💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 034
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 315
И сега... кое е вярното?

# 316
Относно "глада" , на обитаващите реката им се дава 3 пъти на ден порцион :
 Закуска(кифли;баници)
 Обяд(сандвичи)
 Вечеря (порцион манджа в алуминиеви затоплени,запечатани тарелки)
Вода в малки бутилки на корем

Всичко се изхвърля в кофи за да "няма улики", когато се снимат дневните интервюта!  

Да, не е на корем , както в резиденцията!
Да, не е разнообразна както във фермата /мляко ;яйца;зеленчуци/
НО, НЕ ГЛАДУВАТ !!!

Това е за да имат стимул да се състезават, за по хубавото място !
А кифли като оная с пиргите...но комент, влезнала да си популяризира , салона за красота!

Много се ядосвам на подобни коментари.
Мъжа ми беше вътре и повярвайте ми - беше само на джанки.

# 317
Още като казваха колко много им се ядял шоколад (тези на реката), ми стана ясно, че явно ядат, защото на гладен човек последното, което ще му се яде е шоколад.

# 318
  • SF
Да бе да!
Сега съм гладна. Ако имам солети, шоколад или ябълка, познай какво ще си взема! Simple Smile

# 319
Скрит текст:

Закуска(кифли;баници)
 Обяд(сандвичи)

Всичко се изхвърля в кофи за да "няма улики", когато се снимат дневните интервюта! 

НО, НЕ ГЛАДУВАТ !!!

А кифли като оная с пиргите...но комент, влезнала да си популяризира , салона за красота!

Кой е мъжът ти?
Много ми е трудно да повярвам на "повярвайте ми"...

# 320
Скрит текст:
 Закуска(кифли;баници)
 Обяд(сандвичи)

НО, НЕ ГЛАДУВАТ !!!

[/spoiler]

Айде сега почна се, кой е мъжа ти ѝ нали знаеш , че е подписал договор че дължи неустойка , ако изнася инфо от кухнята Wink

# 321
Във форума всеки може да всеки. Дори и да каже кой е мъжът й, няма как от продукцията да докажат, че информацията е изтекла точно от нея. Ние пък няма как да знаем дали не лъже. Тук не сме МВР да проверяваме кой - кой е.
В този смисъл такива въпроси са наистина излишни.

# 322
Скрит текст:
 Закуска(кифли;баници)
 Обяд(сандвичи)

НО, НЕ ГЛАДУВАТ !!!

[/spoiler]

Айде сега почна се, кой е мъжа ти ѝ нали знаеш , че е подписал договор че дължи неустойка , ако изнася инфо от кухнята Wink

То не е тайна - глад и мизерия си е на реката. Но е излишно да влизам в безмислени спорове.
Хубав ден и приятно гледане!

# 323
  • SF
Е... дойде, пусна бомбата и сега "приятно гледане!"
Ами приятно гледане и на теб!
Едва ли си очаквала, че като кажеш "мъжът ми беше вътре", никой нищо нямаше да те попита. Като не си готова да отговориш въпросите, защо сама се набута в тях?
Аз пък знам кой е мъжът ти, защото бях в съседното племе!

# 324
Във форума всеки може да всеки. Дори и да каже кой е мъжът й, няма как от продукцията да докажат, че информацията е изтекла точно от нея. Ние пък няма как да знаем дали не лъже. Тук не сме МВР да проверяваме кой - кой е.
Значи, не може да се появиш и да кажеш нещо от личен опит и да си траеш кой си! Аз лична карта не и искам, но съответно не и ѝ вярвам. Може всеки да го каже.

То не е тайна - глад и мизерия си е на реката. Но е излишно да влизам в безмислени спорове.
Хубав ден и приятно гледане!
Да бе, не е тайна, разбира се! Показват 24/7 какво се прави на реката и ние сме убедени, че ядат само джанки. Като знам екипа, който спретва шоуто как блести с "честност"...

# 325
Е... дойде, пусна бомбата и сега "приятно гледане!"
Ами приятно гледане и на теб!
Едва ли си очаквала, че като кажеш "мъжът ми беше вътре", никой нищо нямаше да те попита. Като не си готова да отговориш въпросите, защо сама се набута в тях?
Аз пък знам кой е мъжът ти, защото бях в съседното племе!

Не крия нищо, просто се ядосах на това, което беше написано какво им е давано да се яде.
Щом си от другото племе знаеш какво е било.

# 326
Не че нещо,но ако са пет-шест дни САМО на джанки и вода цялата им територия щеше да е минирана многократно от всеки един от тях. Така че не ги държат гладни със сигурност.

# 327
  • Sunshine state
Аз пък като да не повярваш наистина смятам, че карат на джанки. Много отслабнали ми се виждат и действително изтерзани. 🤷🏼♀
Димитър си вкара голям автогол с Ивана. Сега да помисли малко с горната глава, че ще излезе лошият в страшния филм.

# 328
Поредната мистерия сега - кой е мъжът на Victoria__ Sunglasses

Аз предполагам Иван Дракона, защото рибарите май до обединението на племената ще си стоят на реката.

# 329
Значи, не може да се появиш и да кажеш нещо от личен опит и да си траеш кой си! Аз лична карта не и искам, но съответно не и ѝ вярвам. Може всеки да го каже.
Не става дума за траене. Става дума за следното .сега например казва "Мъжът ми е Дракона" - като хипотеза (Ники май е ерген). Първо  - ще й повярваш на голата дума? или може би ще искаш от нея да доказва чия съпруга е? - и така не върви. Целият диалог по тази точка е абсурден. А ако не й вярваш, на гола дума, чия съпруга е, разговора става безпредметен.
Иначе съм съгласен, глупаво бе да хвърля бомбата, без да има реални доказателства за твърденията си, но то и тези които твърдят обратното  - че са яли участниците - също хвърлят бомба без доказателства. Затова казвам, че целият разговор е абсурден.

Общи условия

Активация на акаунт