💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 750
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! За пръв път пиша в темата, но иначе следя предаването от първи сезон. Тази година бях ужасена от каста, но вече и аз си мисля, че племената са си точно като предшествениците им от предния сезон. Силните, но самоизяждащите се заради голямото си его червени; на пръв поглед най-сплотените, но разделени на вътрешни лагери със задължителния женски плеймейт и мъжки мускулест елемент жълти; и тези, които нон стоп губят, гладуват, карат се и сякаш не ги бива за нищо обаче като нищо накрая ще останат мнозинство  - този път сини, а не зелени.
Беше ми мъка да гледам рибарите тази вечер. И не само тази де. Катя ми е много неприятна. Но е права, че мъжете им са крайно зле. Ловците ми харесват в игрите. Жълтите са ми най-антипатични заради Ивана може би.
Като цяло засега не симпатизирам на никой. Хора, които са ми неприятни, има доста.
А елементите на изненада със сестри и влюбени не ми се коментират въобще. Не вярвам да има някой, който да вярва, че Йоана незабелязано краде и предава яйца.

# 511
  • Испания
И Владислав се изказа неподготвен. Дуел!!!

# 512
Тоя Ивайло прекъсва други хора. И това е пилот?

Гледайте сега - част от хората коментират ситуацията, Екатерина гледа настрана, а Ивайло вярва че може да си играе сам.

# 513
Мале колко е прост тоя Ивайло! Клонинг на Сандо...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:48 от Анонимен

# 514
Ивайло си сипва сам за номинациите

# 515
Да номинират Екатерина и Ивайло, и дано този падне точно от нея.

# 516
Тоя пилот се шегува, нали? Нешлифован диамант?! 😂

# 517
Катя с тази ехидна усмивка не мога да я търпя.  Доводът "аз съм по-възрастен и ще ме слушаш" се прилага само от много ограничени хора.
Бедата е, че и другите хора в това племе са много зле.

# 518
Абе по тази поляна като ги гледам как се въргалят, по колко ли кърлежа си вадят на ден 😳

# 519
Утре ще има битка с плуване -супер Swimmer

# 520
Много изтърбушено племе са Рибарите, ама много! И прецакаха Мая като я вместиха при тия пълни некадърници.

# 521
Явно утре ще гледаме племенния съвет на рибарите. 😒

# 522
Да номинират Екатерина и Ивайло, и дано този падне точно от нея.

Не защо , нека Ивайло да остане, та като няма качество поне комедия да има.

# 523
  • Испания
Днес вече се убедих: Димитър не е изгорял от слънцето. Като побеснее, лицето му става червено. Когато през деня говореше с Ивана, беше напълно бял.

# 524
Това не е комедия, този човечец е трагедия...

Общи условия

Активация на акаунт