💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 009
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 330
И на мен ми стана интересно кой е мъжът й , след като заявява, че наистина са само джанки Grinning  ако не иска да отговаря , не е трябвало да пуска бомбата...

# 331
Вероятността, обаче, зад кадър да не са много честни със зрителите, е доста по-голяма от това да казват и показват всичко както си е 1:1. Като знаем кой го прави това предаване, не вярвам един да има, който да им вярва на всяка дума 100%

# 332
То по пътя на логиката не е толкова трудно да се сети човек. Те са четирима мъже, изключвам Николай (той май си каза, че е ерген), остават още трима.  но това не е важното.
както казах имаме едно голо твърдение - че  не са са гладували - срещу друго голо твърдение - че са гладували.
Тук не е важно кой е мъжът й, а дали сме готови да вярваме на някое от двете твърдения просто от добра воля. За мен целият спор е безсмислен.  Окей, готов съм да приема че са гладували гладували, но ако това е така те самите определено имат вина -  могли са да си наловят риба, ако бяха проявили повече желание и кадърност. Освен това ако не бяха направили толкова грешки в гребането, и после в копането можеха да са втори и тогава нямаше да гладуват, т.е. проблема не е само физически, а това че нито са колектив, нито могат да мислят тактически.

# 333
Бе то много лесно изглежда отстрани да си Беър Грилс, ама се оказва, че не е точно така... Та риба не се лови толкова лесно и от рибари с такъми, и всякакви рибешки залъгалки, та с гола кука, или импровизирано копие - съвсем.

А някой карал ли е на джанки и вода поне един ден, защото аз съм. Много ще е цветно да обяснявам какво се случва с храносмилателния тракт. А 5 дни така, направо ще е смъртоносно.

# 334
Ами извинявай обаче има толкова рибарски предавания вече...Аз също съм ловил риба.  за толкоз време една мрежичка тип "телевизорче" да бяха оплели 5-6 цаци или оклейки щяха да хванат. Да не говорим, че една риба може и с кошове да се лови. Разполагаш кошовете по течението и чакаш.
А нежеланието им да сложат поне един червей за стръв е уникално. навремето мой познат с  най-обикновена въдица си хвана една голяма риба  на Велека,  обаче стоя пет-шест часа. Не съм казал, че е лесно, но тя рибата няма да се хване само като лежиш до въдица на която не си сложил захранка.

# 335
Сега като казахте за гребането, то вчера голям смях беше , така не съм се смяла скоро. То бива , бива , ама да не можеш да мръднеш напред с кануто , а да се въртиш в кръг и то от 2ма мъже ... смях !

# 336
Е, тия хора като са гледали предавания за оцеляване, защото съм сигурна че специално са се "подготвяли" с гледането на такива, смяташ ли, че могат да оцеляват?! Аз като ги гледам са гола вода и кал в ушите...
И основната причина не е, че ако опитат, няма да могат, а е че ги мързи та ги боли гъз@!

# 337
Приемам, че никой от тях не е гребал (въпреки че разума предполага като отиваш в предаване тип "оцеляване" да направиш "сухи тренировки"). мамка му, като виждаш че не става да гребете в двете посоки, не се ли сещате, че трябва да гребате или ляво-ляво, или дясно-дясно, а не единият ляво, другият дясно. Кануто не е лодка. Наблюдавай малко околните.
А тоя пилота, е уникален пилот - без координация и ориентация, не знае кое е ляво и дясно.

# 338
Не казвайте че психолозите са зле, те са най-добре от целия екип май! Такава подборка на лузъри за Рибарите, не е късметлийска. Добре са ги преценили всичките до един.

# 339
Приемам, че никой от тях не е гребал (въпреки че разума предполага като отиваш в предаване тип "оцеляване" да направиш "сухи тренировки"). мамка му, като виждаш че не става да гребете в двете посоки, не се ли сещате, че трябва да гребате или ляво-ляво, или дясно-дясно, а не единият ляво, другият дясно. Кануто не е лодка. Наблюдавай малко околните.
А тоя пилота, е уникален пилот - без координация и ориентация, не знае кое е ляво и дясно.
Направо да те е страх да знаеш , че си се качил на неговия самолет . Grinning

Сега се сетих , че в предния сезон пак имаше някаква издънка , но не помня точно каква.  Май Стоянчо нещо се беше изложил в морето. Нещо наобратно беше направил .

# 340
При две голи твърдения, търсим логиката. И лично на мен, по- логично ми се струва да има някаква минимална дажба, защото престоят там няма краен срок и могат да им навредят на здравето. То е достатъчно гадно да спиш на открито, без никакъв багажни удобства , за да ги оставят напълно гладни в истинския смисъл на думата.
Иначе си мислех, че рибарите  се оказаха прецакани като не са на номинация. Другите поне взеха грошове,с които май може да се купува храна, макар че не стана ясно кога и как точно става това.

# 341
За съжаление много често логиката отсъства на подобни места. Или както казваше героят на една книга, на Павел Вежинов.
"те нашите хора са такива....бамбашка работа...убие човек и после му се приядат кюфтета...ти не търси логика"

# 342
При две голи твърдения, търсим логиката. И лично на мен, по- логично ми се струва да има някаква минимална дажба, защото престоят там няма краен срок и могат да им навредят на здравето. То е достатъчно гадно да спиш на открито, без никакъв багажни удобства , за да ги оставят напълно гладни в истинския смисъл на думата.
Иначе си мислех, че рибарите  се оказаха прецакани като не са на номинация. Другите поне взеха грошове,с които май може да се купува храна, макар че не стана ясно кога и как точно става това.

Защо да не са на номинация ? Миналата седмица и трита отбора участваха за номинации ?

# 343
Значи има и още нещо. Потребителката която се изказа вероятно си вярва на всяка дума. Друг е въпросът дали нейният мъж й е казал стопроцентовата истина. първо той подписва договор да не разгласява информация, второ винаги може да се е изхвърлил "знаеш ли как гладувахме" за да се направи на мъченик и герой в нейните очи. Проблемът е, че никой от нас няма как да провери, затова тук само на лична преценка е всичко. Пак казвам, склонен съм да приема, че са гладували, но ако е така - вината си е тяхна. Да си бяха спечелили битките, (и най-вече първата) нямаше да гладуват.

# 344
Значи има и още нещо. Потребителката която се изказа вероятно си вярва на всяка дума. Друг е въпросът дали нейният мъж й е казал стопроцентовата истина. първо той подписва договор да не разгласява информация, второ винаги може да се е изхвърлил "знаеш ли как гладувахме" за да се направи на мъченик и герой в нейните очи. Проблемът е, че никой от нас няма как да провери, затова тук само на лична преценка е всичко.
Ееееееее това вече излиза извън разбиранията ми в отношенията между мъж и жена в библейския смисъл - семейство. Да се изхвърля за такива неща, да крие подробности от участието си в една игра, това вече е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт