💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 690
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 525
Липсва ми Георгиус...няма кой да проповядва братска любов.

# 526
При траките също  имаше издънки в лицето на Илиян и Сандо, обаче бяха една-две.  Да, там не можеха да направят колектив, но поне направиха фракции,  там беше силният Добрин и Наско с пъзелите, а и близначките си ги биваше. Този път при рибарите няма никой освен Мая.

Скандалът с жълтите е ужасно нагласен, никой нормален човек не се засята от такива глупости, а и той дори не се оставяше да му обяснят.

На мен ми липсва Добрин, да проповядва как не трябва да ядем риби, защото измират и после да  ги яде Joy

# 527
Направо изглежда дебилен, ама и останалите са неадекватни- Катя, фризьорката, Николай...

# 528
Забелязах, че на Йоанна често не ѝ достигаше въздух и Тодор я задържаше често да не падне. Всъщност ловците много добре се подредиха. Двамата мъже бяха в двата края, а най-стабилната жена, тоест Ваня, в средата.

# 529
Е, как сега Йоана ще каже че Тодор е проявявал сексизъм спрямо нея. Ивайло като го погледна все се сещам за Сандо от траките. Същият ръст, по същият начин е хилав, същата гола глава, същата дебилност, същата самовлюбеност, същото цупене "другите не ме разбират".  Оня се оказа баскетболист,  точно колкото тоя се оказа пилот. И точно пък при "зелените" - убеден съм, че е умишлен ефект. На Сандо му вкараха близначките, за да се дразнят, а на този са вкарали Екатерина и тя играе със сестра си.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:46 от Лорд Сняг

# 530
  • Варна
Липсва ми Георгиус...няма кой да проповядва братска любов.

Аааа, сакън! Като ти липсва, гледай си го в не помня коя реклама беше, развял Рапунцелова грива...Joy

Ивайло, чисто визуално в лице, е по-бузест Сандьо. Имат прилика според мен.

# 531
Какво стана с яйчицата ? Simple Smile))

# 532
Е, каквото се очакваше. откраднаха ги. То бе великата конспирация, как пък един не погледна в тази посока.

# 533
Е, каквото се очакваше. откраднаха ги. То бе великата конспирация, как пък един не погледна в тази посока.

А след това? Доколкото видях, Йоанна ги заряза на пясъка.

# 534
  • София
Дано утре загубят жълтите, все по-неприятни ми стават заради определени хора. Ловците са с класа над останалите и не е Ок, за втора поредна седмица да пращат дуелисти.

# 535
Има си и миротворец, Акександър от сините, но за жалост рядко влаза в кадър.

# 536
Много ми е показателна ситуацията при жътварите. Любомир си каза какво мисли, забеляза игричките на Ивана, защити момичето, а останалите скочиха срещу него и момичето. За страничния наблюдател Ивана е ясна, както и връзката на Вайс и Симона. Понякога, когато всички са срещу нас, не е задължително ние да сме "в грешка". Същата работа и с двете мили сестрички - много не се различават в характера си. Докато Екатерина явно си влиза в сблъсък с неприятните й хора, Йоана действа подмолно. Йоанка първо я настрои срещу Тошко, а после - недей... От такива хора хаир няма, каквото и да завърши, ще има да си патят хората, с които ще работи.

Поправям се: имах предвид Сюзън, вместо Симона. Не съм им запомнила имената.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 16:03 от Анонимен

# 537
Удивен съм как някой може да съди за моя характер, без да ме познава! Щом съм казал, че няма да го изгледам, значи няма да го изгледам.  Този го загледах, защото се надявах да са оправили простотите от първия- неясните правила и слабия кастинг. Вместо това са задълбали в тази посока. Едно от нещата на които се удивлявах миналия сезон бе как може да има хора, които не могат да плуват, при положение, че състезанията са на плажа.

Фактите говорят.Няма какво да се съди.Причини да се загледаш и в третият сезон ще се намерят някакви;)Не мога да разбера,  защо се заричаш.Гледай си го,  никой не те кара да се заричаш.

# 538

А след това? Доколкото видях, Йоанна ги заряза на пясъка.

Обявиха, че е станала смяната, но не ни ги показаха.
За съжаление Александър няма да помири никого, преди да си отиде поне единият от двамата играчи Екатерина или Ивайло. Там конфликтът е много голям. Принципно Ивайло вреди повече на племето, защото хем е некадърен, хем е самовлюбен, но Екатерина с наглото си държане, ехидната си усмивка и истериите си, настройва всички срещу себе си.  Няма спорт в света, за който да не се иска здрава психика, а ако е колективен - двойно повече. А липсата на комуникативност и в същото време - на смирение -  определено не й помага.

@Biglubo - там е работата, че няма факти. Сезонът не е завършил, за да можеш да съдиш, дали съм нарушил обещанието си да не го гледам целия. Както казах, гледам първите седмици само от любопитство, колко ниско могат да паднат

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:59 от Лорд Сняг

# 539
Има си и миротворец, Акександър от сините, но за жалост рядко влаза в кадър.

Иван и Екатерина не спряха да се подиграват на Александър колко накриво стъпвал с краката си. Искам да ги бях видяла тях на негово място как щяха да се справят.

Общи условия

Активация на акаунт