💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 656
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 555
Лорд Сняг значи щом си се зарекал да не гледаш сезона,  можеш да го изгледаш до половината Wink)))
Стига, бе, Любо! Голяма драка си! Сега обяснение ли трябва да ти дава що гледа и колко гледа. Да не е подписал декларация, че няма да гледа, пък наднича. Като някоя жена се дракаш или точно като Антонио!

Екатерина е просто драка, от тия пияници, дето като си кръкнат се заяждат д всеки за всичко и ръчкат в търпението на другите, докато някъде не си изядат боя. Това, обаче, не ги отказва да се дърлят пак. Като Любо.

# 556
Лорд Сняг значи щом си се зарекал да не гледаш сезона,  можеш да го изгледаш до половината Wink)))
Стига, бе, Любо! Голяма драка си! Сега обяснение ли трябва да ти дава що гледа и колко гледа. Да не е подписал декларация, че няма да гледа, пък наднича. Като някоя жена се дракаш или точно като Антонио!

Екатерина е просто драка, от тия пияници, дето като си кръкнат се заяждат д всеки за всичко и ръчкат в търпението на другите, докато някъде не си изядат боя. Това, обаче, не ги отказва да се дърлят пак. Като Любо.

Спирам,  спирам:) Ако не беше се оправдавал,  щях да спра,  ама той от 9 кладенеца вода извади,  за да докаже как няма да гледа:)Нека си гледа човека.
 Извинявам се!

# 557

На мен ми липсва Добрин, да проповядва как не трябва да ядем риби, защото измират и после да  ги яде Joy
Те явно са по-големи природозащитници, щото даже не ги и ловят!

# 558
Оф, изгледах на Тарзан клипчето в инста! Тоя е такъв смешник върл, че няма равен! А посланието към проскубаната му метла, прочетохте ли: ''Аз съм влак, който носи тишина... Искаш да се качиш но не може да го чуеш!'' (копирано)
Моля, някой да ми го смели това, че съм руса.

# 559
  • София
На мен не ми пречат коментарите за участници от първия сезон, макар и да не правя такива често, ми е интересно да чета препратки, а и помня повечето от тях. Сега осъзнах, че не мога да се сетя кой беше първият изгонен и това ме навежда на мисълта, че другата година може би няма да се сетя и за Елена.

# 560
Оф, изгледах на Тарзан клипчето в инста! Тоя е такъв смешник върл, че няма равен! А посланието към проскубаната му метла, прочетохте ли: ''Аз съм влак, който носи тишина... Искаш да се качиш но не може да го чуеш!'' (копирано)

Титаните на мисълта само се цитират,  не се тълкуват;)

# 561
Май Гичка ли да беше?

# 562
  • Испания

Авторът на теЙзи мъдри мисли обявява на цял свят, че е помъдрял и си дава ясна сметка, че е въздух.

# 563
За тези, които искат още да се посмеят с Тарзан

нещо като танц с въртене на дупе Grin
https://www.instagram.com/p/B23xTzcFOjA/

сушене на пирги със сешоар Laughing
https://www.instagram.com/p/CADjJNbFPh5/

без коментар Mask
https://www.instagram.com/p/B5fZWr0lmRx/

# 564
  • София
На мен не ми пречат коментарите за участници от първия сезон, макар и да не правя такива често, ми е интересно да чета препратки, а и помня повечето от тях. Сега осъзнах, че не мога да се сетя кой беше първият изгонен и това ме навежда на мисълта, че другата година може би няма да се сетя и за Елена.
Мисля, че беше Анита, от червения отбор (Прабългари), първата отпаднала в миналия сезон.

# 565
  • София
Скрит текст:
Мисля, че беше Анита, от червения отбор (Прабългари), първата отпаднала в миналия сезон.
Благодаря. Веднага се сетих за участничката, като я спомена, но наистина съм забравила за отпадането ѝ в началото.

# 566
Да, да, точно Анита беше, после Гичка май.

# 567
Гледайте какво чета тук - .Йоанна е отговорна, подредена и с ясен план за бъдещето си, а сестра ѝ Екатерина е нейната пълна противоположност – артистична, хаотична и импулсивна.  https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/dve-sestri-ot-razlichni-plemena-meriat-sili-v-igri-na-voliata-video-2240431

Аз бих дал друго определение на Екатерина - с лабилна психика,нагло и саркастично държане , злобна, с ехидна усмивчица, липса на комуникация и на всякакво уважение към околните. Въобразява си, че е уникална, а не е нищо особено.

# 568
  • София
Анита, да. Феминистката, дето беше отишла да мачка и потиска мъжете и изхвърча първа. Спомням си, че Пламен се разрева за нея. Или май беше за Гичка по-късно, ее това леко ми се размива.
Общото и в двата сезона до тук е, че първия отпаднал участник е жена.

Интересно ми е този сезон дали пак ще са трима финалистите или ще са двама. Това знае ли се или ще чакаме до края, за да разберем? Че то при толкова много промени, не знам вече кое как ще е.

# 569
Боже, тоя Георгиус е изумително тъп! Как същество, което е превърнало всяка мозъчна гънка в мускулно влакно, борави с видеотехника!? Това е над възможностите на науката да бъде обяснено 😂 Защо това човече не се цани някъде за стриптийзьор, като душата му крещи колко много го иска?! Ама с тези къси краченца и не особено красив фейс, няма много шансове...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 10:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт