💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 864
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 375
  • SF
С масажи, с обтриване с коприва, допинг, стимуланти, активен въглен?
Всеки взе да пише, каквото си иска.

# 376
  • Испания
Бяхме в Царево в края на август и видяхме съоръженията над Попския плаж. Имаше и линейка отстрани. Така че явно и там са снимали.
Скрит текст:
Иначе в района е пълно със смокини, но те са изолирани в някаква местност, където може би наистина няма нищо.

Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.

# 377
  • SF

Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.

Можеш ли да ни обясниш кое кое е?

# 378
Аз също мисля, че няма как въобще никаква храна да не се осигурява, когато участниците са на реката. Ако нищо не хапват с дни, определено ще има припаднали, с ниско кръвно и т.н. Предполагам, че имат и някакви елементарни санитарни условия. Въобще не ми пречи, че не е абсолютното оцеляване Grinning, а и няма как да е. Гледам да не задълбавам в разните конспирации. Все пак това е просто едно предаване, с което, ние, зрителите, да се занимаваме след работния ден. Интересни са ми битките, личните истории - не.
Засега нямам фаворит, но в битките най-весело ми е да гледам Тодор, Иван Дракона и Николай.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:28 от Анонимен

# 379
Аз съм пораснала на морето като дете(около 15г) цял ден сме били на миди или каквото изхвърли морето. Не помня да съм била гладна .Сега за тази област където  са рибарите не знам . Ама пък едно от момичетата е винаги гримирано и с чисти коси са всички та как да вярваш.

# 380
  • София
Ако им даваха само вода, още но третия ден нямаше да могат да се дигнат от земята, камо ли да се състезават. Наскоро правих 42 ч. гладуване само на вода с лимон и накрая така ми се виеше свят, че почти припаднах.
А повечето ми се струва, че са си платили да ги покажат малко по тв, рекламката никому не е излишна, иначе не е тяхното видите ли... И сега ние вместо адекватни волеви играчи сме принудени да гледаме кухи лейки с безумно напомпани устни и поведение на държанки и принцеси, бляк. Заслужават един як игнор, ама и по другия канал е подобно положението.

# 381
Оле, оле, оле гъби да търсели Satisfied Как си ги представяте тия тъпанари гъби да разпонзават и да ядат Satisfied Satisfied Аз все още не мога да повярвам че на света съществуват толкова глупави хора...Все си мисля че ги карат да играят нещо. В света на технологиите, млади хора, хора които се предполага че са наясно за този тип формати, подбрани до някаква степен, и да се държат като малоумни.....

# 382
  • Испания
Скрит текст:

Можеш ли да ни обясниш кое кое е?

Не. Цитирах от първия пост на темата, защото съфорумка написа, че може би са снимали на Попския плаж. Та да покажа, че се знае, че е снимано там.

# 383
  • София
И аз мисля, че не карат само на джанки. Но със сигурност има глад, иначе няма да мрънкат толкова всички.
Историята с двете сестри ми е скучна. Не знам защо не го казаха от самото начало. То няма драма там. Едната служи за лош пример на другата. Хубав мотив за успех - да не приличаш на сестра си...

# 384
  • Испания
Прави ми впечатление, че Джералдин публикува снимки на Вайс.

Александър с чувство за хумор е публикувал "празното" гребане.

https://www.instagram.com/stories/ahdimitrov/2398367643566825928/

Николай 

# 385
  • ВАРНА
Аз също мисля, че няма как въобще никаква храна да не се осигурява, когато участниците са на реката. Ако нищо не хапват с дни, определено ще има припаднали, с ниско кръвно и т.н. Предполагам, че имат и някакви елементарни санитарни условия. Въобще не ми пречи, че не е абсолютното оцеляване :

Естествено че имат осигурен минимум - 1 кроасан - 1 консерва риба и 1.5л.  шише мин. вода.
Няма как да оставят 14 дни без храна човек - като рибарите втора седмица започват.

Ще висят 24 часа при лекаря!  
 Те сега за един отчекнат нокът го представят на зрителя като заклан и веднага към линейката!  

Интересното е че и жътварите реваха коблко е тежко във Фермата е че били гладни и мръсни....пък се видя че доста яйца си изкарваха и хубава дъсчена баня си имаха.

Ама какво се чудя - реват че е студено....средата на юли месец....топ разгара на лятото!

# 386
  • SF
Сериозни си бяха бурите през юли. Аз на няколко пъти се израдвах, че не съм е прецакала да отида на морето. Там винаги е по-добре от тук, но нощно време едва ли им е било топло.
Водата им е повече от 1,5 литра на ден. Вода имат толкова, колкото искат.
Имат и нужните лекарства, бельо, други санитарни принадлежности. Но са предупредени да не акцентират на това, а да го играят, че нямат нищо. Няма как да ги оставят съвсем в калта да се въргалят.

# 387
Опътването... Николайчо е много зле момченцето, а така му се иска да е впечатляващ! Но за момента някак си не дразни.

Хайде да стиковате менютата на гладниците, че до сега от "много сигурен източник" - ЕЖК, има три менюта.

# 388
  • Испания
Николай по този въпрос

Сюзън отговаря на въпрос за Вайс

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 389
  • София
То,ако наистина са само на джанки е отвратително.Трябва да имат и някакви санитарни условия,минимални.
Аз познавам участници от нашия Сървайвър и там задължително преди игра са им давали парчета ананас и някакъв бърз въглехидрат.Отделно постоянно имаха игри с награда -храна.То и тук имаше,но мисля в капитанските битки.Никакъв шанс за рибарите не дадоха за храна.Пуснаха някакви торбички с грошове,но не са изкушили никой засега.Ще гледаме,ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт