в дивото" такива чувствителни душици - модели, сервитьори, инфлуенсъри, инструктори по йога. Тук се искат бойци.

# 241
Това ли са скараните сестри? С моята винаги съм мислила, че сме в чудесни отношения и сигурно нямаше да се целуваме и прегръщаме толкова много!😄

Това, че им разрешават да сменят участник по правилата ли е? Защо поне не кажат на коя минута ще е- иначе си е груба намеса?

# 242
Сълзите и сополите едва ги изтраях, викам си "потрай, всичко ще мине и замине в този епизод", но не би - сега ще гледаме някакви биг брадърски сюжети ала Пацо с крадене на яйца. WTF!? Кому е нужна тази простотия - Катя какво ще ги прави тези яйца!? Сурови ли ще ги яде, няма как да ги занесе в лагера и да си ги свари, защото ще трябва да даде обяснение откъде са яйцата!?

Само като се сетя, че ще има и епизод "Море от любов" със Сюзан и Вайс. Mask

Пълна пародия! Weary

# 243
  • Испания
Има нова анкета, защото използвам, че не са изтекли 24 часа от пускане на темата. Както знаете, в новата версия това не може да стане, след като изтече това време.

# 244
Да, трябваше да вкарат нов играч ВЕДНАГА след сбогуването на Пламен с племето.
Сега след няколко минали битки вече не е честно спрямо останалите.
Моя глас е за НЕ.

# 245
Не мисля, че е коректно да се вкарва нов играч.Нe и след като мина толкова време.
Едното племе досега е било с един играч по-малко. Имало е някакъв паритет  като брой хора, примерно 8-7--7 или в този порядък. Сега ако засилят едното племе с един играч, ще изглежда твърде явно, че им удрят едно рамо. Далеч по-разумно бе ловците да имат само една номинация, защото един човек отпадна, но след като отпадна да се вкарава нов участник ми се струва нечестно както спрямо другите племена, така и спрямо участните вътре в самото племе, защото ще разбърка фракциите. Да не говорим, че не е честно и спрямо самия участник, защото другите вече се познават и са изградили някакви отношения.

# 246
  • Испания
Да, трябваше да вкарат нов играч ВЕДНАГА след сбогуването на Пламен с племето.
Сега след няколко минали битки вече не е честно спрямо останалите.
Моя глас е за НЕ.

Това е и моето мнение. Единия ден напуска, следващия вкарват друг. Сега вече е късно.

# 247
@Smileys Да, ако сега ако вкарат друг, ще е нечестно.

Представете си ситуацията.
Три отбора - А Б С започват с  хипотетично 10 души. Единият отбор е напуснат от участник. Не  приятно, но се случва. След което има още няколко битки. Другите два отбора вече  нагаждат  играта си към предимството което имат, в отбор Б започват разделения, които не биха се получили, ако играчът не бе напуснал....и изведнъж на този отбор е докаран съвсем нова играч, като подкрепление срещу другите отбори. Първо по този начин се показва, че не играят на равни начала. На единият отбор винаги се помага. Продукцията няма вина, че има напуснал играч, но от нея зависи да не вкарва нов.
Второ променя се равновесието в отбора. Представете си ако вкарат мъж?

Иначе ако бяха вкарали веднага друг играч на негово място щеше да е друго. Пак щяха да са толкова мъже, толкова жени и  освен Лазаринов със сигурност щеше да отиде Ева на номинация, а това можеше да промени всичко.

# 248
Продукцията няма вина, че има напуснал играч, но от нея зависи да не вкарва нов.

Има вина. Психолозите не са си свършили работата по време на каста щом участник напуска на втория или третия ден.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 23:38 от Bengun

# 249
В този косвен смисъл - да, но не  и в прекия, не могат да го задържат насила. Дори да го сторят, той може да реши да саботира.
Обаче от тях зависи  дали да вкарват или да не вкарват нов играч.

# 250
  • София

Епизод 7   ЧАСТ - 1

Игри на волята: България (14.09.2020)

и още един

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст: Скрий

Линка може да се пусне и във VLC player

# 251
  • София
Всеки път като погледна, виждам Ивана, която говори едно и също... Много ми се иска при някоя следваща битка за територия, в която не са първи, да вземе да си тръгне форевър като я лишат от резиденцията...
Лазаринов също ме дразни много. Единственият, който гледаше като препариран, когато отидоха в стопанството. Не понасям тихи хора без мнение.
И, "любимецът"ми, Ивайло Joy Човекът с двете висши и голямото самочувствие без покритие, който не може да гребе. Въобще какво ли може, хаха. Аз пък се радвам, че Екатерина не му мълчи. Може да е емоционално неустойчива, но е повече мъж и играч от Ивайло.
Николай и Тодор въобще не искам да ги коментирам Grinning
Въобще, режисираните скандали нещо не са на ниво.

Нямам фаворит засега, никой не ми харесва достатъчно.

# 252
Гласувах с "Не мога да преценя". За шоу и повече драма тип ББ, си трябва. Но иначе едва ли.

# 253
искам да кажа, че за мен е много грозно, че двете сестри участват с два гласа. В първия сезон Елена и Стефания участваха с един глас. Така се дава двоен шанс.

Като че ли Вайс ми се откроява за фаворит, най-премерен е, а не му липсва сила.

# 254
Аз първи сезон не съм гледала. Не е имало такива драми ли, наистина като ББ...
Та и защото не съм гледала досега направо не мога да повярвам възможно ли е наистина да са само на джанки седмица две. Гледам някакви шишета разнасят.. Даже и във фермата се оплакват от недостиг на храна на яйде били на ден...

Общи условия

Активация на акаунт