💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 443
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Кога ще разкрият и връзката на Ванс и Сюзън ?
Да я разкриват, че да свършва подсмърчането. И да почнат игрите.

# 211
Запълват с излишни информации, предаването

# 212
  • Испания
Ами, знаеше се, въпреки че предпочитам да не ни информират, а да разбирам за събитията в момента на излъчването.

Не, не се шегувам. Разплаках се.

# 213
Аз гледам с малко закъснение , та съпреживявам с многострадалните гладници, но да питам- дали наистина им дават някаква храна, макар и малко? Че ореваха света колко са гладни.

# 214
Не, не се шегувам. Разплаках се.
И защо?! Rolling Eyes

# 215
Така като гледам - хладилници и калашници ...
Искала да намери път към сестра си. Лесна работа - само една бутилка пукница и готово Simple Smile  

Супер смешно и несериозно е да оправяш отношения с близък човек пред камери.
ББ тайна мисия - Пацо краде храна Simple Smile

# 216
Леле, сега да не ги разменят?

# 217
Що за тъпотия, две сестри, които се сравняват и съревноват....уаууу, какво чудо невиждано....
Юлиян плаче в момента Joy и аз с него...от тъпотия.
Ай, да бяха сестри, разделени при раждането; с два медальона, които се съединяват и се намират след години Grinning
Значи...аз съм от най-чувствителните хора на планетата, всеки ден страдам за някого и нещо, но тук просто падам...кой им е радакторът на тези Close

# 218
Голям плач, голямо нещо. Разбирам да беше някаква драма и да не се познават или да не искат да се знаят, а то се гушкат и видимо се обичат. Абсолютно излишно екранно време, можеше на мястото на тоя сълзлив роман, да бяха направили капитанска битка.

# 219
  • Испания

Защото Екатерина е загубена душа, а Йоанна искрено преживява и ѝ тежи това, че сестра ѝ е такава.

Тази тайна мисия е точно като в ББ.

# 220
Кому е нужно това сега, всичката тая измислена драма?! Ама точно ББ в действие... Що го гледам това нещо и аз не знам!

Смайли, стига бе, ако знаеш колко загубени и по-загубени души има... Трябва да ревеш денонощно.

# 221
  • Sofia
Е извинете, но все си мисля, че трябва да гледаме Игри на Волята, а не този компот от съдби на кръстопът и море от любов!

# 222
  • София
Хаха, добре ли чух, от продукцията насърчават кражбата на продукти. Че толкова не можеха да измислят нещо друго. Евтини сеирджии.

# 223
  • Испания
Някой от рибарите как бичи...

# 224
  • София
Хаха, добре ли чух, от продукцията насърчават кражбата на продукти. Че толкова не можеха да измислят нещо друго. Евтини сеирджии.
Тупарев не може да надскочи сеирджията в себе си. Вечните номера от Брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт