💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 769
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 495
Рибарите защо не сложиха Христа на мястото на един от мъжете? Не че щеше да има голяма разлика, ама все пак.

# 496
Сега поне ще ни покажат ли дали са се опекли яйцата?

# 497
  • Испания
Йоанна пък цял ден била в лекции.

# 498
Ивайло трябва да бъде номиниран, но това няма да оправи нещата при траките. Твърде много слаби играчи има там.

Лорд Сняг, ти продължаваш да гледаш предишния сезон с траки и зелени екипи.
Обаче и на мен леко ми напомнят на траките от миналия сезон

# 499
Дали тази трагедия при рибарите не е изначално.планирана от сценаристите? Комбинацията е просто ужасна, не може да е случайно.
Е, как ще е случайно?! Все пак екип е подбирал и разпределял участниците. На същия принцип са като миналата година - "хубави", "умни" и въздух под налягане.

# 500
Ивайло трябва да бъде номиниран, но това няма да оправи нещата при траките. Твърде много слаби играчи има там.

Лорд Сняг, ти продължаваш да гледаш предишния сезон с траки и зелени екипи.

аз условно съм ги кръстил за себе си пак, "прабългари", "траки", "славяни" . Същите типажи като хора и същите скандали. Ивайло е повторение на Алекс от траките, Тодор - повторение на Георги от прабългарите. И пак имаме сестри.

# 501
Аз не съм съгласна, че Тодор е като Георги от предния сезон. Поне засега не е показвал агресия и грубо отношение към жените. Да, закача се с тях, но няма нищо общо с онази чиста грубиянщина от предния сезон. По-скоро е комично. Какво ще е занапред, ще видим. Но засега момичетата по-скоро се чудят как да го предизвикат да избухне.

# 502
  • София
Какъв е този исмислен скандал, който започна Любомир? Никой не крещя на Джералдин, да, не ѝ помагаха, но не са я нападали. Фактът, че се разплака просто подкрепя тезата ми, че гимназист няма място в риалити шоу.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:39 от La Vikinga

# 503
агресия не показал, но показа една първобитна мачовщина и невъобразимо его, смесено с явен сексизъм. Далеч е от интелекта на Юлиян и дори Веселин, не разбира нищо от стратегия.

# 504
Любо от жълтите ми харесва!

# 505
Ма Любо се прецака сега

# 506
Джералдин има ужасен начин на говорене. И тя е специална принцеса, това е проблемът.

# 507
  • Испания
Любомир досега ми харесваше. Тази разправия няма никакъв смисъл.

# 508
Аз не мога да разбера откъде дойде тази нервност сред "жълтите". Те реално са ту първи, ту втори, би следвало да имат спокойствие.

# 509
Е, не, като стигнаха до дуела и съвсем ми се изясни Simple Smile) абсурд този измислен скандал да е спонтанен

Общи условия

Активация на акаунт