💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 997
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА
Мароканец ли е Вайс?
   Търсиш снощи в сънено състояние как му е името и нещо мерут ли си беше....голямо криене на първото име като на пишман гъзаря Николай....който всички и водещи и съотборници му викат Лазаринов....явно така е наредил да го изписват.

# 676
  • София
Вайс и на мен започва леко да не ми харесва. Крие се зад Сюзън и коалицията им. Но Любо не е глупав и бързо им разкри номерата. Без Митко и Ивана ще са много по-добре като племе.

# 677
Баща му е афганистанец.

# 678
Не ми хареса Сюзън, като се намеси в разправията вчера, прекъсваше другите, на края напусна вечерята демонстративно. Показа си рогата и тя.

# 679
Вчерашният "скандал" - може и да е бил режисиран, но нека не забравяме, че Димитър номинира Любо (ако не се лъжа) на първите им номинации. Може би просто ситуацията с Джералин е била допълнителен повод да се скарат и да си кажат някои неща.
Нямам търпение да си ходи дружката на принцесата.

# 680
Според мен скандала изобщо не трябваше да започва. Аз също бих станал за да не слушам как двама глупака спорят за глупости. И то - тъкмо на масата, където трябва да цари само мир и любов, защото човек като се храни ако  се депресира, това не може да не му окаже цялостно влияние на тялото и съответно - и на чревния тракт. Като толкова искат да си изясняват отношенията да изчакат другите да се навечерят и да разговарят един с друг.

# 681
Кой мислите, че ще номинира Димитър, освен Любо, жандармериста и Джери? Другите са от една коалиция, плюс това Вайс има два гласа.

# 682
Кой мислите, че ще номинира Димитър, освен Любо, жандармериста и Джери? Другите са от една коалиция, плюс това Вайс има два гласа.
Не забравяйте,че вече се номинират по двама души.Дори и тези 3 гласа може да са му достатъчни.

# 683
Между другото, когато Сюзън попита Джери "ти защо нищо не каза?", момичето много адекватно ѝ отговори "защото сме на вееря, след това щях да го извикам настрани и да му кажа". Сюзън не знаеше какво да отговори. Голяма лисица го играе.

# 684
  • София
Сюзън може и да ревнува от Джери.

# 685
Още преди яденето казаха , че се е усещало голямо напрежение в племето. А като има такова напрежение жените много обичат да използват агресивността на мъжете за да започнат кавгата

# 686
Добре де, Ивана след номинацията за Елена, не съм я чула да коментира някой от съотборниците си дори пред камерата. Какви води мъти? Тя е толкова самовлюбена, вълнуваща се от собственото "благоденствие". Димитър я харесва, а може и да е взаимно, дадоха ги заедно, но говореха някакви си техни неща.
Някак Любо се презастрахова с намеците за коалиция, която е възможно да се е оформила (може би знаят за Вайс и Сюзън), но може и да не е.

И принцесите ядат ли пържени филии? Smiley

# 687
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Екатерина сега да не вземе да набие Тошко.
Аааа, нееее, ще му прегризе гръкляна, ...даааа и на Ивайло също
Тази година чорбата е много яка.
Не им ли правят тестове за зависимости...все пак от екипа не си ли дават сметка, че участници като Екатерина по-скоро имат потребност от лечение, а не от участие в подобен формат. Тя явно е в период на алкохолна абстиненция. Вижда се, че е емоционално нестабилна, изнервена, с резки промени в настроението, изпада в състояние на свръх възбуда и раздразнителност, невъзможност да се контролира при изказ, гримасничи, насечен говор…все симптоми от ясни по ясни.
А тази руската патка не я дишам....не я разбирам какво казва, не че ще е нещо важно, но с дикцията е зле сигурно заради джуките....
Чудя се защо се правят на маймуни ...да се пипнеш леко - да, но да плашиш с визия, мИрси!

# 688
  • София
Вайс какво каза? Аз нищо не му разбрах :/

# 689
Не забравяйте,че вече се номинират по двама души.Дори и тези 3 гласа може да са му достатъчни.

При 8 гласа в племето 3 гласа са СИГУРНА номинация, независимо от разпределението на останалите гласове.

Общи условия

Активация на акаунт