💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 868
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 360
Не е блато! И Ропотамо е със зелени води. И Камчия. Това не знам коя река е, Резовска ли е, но просто и тя е с такива зелени води, вероятно защото тече спокойно и е близо до устието си.

# 361
  • София
Не е блато! И Ропотамо е със зелени води. И Камчия. Това не знам коя река е, Резовска ли е, но просто и тя е с такива зелени води, вероятно защото тече спокойно и е близо до устието си.
Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.
Преди плаж Силистар си е точно блато.

# 362
Втория сезон се е развивал почти да Ахтопол. Вероятно е Резовска. Камчия не е - тя е много по на север.

плаж Силистар е много хубава дестинация и съвсем не е блато https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6+%D1%81% … ii=hJ1fu854qGq8NM

ето как изглежда едно блато https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=%D0 … rc=hBChVI9Fl1M8UM

Да не говорим, че и мирише зловонно, а на Силистар ходят толкова хора.

# 363
Река Караагач

# 364
  • София
Думата преди се вижда и чете.

# 365
  • София
Със сигурност не са само джанки. Никога няма да рискуват здравето им до такава степен. Карайте вие само на джанки 5 дена и после на състезание. Ще колабират половината. Дават им се минимални дажби, колкото да имат някаква енергия и да няма риск.

# 366
  • ВАРНА
Кога ще е в крайна сметка коментарното студио? 

# 367
Ама и такова ли ще има?
Astonished

# 368
  • ВАРНА
Миналата година имаше всеки петък от 22 часа с Г.Милков и В.Джеферович -  след първата седмица....сега пълна мъгла!

# 369
Ами всъщност има вероятност “съпругът“ на Издаващата тайни да е от  друг отбор, прекарал “речно“ битуване в някоя следваща седмица... Иначе тия “визитки“ на участниците все едно са писани от случайни минувачи - “Ти какво работиш? Модел? Добрееее... Значи си смел, умен, търпелив.... А ти какъв си искал да станеш като малък? Пилот? Значи пишем “сериозен, аналитичен, улегнал...“ Май никой не отговаря на описанието в началото.

# 370
Бяхме в Царево в края на август и видяхме съоръженията над Попския плаж. Имаше и линейка отстрани. Така че явно и там са снимали. Иначе в района е пълно със смокини, но те са изолирани в някаква местност, където може би наистина няма нищо.

# 371
т.е. Китенска река.
Ехеее, колко сме минавали над реката. На млади години бяхме къмпингари на къмпинг "Юг".

Мръсни, мръсни, а на Станимира косата чиста и къдравка.

След битките, вероятно минават баня, тоалет, преобличат се и с бусчетата по дестинациите.Wink Винаги "пристигат" по тъмно със сменени екипи.

# 372
  • SF
Миналата година имаше всеки петък от 22 часа с Г.Милков и В.Джеферович -  след първата седмица....сега пълна мъгла!

На мене пък това коментарно студио изобщо не ми липсва. Бях забравила, че го има даже. А в началото имаше едно с Маги, Ваня Щерева - на всяка манджа и мерудия, Милков и Джаферович. Изобщо не ми трябва някакви хора да ми казват кой е по-бърз, по-умен и да ми припомнят стари кадри, които съм гледала предишния ден или дори същия.

Защо не са на плаж тази година, а в гората?
Иначе къщичката на фермата наистина изглежда много романтично и приятно. Ако човек се настрои, може много добре да си изкара на такова място. Не се грижат за животни по цял ден. Мисля, че имаше кадър, на който се видя старата барака на Белото Митре от миналата година. Сега е по-добре измислено. Онова там приличаше на нищо.

# 373
Дървените философи как нападнахте жената 😁

Аз имам познат, който бе вътре в шоуто. Във визитката си е казал, че е от един от двата големи града с България, но реално е от гр. Девин. Майка му има малък магазин в самия град.

От отбора на Рибарите е, хайде гадайте сега.

И както казах по-горе, само вода им дават. Помагат им с други неща обаче.

# 374
Абсурд е да ги оставят без храна , само на джанки.Миналата година имаше снимки от бутилки вино,консерви и опаковки от вафли на плажа,там където живееше съответното племе.Сигурна съм,че и сега им дават дажба.Виждат ми се отслабнали,но това е нормално - извадени са от зоната си на кофорт.
   Миди там няма,също и раци,поне от това,което дават в кадър.За да има речни раци трябва бистра вода,течаща.Те затова са по камънаците.И се ловят по тъмно,като им светиш с фенер.Знам,защото с ММ и децата ходим и за риба и за раци.
    И в реката морски дарове няма,Лорде.
   Можеха да си хванат риба,даваха как скача.НО си трябва упоритост и чакане.Сигурно яде нощем,защото денем с това движение на екипа се плаши.
    Ивана се провъзгласи за принцесата на форума.Айде,чак пък толкоз претенции!!!
   Драмата със сестрите ме просълзи отначало,защото имам сестра и страшно много я обичам.Но също така мисля,че Катето нещо не е на център.

Общи условия

Активация на акаунт