💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 999
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 345
Много мъже се правят на мъченици пред приятелки, майки и прочие, за да "блеснат". Един вид - виж какви кански мъки мога да изтърпя, аз съм герой. Повечето жени нормално си падат по герои, а не по мухльовци.

П.С. не знаеш и какви са отношенията му с жена му, нито каква е тя като характер. Ако жена му е тип "клю-клю" а за издаване на вътрешна информация трябва да плати 20 000 лева ще я излъже и още как.

# 346
пълен абсурд е да гладуват на реката. Повечето от тия хора, да не кажа всички си им личи, че дори никога не са спали на палатка.  Това го казвам като човек, който е къмпингувал много пъти. За тоя формат се избират мъже и жени преди всичко с добра физика и външен вид  и да могат да плуват криво ляво. Повечето дори не го и правят правилно. Освен това да имат голямо его, самочувствие и увереност. Това последното е съвсем логично за да могат да се справят с игрите.

Никой там не може да издържи без храна и постоянна помощ на тая река. Мъжете не са такъв тип хора, а пък жените изобщо не ги коментирам

... но силно се съмнявам да е първо , второ и трето. Държат ги на някакви много минимални дажби, да си гладуват все пак ... нормално е

# 347
По принцип много е субективна думата "гладувам".
за някой който на ден набива пет-шест пържоли на ден, ако му дадеш да яде ябълки и кисели млека това е гладуване. Докато за децата  в Судан е пиршество. Ако тези хора са свикнали на лукс, всичко което не е лукс ще им се види глад. докато всъщност със седем -осем ябълки или  половин килограм орехи човек може да се поддържа цял ден.

# 348
  • София
Преди години, 15 или даже повече, имаше едно риалити за оцеляване, май американско. Не помня как се казваше, вероятно е бил първия подобен формат... Та там беше каквото, както си го направиш или уловиш, спиш само до реката и това е. Битките бяха феноменални, хората отслабваха пред очите ми, мръсни, брадясали... Спомням си само последните двама участници, млад мъж, сочен за фаворит още от началото и една дребна, слабичка жена на 40+, ако не беше и 50г. С часове стояха на една греда във водата, докато момчето не издържа накрая и тя спечели играта. Камери 24/7, битки, воля, без излишни драми и тъпотии... Беше толкова истинско! Такова нещо ми се гледа 💯👍

# 349
Това не е ли американският "Сървайвър"?

П.С. затъжих се за предавания като "Форт Бояр" и "Страх". колко по-истински бяха! В "Страх" трябваше да минеш едно водно препятствие, едно препятствие в което ядеш гадости и едно препятствие свързано с  пазене на равновесие. И нямаше сълзливи драми.

# 350
При две голи твърдения, търсим логиката. И лично на мен, по- логично ми се струва да има някаква минимална дажба, защото престоят там няма краен срок и могат да им навредят на здравето. То е достатъчно гадно да спиш на открито, без никакъв багажни удобства , за да ги оставят напълно гладни в истинския смисъл на думата.
Иначе си мислех, че рибарите  се оказаха прецакани като не са на номинация. Другите поне взеха грошове,с които май може да се купува храна, макар че не стана ясно кога и как точно става това.

Защо да не са на номинация ? Миналата седмица и трита отбора участваха за номинации ?

Имам предвид, че не участваха в битките за спасяване (елиминация) и така бяха лишени от възможността да спечелят някакви пари.

# 351
Сега и на мен ми се гледа такова нещо,  а не пародията наречена " Игри на волята".

# 352
  • София
Това не е ли американският "Сървайвър"?

П.С. затъжих се за предавания като "Форт Бояр" и "Страх". колко по-истински бяха. В "Страх" трябваше да минеш едно водно препятствие, едно препятствие в което ядеш гадости и едно препятствие свързано с  пазене на равновесие.

