💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 048
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 300
@ Bengun Не мисля, че можеш да казваш "не" на мисии, наложени ти от продукцията. Щом слагаш подпис, че участваш си даваш г---а с извинение, и могат да правят с теб каквото пожелаят.
Иначе е много тъпо, че изкуствено създават драми в предаване, което се предполага, да е преди всичко спортно.
Ако исках Биг Брадър  щях да гледам Биг Брадър.

@ Alba rosa Ники  може да е скица, ако го гледаш отстрани. Ако трябва да живееш отстрани с такъв човек, който първо хленчи и се оправдава, че само поради глад не бил победил (като в първата мисия не е бил гладен) и който не ти дава да говориш,  и ти вика няма да мислиш така. Аз вероятно щях да се сбия с него, дори да ми коства изключването. По неговата логика славяните първия сезон не трябваше да печелят, а прабългарите които в началото печелеха териториалните битки трябваше да са финалисти. Видяхме, че не стана баш така. Прабългарите първи си заминаха.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 12:52 от Лорд Сняг

# 301
  • Sofia
Каква е драмата между Митьо и Иванка довечера ?

# 302
Довечера ще стане ясно. Драмата е между тях двамата и останалите, не между двамата. По-скоро двамата сплитат някаква кошничка и се гласят да насадят другите на някакви пачи яйца, ама те пък не искат, та ще стане разправия.

# 303
Относно "глада" , на обитаващите реката им се дава 3 пъти на ден порцион :
 Закуска(кифли;баници)
 Обяд(сандвичи)
 Вечеря (порцион манджа в алуминиеви затоплени,запечатани тарелки)
Вода в малки бутилки на корем

Всичко се изхвърля в кофи за да "няма улики", когато се снимат дневните интервюта!  

Да, не е на корем , както в резиденцията!
Да, не е разнообразна както във фермата /мляко ;яйца;зеленчуци/
НО, НЕ ГЛАДУВАТ !!!

Това е за да имат стимул да се състезават, за по хубавото място !
А кифли като оная с пиргите...но комент, влезнала да си популяризира , салона за красота!

# 304
Пет дена крадене на яйца явно ще се гледа Joy Как пък не ѝ казаха да грабне някоя коза или кокошка и да я заведе на арената.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:38 от Telesilla

# 305
И с толкова храна ореваха света!!! Че и по 3 кила свалили! Аз ако ям толкова, ще кача 5, няма да сваля.

# 306
Ако е така, както казва Pinko, доста стабилно ги хранят даже. Че аз и без да съм на реката, на ден изяждам по-малко от изброеното. Ма пусто не слабея, бе ...явно са ми малко упражненията. Satisfied
Но колкото и да ги хранят, това да не спиш на удобно и да няма къде да се измиеш, камо ли изкъпеш, мен лично би ме съсипало, ако е за повече от ден. Но затова и съм само зрител.

# 307
Аз почти не мога без сладки неща. Така че донякъде разбирам мъката им.

# 308
  • SF
Аз също съм убедена, че не са на джанки само.
Мрънкат по сценарий, от скука и понеже нищо не правят, само лежат и огладняват допълнително.
Понякога ние нямаме време да ядем от бързане и работа. Останем ли вкъщи без ангажименти, гавата често е в хладилника.

# 309
И аз не вярвах чак толкова гладни да ги оставят, нали на някой може да му прилошее все пак.  Наистина обаче трябва да са в значително по-тежки условия от останалитв, за да са по- мотивирани. Но честно казано, не виждам как с тоя състав ще се измъкнат от реката. Супер слаби са, от мъжете ни един не става, макар че са цели 4 парчета, два с претенции за ' цепеняци' . При жените същата работа - Мая и Катя имат потенциал, но не могат да се сравняват с другите отбори според мен.

# 310
Да ядеш баници и сандвичи, и такъв рев че си гладен!!!
 Аз с една трахана сутрин, два кроасана на обед и едно кисело мляко и няколко сливи или орехи  вечер се наяждам за цял ден.
Пък като трябва - ще си легнат малко по-рано и няма да са с гладни стомаси на заспиване, а сутрин ще потърпят час-два. Да не говорим, че винаги могат да си хванат риба. От техния вопъл човек ще реши, че са на умиране.
Освен това явно никаква работа нямат. АЗ като имам спешна работа, съвсем забравям да обядвам от напрежение.
Да се хванат да  свършат нещо, веднага ще им мине гладът.

# 311
Само вода им дават Wink

# 312
Аз с  две баници  мога половин ден да изкарам. Та нали в тях имам мазнина. Ако ям две банички към 14.00 часа, до към  21- 22 ч. вечерта мога и да не ям., а те ядат баница и сандвич и реват, че са гладни. сигурно за да са сити, им трябват нонстоп пържоли.

# 313
  • Sofia
Не знам дали и какво ядат,но някои от тях изглеждат доста отслабнали.  Христа е направо станала кожа и кости.

# 314
Мъжете ако са на хранителен режим и се тъпчат с протеини и с меса е разбираемо, че са отслабнали.  Жените сигурно редовно ходят на фитнес, за да изглеждат добре. Но  дори съвсем нищо да не им даваха те имат възможност да си наловят риба.

Общи условия

Активация на акаунт