💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 275
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 960
Ева гледа толкова високомерно... Капризна и отблъскваща. И тя започна със сълзите и фасоните.
Дано отпадне, нетърпима е. И няма никакво възпитание, псува, мрънка, крещи... Барби била. Минала покрай Барби, но не разбрала.

Между другото, как Рибарите откриха ключа? Изведнъж се яви Екатерина и вече го носеше...?

# 961
Много неща в тоя живот са нечестни... Никой от участниците няма думата кой кога да влиза или излиза, и от екипа си правят каквото си искат. Не е редно да влизат нови вече, разбира се!

Ако ги бяха оставили още да го търсят този ключ, щяха да измрат от глад, ако преди това не умрат от глупост.

# 962
Добре де, струва ми се нечестно да вкарват играчи по средства на сезона. Другите са се изтощили  и са се борили за мястото си там, за разлика от новите.
Така е , да.
И моето мнение е такова.

# 963
  • София
Днес видях Елена при СУ. На живо изглежда по същия начин.

# 964
Добре де, струва ми се нечестно да вкарват играчи по средства на сезона. Другите са се изтощили  и са се борили за мястото си там, за разлика от новите.
Че те половината се контузиха,разболяха ,някой ще си идат по собствено желание,ама битки ще има ,предаването трябва да върви 3 месеца в опр.състав Kissing Smiling Eyes

# 965
Днес видях Елена при СУ. На живо изглежда по същия начин.
Демек - мишка.
И Джерито си е същата, тия вежди се виждат преди човек да осъзнае, че е тя.

# 966
Добре де, струва ми се нечестно да вкарват играчи по средства на сезона. Другите са се изтощили  и са се борили за мястото си там, за разлика от новите.
Че те половината се контузиха,разболяха ,някой ще си идат по собствено желания,ама битки ще има ,предаването трябва да върви 3 месеца в опр.състав Kissing Smiling Eyes

Ами да избират подходящи хора, кво ми избират Ева, Христа и разни ...да не казвам грозни думи

# 967
  • Sofia
Така е, но не е честно, както към старите, така и за новите. Напълно логично е да искаш да изгониш новия, не се е лишавал със свежи сили е, и съответно ти е силен конкурент за наградата.

# 968
  • Испания
Йоанна гледа като отровена и само се чуди как се включи в разправията. Нали сестра ѝ заплаши Тодор!

Вчера написах коментар под пост на Йоанна. След по-малко от минута го изтри. 24 часа нямаше никакви коментари. След това не съм проверявала.

# 969
Тодор е на 10 години на акъл... Тъпигьоз е точната дума за него.

# 970
Тодор яко се изложи

# 971
  • София
Тодор много добре разбра въпроса и отговорът му беше искрен и спонтанен, не визираше Ваня, а която и да е жена (дори извън племето му) - той не смята, че са способни да бъдат лидери.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 18:07 от La Vikinga

# 972
Жалко, че Йори не е в това племе Simple Smile

# 973
  • София
Жена съм, обаче Ралица води  тенденциозен разговор, който цели да се номинира Тодор.

# 974
Кой е Йори?
Симона е гаднярка

Общи условия

Активация на акаунт