А, точно! Избяга ми думата 😃

# 353
@Polikseni

Грошовете са индивидуална награда за участник. Как ще се разпорежда с тях зависи само от притежателя им - дали за собствено благо или за племето. Неучастието в индивидуалните битки е супер за племето, защото по този начин се гарантира неприкосновеност на членовете му за още една седмица.
Друг е въпроса дали с отстраняване на едно или две слаби звена самото племе няма да стане по-силно.

# 354
Аз съм гледал  първите американски сървайвъри. победителят беше отслабнал  с 12-13 килограма, там всичко бе много по-истинско. Имаха ограничения да не напускат за повече от 10-15 минути кампуса около колибата, освен когато са на състезание.
А мелодрамите бяха много по-малко. тук Тупарев вкарва Биг Брадър елемент. Допускам, че някой консултант му е обяснил в началото какво е Игри на волята, затова все пък първият сезон бе приличен, а той си е казал "абе аз що ги слушам, ще взема да го побългаря"

С грошовете ще може да се купува храна и имунитет, т.е. очаквам да станат важни във втория етап от състезанието. тогава ако някой има много грошове бързо ще стане лидер.

# 355
Аз пък не мога да повярвам, че не могат да си намерят нищо друго за ядене освен джанки. По-скоро си мисля, че не ги пускат да се отдалечават много. Явно нямат право да напускат определен периметър. В такъв случай е логично да им дават някаква храна, след като ги лишават от възможността сами да си я осигурят.

# 356
Това за джанките ми се вижда пресилено. Първо не може да няма други плодове - например сливи. Второ в реката има морски дарове. Хубаво не могат да си наловят риба, ами миди толкоз ли не могат да си наловят? Раци има! да не говорим, че растат и гъби., и т.н. Приемам че нямат пържоли, пиле, бифтеци, яйца, сирене, кашкавал, олио, подправки, хляб - това все пък е лукс. Но едва ли съвсем нищо нямат, освен джанките. М---у му Mask огън да запалят, да съберат миди и да ги изпекат - все нещо имат освен джанките.

# 357
  • София
Аз съм гледал  първите американски сървайвъри. победителят беше отслабнал  с 12-13 килограма, там всичко бе много по-истинско. Имаха ограничения да не напускат за повече от 10-15 минути кампуса около колибата, освен когато са на състезание.
А мелодрамите бяха много по-малко. тук Тупарев вкарва Биг Брадър елемент. Допускам, че някой консултант му е обяснил в началото какво е Игри на волята, затова все пък първият сезон бе приличен, а той си е казал "абе аз що ги слушам, ще взема да го побългаря"

Аз не съм гледала първия сезон, вероятно и този нямаше да гледам, ако не беше голямото дете, хах. Ще потърпя още малко, ако няма развитие, ще е довиждане.

P.S. Имам един отрязък пропуск в гледането, да не би тогава да са уловили някоя риба все пак? Не мога да повярвам, че за толкова време никой не е хванал поне една риба! Нали имат куки и корда!? Аз, ако съм зверски гладна, ще седя цял ден при реката, докато не хвана нещо, а няма да се оплаквам нон стоп как джанките ми прецакват стомаха...

# 358
  • София
Гъби хей така си береш и ядеш Stuck Out Tongue Closed Eyes а в блатото е мида до мида, че и раците са там Simple Smile))))

# 359
някои гъби нямат двойници. Или челадинките или масловките. Аз не съм гъбар , но в семейството ми има гъбари. Ако ще ходиш на такива състезания се подготвяш. Досега говорехме за реката. В реката  миди има. Освен тоав е абсурд джанките са единствените плодове през този сезон.
В миналия сезон Георгиус влизаше навътре в морето, (на десетина метра) за да лови разни раци, костенурки и пр.  и ги удряше с един камък.

Ники постави въдицата, заряза я, не гледаше дали кълве и когато след два часа дойде и изрева, че няма риба и някоя от жените му направи забележка, че не е сложил червей се фръцна, че няма да търси червеи. Въдица без стръв, въдица без рибар, рибата няма как да се хване сама. Тоя модел, как не се е научил на търпение покрай моделството? нали снимки му правят те продължават с часове.  Значи и риба  трябва да може да лови.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:53 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт