💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 690
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 540
  • Испания
както и връзката на Вайс и Симона.

Вайс и Симона?

# 541
Ивайло е голям "неможач", сигурен съм че ще е единия от играчите в дуела за оцеляване в петък. И според мен и там ще загуби.

# 542

Вайс и Симона?

Може би това е втората му приятелка. Още нищо не сме видели явно.

# 543
Екатерина настройва всички срещу себе си и после се чуди защо не  я  харесват. И на нея и на Ивайло им липсва самокритичност.

# 544
Липсва ми Георгиус...няма кой да проповядва братска любов.

Като каза Георгиус, наскоро беше публикувал видео в Инстаграм как вее проскубани пирги като кифла, паднах от смях Laughing

https://www.instagram.com/p/CEv9UVoB-Z1/

# 545
Ивайло не може да гребе, липсва му координация, а се провали и на силова игра, но също като Сандо  от първи сезон има супер самочувствие и вярва че искат да го изместят. Не е ясно от какво да го изместят, защото той не е лидер, но все пак да го изместят.
Екатерина има основен проблем - не може да разбере, че това е отборна игра. Трябва да си супер добър играч, за да си позволиш да се цепиш от колектива, защото иначе все ще си на номинации.
Този проблем  сега има и Тодор - и той не играе отборно -  но той може да си го позволи.

Ивайло пък не може съвсем нищо. Да му имам и самочувствието!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:12 от Лорд Сняг

# 546
  • Испания
Скрит текст:

Вайс и Симона?

Може би това е втората му приятелка. Още нищо не сме видели явно.

Убавец!

# 547
Лорд Сняг значи щом си се зарекал да не гледаш сезона,  можеш да го изгледаш до половината Wink)))

# 548
Няма ли да спрете да сравнявате,досадно става вече!? Всеки пост,голямо сравнение,голямо анализиране.Тези отбори са сега,другите минало!

# 549
Вайс ми е безинтересен като персонаж. Тъпичък ми идва, еднопластов.

# 550
Спирам да комуникирам със Супер Любо. Това е човек, който не разбира от дума.

@ krotik проблемът е че като държане са вкарали почти същите типажи хора. Специално при Ивайло сравнението е неминуема, той е като изваден клонинг на Сандо във всичко - външен вид, държане - каквото ти хрумне. Трудно е да не се прави сравнение.

# 551

Като каза Георгиус, наскоро беше публикувал видео в Инстаграм как вее проскубани пирги като кифла, паднах от смях Laughing

https://www.instagram.com/p/CEv9UVoB-Z1/

Ужас! Grinning Накрая има намигване и загадъчна, доволна усмивка 😂

# 552
Жалко:) Тъкмо щях да те питам каква цаца може да се хване в блатото:)Не се засягай лорде,  просто ми направи впечатление колко често коментираш,  за човек,  който няма да гледа предаването.Много сериозно го гледате това предаване.То си е жива комедия,  а вие се вживявате:)

# 553
  • Испания

Снимката е от тази вечер.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:23 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 554

@ krotik проблемът е че като държане са вкарали почти същите типажи хора. Специално при Ивайло сравнението е неминуема, той е като изваден клонинг на Сандо във всичко - външен вид, държане - каквото ти хрумне. Трудно е да не се прави сравнение.
Приеми поне,че има хора,който не са живели година със спомени за миналите играчи в детайли и няма да върнат за преразглеждане целия сезон.Трудно е да превърташ от 10 мнения,8.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт