💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 809
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 660
  • SF
Може и да сбърка Любо с повдигането на въпроса, може и да са го накарали да го повдигне.А може и да има други основания.Ние виждаме много малка част от това какво се случва.Явно Любо е забелязал, че се оформя една групичка в племето, и това не му харесва.Ясно му е, че при номинациите групичката ще гласува заедно и е нормално да се опита да направи нещо срещу това.Дали това беше начинът и дали се получи нещо е друг въпрос.А може би се опита да отвори очите на останалите, за да се обединят и те.

Накарали са го да го повдигне. Той затова и не получи отговор, а го овикаха. Племето си е обещало било да си казва всичко директно и на място. Но никой не е толкова глупав да го прави, включително и тези, които 10 пъти напомниха за това обещание.
Не, не е това начинът с "ти що не каза".
Но мнението е препратка към предишната дискусия - отборна игра ли е и симпатиите имат ли значение. Наградата ще вземе само един, но с помощта на отбор е по-лесно.

# 661
Димитър е "хитрецът" или поне се опитва да бъде. Радвам се обаче, че номерата на Иванка изглежда в това племе няма да минат. Мисля си, че той ще е следващия отпаднал, стига му толкоз реклама. А и става прекалено нагласено с коалицията дето я заформят Вайс, Сюзън, Иванка и той.

# 662
  • София
И аз мисля, че Димитър ще отпадне тази седмица. Дано го номинират, че не мога да му гледам прическата. Как може някой по собствено желание да си направи такова бретонче. Сюзън нещо ми изглежда злобна. Играе нахъсано, но не ми харесва. Вайс ми е симпатичен.

# 663
  • София
А, стана ли ясно, дали капитаните и тази седмица ще имат два гласа на номинация или не са казали? Уж слушах, като четяха писмото за избор на нов, но не чух да има нещо по този въпрос, но може и да съм пропуснала.

# 664
  • Sunshine state
Честно казано Димитър ми се видя искрено изненадан от упреците на Любо спрямо държнието му към Джералдин и останалите не добре изложени намеци. Точно не доброто изложение на "проблема" ме кара да мисля, че в последния момент е била замислена интригата.
Хич не ми изглеждаше изненадан, а по-скоро се издразни, че някой дръзна да им наруши рахатлъка с Иванка. Почервеня като домат и взе да плещи пълно простотии, мислейки си, че това е сцената на театъра. Рочно на рецитал ми заприлича. А Иванка как размахва пръст.. 🤦🏼♀

# 665
Лорде, абсолютна си латерна. Айде като спечелиш Игри на волята, раздели си 100-те хиляди с другите 7 човека, ей така щото някога сте били отбор. Пълни щуротии.

# 666
Ами защо да не ги разделя? Разбира се основната част, ще оставя за себе си, но и на другите ще дам нещо, нали сме били отбор?  И да в живота ми се е случило - получавал съм пари, предвидени само за мен, които съм делил после на две с още един човек, защото смятах, че и той (в този случай тя) има заслуги. Вярно - не са били 100 000, но това няма значение. колкото повече имаш толкова повече можеш да даваш.

# 667
Супер. Ако се записваш за участие, пиши ми. Държа да съм с теб в един отбор.

# 668
Pupitka, възможно. Но хора сме, виждаме нещата различно.

# 669
@Бела дона Ако някога  реша да се записвам непременно ще ти се обадя,  *но е малко вероятно защото съм много суетен и не бих понесъл да ме гледат в ефира стотици хиляди хора и да си изграждат лошо мнение за мен.
В Интернет е друго - там нямаш визуална представа, кой стои срещу теб. (ограничил съм фейса до 5-6 души мои близки и познати).

*щом 12 години си играла професионално волейбол значи имаш физическите качества.

П.С. Преди години се колебах дали да не се пусна на "Стани богат", но се отказах от мисълта, че може да отпадна на ранен етап ако ми се падне някакъв глупав въпрос, колко метра е Ниагара и ще се изложа пред познати. Иначе ако спечелех сума над 5000 се бях подготвил да дам половината от сумата за дарение на апаратура за епилепсия - болест от която дълги години страдах,  поради което не бих искал никой друг да страда от нея.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 15:05 от Лорд Сняг

# 670
Искам да видя Катето,Иванка и Тодор в един отбор.И Сюзън,като придатък на принцесата.

# 671
Лорде, абсолютна си латерна. Айде като спечелиш Игри на волята, раздели си 100-те хиляди с другите 7 човека, ей така щото някога сте били отбор. Пълни щуротии.

Ти знаеш ли по телевизора колко отбора е гледал лорда;)))Не като теб, само 12 години да е играл в няколко отбора;)))

# 672
Нито в предишния, нито в сегашния им запомних имената, само на един, двама.И затова нищо не ми говорят .Няма значение,то аз и без това го гледам за фон и без звук.
Направо се чудя какъв е смисълът на включванията ти... 🙄

Скрит текст:
Боже, тоя Георгиус е изумително тъп! Как същество, което е превърнало всяка мозъчна гънка в мускулно влакно, борави с видеотехника!? Това е над възможностите на науката да бъде обяснено 😂 Защо това човече не се цани някъде за стриптийзьор, като душата му крещи колко много го иска?! Ама с тези къси краченца и не особено красив фейс, няма много шансове...

Георгиус вчера е споделил в Инстаграм, че вече е "Г-н Сърбинов". Ще бъде учител в някое софийско школо по ФВС (Физическо възпитание и спорт).

https://www.instagram.com/p/CFKGXMHlox9/
Безмълвна съм... Close

# 673
Сюзън нещо ми изглежда злобна. Играе нахъсано, но не ми харесва. Вайс ми е симпатичен.

И на мен Вайс ми беше от фаворитите в първата седмица. Ама като гледам как  дава своето мнение след Сюзън хем като негово, хем съобразено с нейното,  ми идва чехльо. Пък ако ще да е най великия файтър
на света както се самонарича.
За мен той е гласен за победител, а Сюзън е там да чисти пътя докато може.
Двамата са с готова предварително изготвена стратегия. Лично мнение.

# 674
Не знам гласен ли е и ще бъде ли победител Вайс, но неговото поведение, единствено от всички, е като на човек, който се чувства кото "у дома". Спокоен е като тибетски монах, което не е характерно за ММА.

Общи условия

Активация на акаунт